Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Kuppe canim ben bugun test yaptim 0.100 yani negatif ama uzulmedim cunku adetime nersldeyse 10gun var dr soyledigine gore bu ay iki tane yumurtam olusmus bi tanesi catlamis ama digeri daha catlamamis onun icin digeri tutmadiysa bile bunda ins diye dua ediyorum ve butun arkadaslara sunu soylemek istiyorum lutfen yumurtlsma gunlerine takilip kalmayin dr lar adet siklusu boyunca kadinlarin hamile kslabilecegini soyluyo en iyisi gun asiri iliski ben diger hamileligimdede adete bi hsfta kala hamile kalmistim

ben bebek dokuz haftalık olunca diye biliyorum ama kişiden kişiye değişir tabi ben de bu ay çok değişiklik hissettim insan ister istemez ona yoruyor

herkese iyi geceler

canim, bende etkileyecegini dusunmuyordum,
ama az once sunu gordum;
Hamileyken oksurmek

ve cokkk tedirgin oldumm...:18::18::18::18::18::18:

canım niye tedirgin oluyosun ki o konuyu şimdi ben de okudum hamilelik başında öyle olabiliyormuş ve kendilerince ilaçsız çare bulmaya çalışmışlar sen de korkma bi an önce önlemini al olumlu düşün olumlu düşün ki her şey güzel olsun:80:

ben 2 gundur cok oksuruyorum, ve cok korkuyordum, ya hamile kalmissam da bebek rahme tutunamazsa benim yuzumden diye..
zaten o konuyu okurken esim yanimdaydi, son mesajda oksurmek cok tehlikeli diye yazan yeri okuduktan sonra oksurme dedi bana, ben engelleyemiyorum ve kendime dikkat etmiyorum diye kizdi.. tartistik, disari cikti...

nerdesinfiruze, cok saol canim... gercekten rahatlattin beni.. iyi dusunmeliyim ki iyi olsun sonu..

kızlar çok enterasan bişey oldu buakşam...eşimin yeğeni daha 1.5 yaşında .normalde bana pek gelmez benimle değilde eşimle ilgilenir hep..onun kucağına gider onunla oynar..bende çok ilgilenmem doğrusu,ama buakşam benimkucağımdan inmedi ve kim kucağına aldıysa ağladı beni istedi..he benim kucağımda oynadı..biz giderkende babasının kucağında arkamdan ağladı..belki hurafedir bilmiyorum ama ben bi bebek seninle durupdururken çok ilgilenmeye başlarsa karnındaki bebeği hissetmiştir diye duymuş ve okumuştum:)))))) çok ümitlendim bugece:)))
genelde bebeklere cinsiyet kurasıda çektirirlermiş ve genelde bebekler cinsiyeti doğu bilirmiş..eğer hamileysem bu seferde cinsiyet testi yaparım bebişşlee daaha 9 gün var..offffff

canımm bidaha gelip haber vermdin son durum merak ettim seni ve durumunu..umarım herşey yolundadır..güzel haberlerini bekliyoruz...

kızlar ben testi yaptım çok büyük ihtimalle hamile değilim tek çizgiyi gördüm sadece

vardı canım 1 marttan önce de vardı 3 4 gün öncesnde başlamıştı..

evet ovulasyon testiyle kontrol ettim.. eminim yani... 19u zaten yanlis hesaplamisim sanirim.. 17/18 gibi batim sanirim..

ne zaman biraktin ki sen hapi? cok yeniyse belki ondan da olabilir..

cnmm bnde hapla korunmustum ve hapla korunanlarin ilk adetleri geciyor ve ilk ay korumasi devam ediyoo bilgin olsun .amaa ilk ayda hamis kalanlarda oluyomuss nadirde olsaa ins bu ortalamaya girersin :)

evet canım diğerinde düşmesin diye birşey yapılmamıştı.. o çok tuhaf birşeydi.. ben çok şaşırmıştım. adetim 2 aralıkta gelmesi gerekirken gelmedi 8aralıkta doktora gittim kan testi negatif çıktı adet söktürücu verdi. 20 aralıkta yine gittim hala gelmedi diye ve kan testinde o zaman çıktı.. yani büyük ihtmak döllenme adet gecikmesnden bile sonra gerçekleşmişti.. şimdi düşünüyorum da o adet söktürücünün mutlaka etkisi olmuştu.. artı ben ağır sporlar yapıyordum o dönemde.. gerçi düşeceği varsa iple bağlasan ne fayda:)hafta sonu 2 gün yatacağım. zaten lkan testi pazar günü yükselirse alırım raporumu geçerim..

hepimiz birbirimize desteğiz canım benim sizler olmasanız ne yapardım ben.günaydınlar buarada dün öğleden sonra hiç giremedim.çok birikmiş konuşulanlar.bence yerleşme kanaması olabilir canım inşaallah devamı gelmezzz bizde teyzeleri olarak halay çekeriz.

cimekacimmm bol bol yatiyosunn cunku bebisin sana tutunmaya calisiyooo insallah degerlerin artar pazar gunune kdrrr. bu arada degerin kac cikti yazmamissin hicc ?

evet canım aynen dediklernizi yapıyorum.. değerim sadece 10..

teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla yükselir de döllenmiş yumurtalıktan bebek olmaya terfi eder:)

Son düzenleme:
çok sevindim canım annesi sakın üzme bebişi yat dinlen ilaçlarınıda al pazar günüde güzel haberler ver.allahım kucağına almayı nasip etsin birtanem.sakın üzülme moral gerek.

evet canım dinlenmem gerek.. hep yatmam mı gerek acaba?? otursam olmaz mı:) moral için de karnımla konuşuyorum arada..

günahsızlar ya içlerine doğuyor olablir.. benim de kuzenimin oğlu cimeka ablam hamile demiş bir gün herkes otururken millet bir anda anneme dönmüş annem de şok tabi,vallahi billahi bşey bilmiyorum ben diyormuş..sonrak ay hamileydim..

kızlar ben testi yaptım çok büyük ihtimalle hamile değilim tek çizgiyi gördüm sadece

belli olmaz canım en kesini kandır... canım ya heyecandan daha saat 7 olmadan uyanıp testler yapmış...Allahım hepim,ze nasip etsin anneliğii, hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…