Sağol desteğin için canım.Ümitlenmemeye çalışıyorum ama ilk defa da böyle şeyler yaşayınca şaşırıyorum.Gögüslerimdeki şişlik geçen ay da vardı onu takmıyorum zaten ama kasık ağrısı ve mide bulantısı ilk defa oldu.Mide bulantısı en erken ne zaman olur ki???
canim, bende etkileyecegini dusunmuyordum,
ama az once sunu gordum;
Hamileyken oksurmek
ve cokkk tedirgin oldumm...:18::18::18::18::18::18:
canım niye tedirgin oluyosun ki o konuyu şimdi ben de okudum hamilelik başında öyle olabiliyormuş ve kendilerince ilaçsız çare bulmaya çalışmışlar sen de korkma bi an önce önlemini al olumlu düşün olumlu düşün ki her şey güzel olsun:80:
kızlarrrr bana acil cvp hepinize ihtiyacım varrrrr bir yandan miğdem bulanıo diğer yandan karnım ağrıo regl gibimi farklımı kestiremedim ama az önce pedime 2 damla leke geldi başka bir pede geçtim şimdi yok bu ne anlicanız size şu an ihtiyacım var özellikle bebeşinin haberini alan arkadaşlar bu sizdede oldumu
Canım sende bu göğüste mavi yeşil damarlar ne zaman çıkmaya başladı bütün hamileler bunu sölüyor bizde oradan takip edebilirz bence. Çünkü herkeste gögüs hassasiyeti yada regl ağrısı regl gelmeden öncede oluyor ama o damarlanma benim başıma hiç gelmedi. Sende bugün mü başladı yoksa 1 marttan öncede varmıydı.
evet ovulasyon testiyle kontrol ettim.. eminim yani... 19u zaten yanlis hesaplamisim sanirim.. 17/18 gibi batim sanirim..
ne zaman biraktin ki sen hapi? cok yeniyse belki ondan da olabilir..
cnm olumsuz düşünme bak en azından doktor dusmesın dıye onlem almış.bıldıgım kadarıyla ılkınde bırsey kullanmamıstın degıl mı?bu sefer ıcını ferah tut stres yasak bılıyosun ve bol bol dınlen hatta rapor al çalışma benım fıkrım tabı bu..:)
hepimiz birbirimize desteğiz canım benim sizler olmasanız ne yapardım ben.günaydınlar buarada dün öğleden sonra hiç giremedim.çok birikmiş konuşulanlar.bence yerleşme kanaması olabilir canım inşaallah devamı gelmezzz bizde teyzeleri olarak halay çekeriz.sanırım bu ay soğan kürü yaptım, ondan oldu .. ama soğan kürü yapanların genelde gecikmiş hep. ama benim erken oldu.
gerçi henüz kırmızı yok, önden kahverengiler geldiardından kırmızılar gelir heralde. benim hep adetten 2 gün öce kahverengi lekelenmelerim olur, sonra kırmızılar gelir.
desteğiniz için saolun kızlar.
NEREDESİNFİRUZE
HASRETİMSANA
KALBİMİN
VE ADINI GÖREMEDİKLERİM..
cimekacimmm bol bol yatiyosunn cunku bebisin sana tutunmaya calisiyooo insallah degerlerin artar pazar gunune kdrrr. bu arada degerin kac cikti yazmamissin hicc ?
evet canım aynen dediklernizi yapıyorum.. değerim sadece 10..
Selam kızlar.Bugün de aranıza katılmaktan çok memnunum.Tabi her zaman olduğu gibi önce eski yazıları okudum.Mutlu haber aradım hep
CİMEKA canım çok sevindim umarım pazara değerlerin yükselir ve bebişimiz gelir.Dikkat et kendine.
Bu arada ecrin_kayra yıda çok merak ettim.Lekelenme var demiş ama sonrasından haber yok.Umarım gelmemiştir kırmızıları
çok sevindim canım annesi sakın üzme bebişi yat dinlen ilaçlarınıda al pazar günüde güzel haberler ver.allahım kucağına almayı nasip etsin birtanem.sakın üzülme moral gerek.
Cimeka canım inşallah değerlerin yükselir,dinlen sen güzelce,hadi bakalım :80:
kızlar çok enterasan bişey oldu buakşam...eşimin yeğeni daha 1.5 yaşında .normalde bana pek gelmez benimle değilde eşimle ilgilenir hep..onun kucağına gider onunla oynar..bende çok ilgilenmem doğrusu,ama buakşam benimkucağımdan inmedi ve kim kucağına aldıysa ağladı beni istedi..he benim kucağımda oynadı..biz giderkende babasının kucağında arkamdan ağladı..belki hurafedir bilmiyorum ama ben bi bebek seninle durupdururken çok ilgilenmeye başlarsa karnındaki bebeği hissetmiştir diye duymuş ve okumuştum:)))))) çok ümitlendim bugece:)))
genelde bebeklere cinsiyet kurasıda çektirirlermiş ve genelde bebekler cinsiyeti doğu bilirmiş..eğer hamileysem bu seferde cinsiyet testi yaparım bebişşleedaaha 9 gün var..offffff
kızlar ben testi yaptım çok büyük ihtimalle hamile değilim tek çizgiyi gördüm sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?