bende aynıyım canım korkma yalnız değilsin ya pcnin başındayım yada boş boş oturyorum hiç bir iş yapmıyorum bugün hava çok güzel ama içimden dışarı çıkmak da gelmiyor depresyona mı girdim acaba
offff kızlar aynennnn..akşama kadar pc nin başındayımmm eşim de yurtdısında sureklı işi gereğihiç evden çıkmaz mı insan çııkmıyorum inanın..çok bunaldım çokk bizi bi bebiş kurtarıcak sanırım kızlar ne dersiniz
bende artık korkmaya başlamışdım kendi halimden depresyonamı girdim diye yalnız değilmişim inan bende hiç çıkmıyorum mecbur olmadıkca hatta mecbur olsam da erteliyorum bakalım nereye kadar. evet sanırım bebiş haberi bizi kendimize getirir.
ben öncekinde de böyleydim sonra mutlu haberi öğrenince evde duramamıştım hep geziyordum gündüz kendim akşam eşimle eve yatmaya geliyorduk ama tabi ben deli gibi gezerken rahim ağzım açılmış sonrasını biliyosunuz...
bu defa okadar gezemeyeceğim ama olsun gezemesemde onun varlığı beni çook mutlu edecek biliyorumm
allah hiçbirimize bi daha kötü tecrübeler yaşatmasın tabii cnmama dediğin gibi böyle assosyal evde oturmak da normal bişey değil hayata karışmak lazım bazen diyorum işi bırakmasamıydım acaba çalışan bayanlar evde olmak çok daha kötü işinizin kıymetini bilin:)ama şundan da eminim bebişim olduktan sonra çalışmayan bir anne olmak çok daha keyifli olucak gibime geliyor o yüzden pişman olmıcam sanırım..demek kiiii şöyle demek lazımm allah tez zamanda biz sıkılan annecik adaylarına bir bebiş nasip etsin sıkılmaya vaktimiz bile kalmasın
Kızlar merhaba,
Benım BET 9 mart.Beni de ekler misiniz?
Benim de 14 MARTT ..
utkumartta kısmetse doğuracağım oğluma kavuşmama az kaldı hayırlısıylaa bebeğim annesin kollarında olacak utku
ay kizlar hepimizi bi yorgunluk can SIKINTISI bürümüs sanki hadi kendimize gelelim benimde yumurtalama günüm geldi ama yumurtalarimda tik yok umarim yumurtalarim bu ay da hamilelik sansim olur en azindanStres yapti su ovulasyon testi keske almasaydim hergün sabah bakipta negatif sonucu görünce daha cok üzülüyom stres oluyorum yaa
Hadi kizlar kendimize gelelim bu ay bu liste varya bastan sonalerle lerle dolucak insallah Allah dualarimizi duyuyor tez zamanda hayirlisina kavusturcak bizi insallah
Ben cok umutluyum bu aydan hepimiz icin de
canım sen ne zamandır istiyorsun...
bu 2. ay canim daha ama aslinda ben 2 yildir evliyim evlendigimizden beri istiyodum ama annem olsun esim olsun biraz hayatimizi yasayalim evliligin tadini cikaralim die bana destek olmadilar ondan simdi hemen olsun istiyorum sanki 2 yildir deniyoruz da olmuyomus gibiyim yani anliyacagininsallah bu ay olur hayirlisiysa tabi
Ya sen canim senin hikayen nedir??
daha subattan umutluyuz ama olmayada bilir o yüzden marttada olmak isterim düşük oldugu için regl tarihim tam belli degil subat 27 mart 5 arası olmam lazım :)
normalde t çizgisi silikse bile hamilesindir, ama pembe kısma idrar döktüğün için ben olsam bu sonuca güvenmem bir tane daha alır yaparım. Yada yakınında hastane varsa, git 2 dakika kanda gebelik testi yaptır. en doğru sonucu o verecektir. Hadi hayırlısı. İnşallah hamilesin!arkadaşlar merhaba. acil yardıma ihtiyacım var. az önce idrar testi yaptım bilmeden idrarı o pembe olacak kısma döktüm önce. sonra fark ettim gerekli yere bi daha döktü.. T çizgisi C çizgisine göre daha silik ne demek bu ??? yanlış yaptım diye mi böyle çıktı sizce?
ne zaman düşük yaptın? düşükten hemen sonra hamile kalmana doktorun izin verdi mi? ben 22 ocakta düşük yaptım ve doktorum 2 regl görmemi tavsiye etti. Ben de sadece 1 regl beklesem olmazmı dedim, doktorum güldü. tamam dedi, ama rahmin tam dinlenmiş olması için en az 2 regl beklemelisin dedi. Ben de bu ay bebek düşünmedim ama adetim gecikti. Yumurtlama tarihimi bildiğim için adetimin de olması gereken tarihini tahmin edebiliyorum. Ama gecikti, 1-2 gün daha bekleyeceğim, adet olmazsam hemen test yapacağım:) yani hem bebiş olacak diye korkuyorum, hem de bebişim olsun istiyorum, böyle bir çelişki içindeyim, düşükten hemen sonra hamile kalıp da sağlıklı hamilelik geçiren duydunmu hiç? yani 1 kişi bile duysam teselli olucam. :44:
normalde t çizgisi silikse bile hamilesindir, ama pembe kısma idrar döktüğün için ben olsam bu sonuca güvenmem bir tane daha alır yaparım. Yada yakınında hastane varsa, git 2 dakika kanda gebelik testi yaptır. en doğru sonucu o verecektir. Hadi hayırlısı. İnşallah hamilesin!
bende 22hftlık bebeğimi kaybettim canım kasım ayında normal doğumla alındı. 2adet gördümben 3,yü görmeyi düşünüyordum ama doktorum muayeneden sonra rahim toparlanmış beklemene gerek yok korunmaayı bırakabilirsiniz dedi bizde başladık bu ay bakalım
Geçmiş olsun. ALLAH tekrar yaşatmasın aynı acıyı! İşte ben de daha 1 adet bile görmedim ki düşükten sonra.ama bende 4-5 haftalık gebelikti. rahim fazla büyümemişti yani. Şimdi tekrar hamile kalırsam bebek açısından kötümü olur acaba? Ama bir de şöyle bir şey var, köylerde o kadar tarlada falan çalışıyor kadınlar, düşük de yapıyorlar, hemen arkasından hamile kalıyorlar (düşüğün bir ayağı içinde derler ya) onlarda nasıl oluyor da sorun çıkmıyor, biz şehirlilerde çıkıyor, ya biz çok nazlıyız, yada yaşadığımız ortam ve yediklerimiz sağlıklı değil. ALLAH hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?