Bat 12 Mart canim daha var ilk silik cikti simdide kayboldu anlmadim ben bise
galiba yok gebelik
canım kocan biraz da haklı,bizim bildiğimiz detayları bilmelerine gerek yok ki..normal bebek için değilmiş gibi davransan daha iyi olur.. günaşırı falan da deme..etkilenmesin boşuna. sen yine gün aşırıya getir..o anda biz 2 gün önce yapmıştık diye hesaplamaya girmez yani..bebek için de heyecanı öldürmeyelim di mi?
ahh cnm haklısın da benim eşim pilot ve çogunlukla yurtdısında yanı bizim yumurtlama dönemimde denk getirmemiz zor olabiliyor birlikteliği ve bende bu yüzden kasıyorum ama eşimde bi o kadar rahat:18: napalım dediğin gibi bu ay olmazsa diğer aylarda sansımızı denicez eşim evde olursa yumurtladıgım gunlerde tabii
ayyyy işte işin zor kısmı desene....Allah işinizi rast getirisin inş........hep yumurtlama dönemine denk gelir eşinin evde olduğu zamanlar inş inş......
aynen bunlar oluyor canım sonrasındada biraz daha sıklaşıyor ve yatış pozisyonunda biraz ağrıyor sonrada o beklenmeyen bat ın bat'mış oluyor inşşşş dikkat et fazla hızlı hareketlerde bulunma bişeylere uzanmaya çalışma mümkünse yatmak en iyisi şu sıralar yav doktorumla konuşa konuşa kadın beni doktor etti iyimisakın yanlış anlama akıl verme değil sadece bir öneri bu benden sana
offf kızlar sizleri böyle duydukca üzülsem mi kendi durumuma sinirlensem mi eşime bilemedim:84: biz bu ay sadece reglimin 9.12.ve 14.günleri çalışabildik..diger günler için eşimi ikna edemedim..cok kafaya takıyomuşum bu şekilde stres altında bır görev gibi yapınca olmazmış günaşırı olması gerekmiyomuş(çok bilir benim kocam!)olacagı varsa olurmuş falan filan..yani anlayacağınız bu ay olmazsa şaşırmayacagım (çünkü yumurtalama gününden bir gün önce ve yumurtlama gününde ilişkiye girdik bir daha da girmedik sonrasında)ama üzüleceğim fırsatları degerlendirmediğimiz için
canım kocan biraz da haklı,bizim bildiğimiz detayları bilmelerine gerek yok ki..normal bebek için değilmiş gibi davransan daha iyi olur.. günaşırı falan da deme..etkilenmesin boşuna. sen yine gün aşırıya getir..o anda biz 2 gün önce yapmıştık diye hesaplamaya girmez yani..bebek için de heyecanı öldürmeyelim di mi?
ya kizlar dogru diyorsunuz.. ben cok pismanim esime su ovulasyon gunu sudur, veya su aralikla, boyle yapmaliyiz diye tum bilgileri anlattigim icin...
benden fazla stres oluyor, ben cok istiyorum, bunun icin planliyorum diye...
kızlar bende geldim aranıza...ya bizim bi topik vardı. Artık bulamıyorum.:26:sürüden ayrılanı kurt kaparmış..o yüzden aranıza sıkışayım barii..liste miste yokmu benide ekleyin kıı17 martta beklenmeyen misafirim gelmez inşallah
gerçi benim bu ayda olmayacak ama listede olmak hoşuma gidiyo..Ben teee hazirandan sonra beklicem bebişi..hormon tedavisi alıcam iki ay
olsun bende sizlerle sohbet ederim.sizlerin güzel haberlerine sewinirim:86:
İYİ AKŞAMLARRR ARKADAŞLARRR KİMSE YOKMU NEŞE KAYNAKLARIIIIIIIIIIIIII
kızlarrr benim yumurtlama günüm yaklaştı..ovülasyon testi yaptım, bugün negatif ama bir kaç güne kadar yumurtlama gerçekleşir..ovülasyon testinde pozitif gördüğüm gün mü çalışma yapmak lazım :) ben anlamıyorum bu durumu..gün aşırı falan muhabbetini de zaten anlamıyorum ya :) kafam karıştı
kızlarrr benim yumurtlama günüm yaklaştı..ovülasyon testi yaptım, bugün negatif ama bir kaç güne kadar yumurtlama gerçekleşir..ovülasyon testinde pozitif gördüğüm gün mü çalışma yapmak lazım :) ben anlamıyorum bu durumu..gün aşırı falan muhabbetini de zaten anlamıyorum ya :) kafam karıştı
sağol canım sanada geçmş olsun çok. İnşallah canım6 gün gecmek bilmedi hemn sabahında test yapıcam dayanamıcam daha fazla. sende değişik belirtiler varmı canım bende regl belirtileri bitek heray olanlardan :26:.
adet tarihin ne zaman olacak?
ovulasyondan once baslayabilirsin... ama gun asiri yapsan daha iyi olur...
pozitifi gördüğün ertesi günü olacakmış ilişki..ondan sonra br gün dinlence bir gün aşk.....
adet tarihim 19'unda canım :) gün aşırı dediğinizin bir saati yok değil mi :)
pozitifi gördüğümüz gün yapılmayacak mı yani canımmm :26:
canım sen 4 6 8 10 12 martları garantile.. Saatin önemi yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?