Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Bat 12 Mart canim daha var ilk silik cikti simdide kayboldu anlmadim ben bise

galiba yok gebelik

Canım son durum ne ? Çizgi neden çıktı acaba ,ya da kesin çıktı mı gördün müü?Bekleyen idrarda daha belirgin çıkıyomuş bi de sabah yap istersen heyecanlandım wallaaa:)))

cnm haklısın ama benim kocam benim bilmediğim detayları bile biliyo bazen zaten şaşırtıyo beni bu bilgileriyle..yani o yine bi şekilde anlayacaktır benim niyetimi..yukarda dediğim gibi eşimin evde oldugu gunler kısıtlı zaten ee benım yumrtladıgım gunlerde oyle durum boyle olunca her şansı degerlendırmek gerekiyo diye düşünüyorum ben ama gel de kocama anlat..neyse cnm saol destegın için..seninle ilgili güzel haberleri de bekliyorum yarın heyecanla:)hakkımızda hayırlısı demekten başka çare yok sanırım:18:

ayyyy işte işin zor kısmı desene....Allah işinizi rast getirisin inş........hep yumurtlama dönemine denk gelir eşinin evde olduğu zamanlar inş inş......

bişey daha farkettim canmm benn..karnımın bayaa altında aşşağı doğru inen,ince bir çizgi oluşmuş..daha önce hiç yoktu..ben ilk defa farkediyoum..sizdede oluştumu acaabaa??göğüslerimde aşırı hassasiyet oluştu 2 gündür..birdee kasıklarımda ince ince sızılar var

ya kizlar dogru diyorsunuz.. ben cok pismanim esime su ovulasyon gunu sudur, veya su aralikla, boyle yapmaliyiz diye tum bilgileri anlattigim icin...
benden fazla stres oluyor, ben cok istiyorum, bunun icin planliyorum diye...

ya kizlar dogru diyorsunuz.. ben cok pismanim esime su ovulasyon gunu sudur, veya su aralikla, boyle yapmaliyiz diye tum bilgileri anlattigim icin...
benden fazla stres oluyor, ben cok istiyorum, bunun icin planliyorum diye...

cnm işin ilginç yanı ben anlatmadım bizimkine o kendisi biliyor zaten herseyi benim regl günümü yumurtlama günümü filan doktor olacakmış benim kocam:)tüm bunları bılmesıne ragmen stres yapmıyo ve gayettt rahat belkide o dogrusunu yapıyo:26:benim daha oluruna bırakmam gerekiyor bazı şeyleri..

cnm ya bende senin gibi fazla giremiyordum bak burada yine görüştükkk

kızlarrr benim yumurtlama günüm yaklaştı..ovülasyon testi yaptım, bugün negatif ama bir kaç güne kadar yumurtlama gerçekleşir..ovülasyon testinde pozitif gördüğüm gün mü çalışma yapmak lazım :) ben anlamıyorum bu durumu..gün aşırı falan muhabbetini de zaten anlamıyorum ya :) kafam karıştı

adet tarihin ne zaman olacak?
ovulasyondan once baslayabilirsin... ama gun asiri yapsan daha iyi olur...

pozitifi gördüğün ertesi günü olacakmış ilişki..ondan sonra br gün dinlence bir gün aşk.....

saol canım benim . Normalde kasık ağrıları bende adetten birgün önce başlardı cumartesiden beri inanılmaz kasık ağrılarım var ameliyat olduğum taraf özellikle otururken kalkarken hissediyorum bugünde göğüslerimdeki değişimi gördüm hayırlısı canım çok fazlada ümitlenmek istemiyorum bakalım neler olacak inaşllah hamişizdir

arkadaşlar iyi geceler...yarın sonucu sizlerle paylaşmak istiyorum hemen..kendimi negatife de alıştırdım..yarın ola hayrola...

pozitifi gördüğümüz gün yapılmayacak mı yani canımmm :26:

ben hiç kullanmadım. kullananlardan böyle duydum mantıklı geldi.. doktorlar da mesela takip yaparken çatladığı günün ertesinde ilişki diyorlar.. o testler de çatladığını gösteriyor değil mi??ama yapsan sakıncası olmaz 2 gün üst üste yapmış olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…