sıkma canını sen olacağı varsa olmuştur zaten yapacak bişey yok hiç korkma bence hayırlısıysa yiyecek ekmeği varsa hiç bişey olmaz ona. okadar plan yapmak da iyi olmuyor bizde öncekini çok planladık sonuç.... şimdi de hazran temmuz gibi düşünüyorduk maddi açıdan doktorum bi sorun yok deyince saldık gitti
Biz de 5 yıldır evliyiz, bebek düşünmeye yeni başlamıştık, ilk denediğimiz ay zaten hamile kaldım. ama düştü. Burcunu, cinsiyetini falan planlamıştm, burcu denk gelecekti ve düştü bebiş, dedim her halde ALLAH benim aklımı başıma getirmek için cezalandırdı, burç falan bakmıyorum artık, kız veya erkek, hiç önemli değil artık benim için, burcu da öyle. sağlıklı olsun yeter.
Sen de inşallah bu ay hamile kalırsın. hoş haberlerini bekleyeceğim. Bu arada kaç yaşındasın?
bu 2. ay canim daha ama aslinda ben 2 yildir evliyim evlendigimizden beri istiyodum ama annem olsun esim olsun biraz hayatimizi yasayalim evliligin tadini cikaralim die bana destek olmadilar ondan simdi hemen olsun istiyorum sanki 2 yildir deniyoruz da olmuyomus gibiyim yani anliyacagininsallah bu ay olur hayirlisiysa tabi
Ya sen canim senin hikayen nedir??
Kızlar bi şey sorucam size ya,bu ilişkileri illaki yumurtlama döneminde mi yapmak gerek yani onun dışında yapınca olma ihtimali çok mu az?O ay o günleri kaçırdık mı gitti koskoca ay yani.Offf
Kızlar bi şey sorucam size ya,bu ilişkileri illaki yumurtlama döneminde mi yapmak gerek yani onun dışında yapınca olma ihtimali çok mu az?
yumurtlama dönemine göre çok az ihtimal var.ama yine de ihtimal var yani..hamile kalınmak isteniyorsa o günler kaçmamalı.
aynen canım bizimde 3,5 yıl oldu önceden istemedik işte evliliğin tadını çıkaralım gezelim tozalım yok para biriktirelim gerçi ben ozamn kendimi hazır hissetmiyordum o sorumluluğu alamam diye düşünüyordum. neyse biz 2-3 ay denedik olmadı bekleyemedik dra gittik yumurta takibi birde çatlatma iğnesi oldum hamile kaldım ama herşey yolunda gitmedi işte. keşke okadar beklemeseydim diyorum şimdi çok pişmanım bu arada yaş 25 sen?
arkadaşlar ben yumurtlama günümü bilmiyorum çünkü en son 30 ekimde adet oldum bitti 13 aralıkta hamile olduğumu öğrendim 15 aralıkta kahvregengi şeklinde kanamalarım başladı(dış gebelik olduğu içinmiş) 1 ocağa kadar kanamam oldu son bir hafta adet olur gibi sancılı ve yoğun oldu ama anlayamadık tabi adetmi kanamamı karıştı gitti ameliyattan sonra bir hafta ufak ufak kanamalarım oldu 7 şubatta adet oldum en son çok şükür bitti o yüzden yumurtlama günümü hesaplayamaıyorum
gelişi güzel takılıyoruz inşallah rabbim nasip eder psikolojim alt üst oldu dış gebelikten sonra
Normalde adet siklüsün kaç gündür? Ben yumurtlama günümü şeffaf yumurta akı benzeri bir akıntımdan biliyorum, zaten o akıntımdan 14 gün sonra da muhakkak adet olurum (2. faz). yumurtlamayla adet arası, yani siklüsün 2. fazı değişmez, sabit 14 gündür, takip et, eğer siklüsün normalde 28 günse, o zaman 21 şubatta yumurtlaman gerekir.29 günse -22 şubat, 30 günse-23 şubat ......
Ama tabi dış gebelik sonrası siklüslerin normaldışı ola bilir ve daha erken veya geç yumurtlayabilirsin, bu yüzden aynen devam edin, gün takip etmeden günaşırı ilişkide bulunun. Ama bu ay takip et, 21-24 şubat arası yumurta akına benzer akıntım olacaksa, demekki yumurtan büyüdü ve çatladı. Hamileliğe müsaitsin demekki.
Peki senin doktorun bir kaç ay hamileliği yasaklamadımı? Benim doktorum kimyasal düşük sonrası 2 ay bebişi yasakladı.
Hayırlısı olsun. ALLAH bebişlerimize kavuştursun inşalllah!
canım normalde 32 gün sürüyor benim şeffaf akıntım bugün başladı bakalım hayırlısı Rabbimden.
doktor yasak koymadı canım tüplerimde ve yumurtalıklarımda bi problem olmadığını bunu tesadüfü bir durum olduğunu söyledi ameliyatlıyım ama acısına razıyım yeterki bebişime kavuşayım şu dış gebelik psikolojisini atayım çok tşk ederim yardımın için Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)
Rica ederim canım, Demek ki bu ay erken yumurtlamışsın, bende de normalde 16. gün yumurtlardım, ama bu ay düşük sonrası 12. gün ovulasyonum oldu ve normalde 1 gün sürerdi, bu defa 4 gün devam etti. Demek ki böyle değişiklikler düşük veya kürtaj sonrası olabiliyor.
Dış gebelikte rahim etkilenmediği için belki doktorun hamileliği yasaklamamıştır, bana yasak ama, adetim gecikiyor, ya düşük sonrası düzen karıştı, yada yeni bir hamilelik var. Bilmiyorum. Hayırlısı olsun diyorum.
İnşallah canım ya inşallah hamilelik vardır birbirimiz için dua edelim inşallah tez zamanda hamile kalırız.
Dış gebelikte rahim etkilenmiyo ama sağ tüpüm açılıp kapatıldığı için sancısı hala var bide daha tekrarlarmı korkusu uffff okada sıkıntılıyımkı kalbimde bir ateş yanıyo sanki yakıyo içimi sağlıklı bir hamilelik yaşamadan kurtulamıycam sanırım bu korkulardan Allah kimseye yaşatmasın böyle acılar hepimize göndersin meleklerimizi inşallah :)
Ben de bazen öyle düşünüyorum. Keşke bu kadar beklemeseydim. Neyse, hayırlısı böyleymiş demekki. Yaşım 29. Yaşını neden sordum, biliyor musun, bende bir tablo var, kadının yaşına göre hangi ayda kızamı erkeğemi hamile kalır, onu gösteren, ruslar bu şekilde hesaplıyorlarmış, kontrol ettim, %90 doğru çıkıyor. mesela 25 yaşında bir kadın şubat ve martta hamile kalırsa büyük ihtimalle erkek doğurur, nisan ve mayıs ise kız için müsait. Haziran erkek, temmuz kız, bu yılın diğer ayları yine erkek için müsaitsin. Tabi %100 böyle olucak diye bişey yok, ama ben kardeşlerimi ve kendimi hesapladım doğru çıktı. İstersen o tabloyu paylaşırım.
veriyorum kızlar tabloyu, UMARIM İŞİNİZE YARAR! Her şeyin hayırlısını dilerim hepiniz için!
Eki Görüntüle 144032
Geçmiş olsun canım ve ALLAHIM tekrar yaşatmasın! Ama sana şunu söyleyeyim, dış gebelik sonrası ikinci hamilelikte de aynı sorunun yaşanması çoook düşük olasılıktır. Bu yüzden içini ferah tut, ve aktif çalışmalara devam! İnşallah hamiş haberlerini duyarım. Bu arada ismin nedir? Ben Nihal.
teşekkürler canım ama ben bilemedim ki yaa :44:haziran 85 doğumluyum 25miyim 26mı bilemedim 26 olsam keşke bu ay için kız diyor
bu tabloya göre senin şansın nasıl?
canım arkadasım cok saol destegın ıcın ınsallah rabbim yasatmasın kımseye. Adım kadriye mayıs 12 de 23 olcam cınsıyet tablosundan nasıl bakacam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?