dualarim seninlee Allahim insallah araliktaki yasadiklarini tekrar yasatmaz cnm bnm.yasadigim icin seni cok iyi anliyorum pazar gunu gittikten snra hemen haber ver merak ederimm
evet canım dinlenmem gerek.. hep yatmam mı gerek acaba?? otursam olmaz mı:) moral için de karnımla konuşuyorum arada..
ay inşallah kızlar
bugün eşimin doğum günü aslında ona keşke süprız yapabılsem elimde pozitif sonucla ama suan sanırım çok erken idrar testi için değilmi batım9 martta
Günaydinlarrr herkese kizlar !!!!!!!!!!!!!
:79::79::79::79::79::79:
hepiniz için dua ediyorum kendim için de...çok sağolun ya iyi ki varsınız... ben dinleneyim artık.. akşam yine uğrarım...
günaydın kızlar nasılsınız ben test yapmadım merak eden arkadaslar cok tesekkürler daha beklemek istiyorum cünkü bugün yine sancım coğaldı heran gelir diye bekliyorum pazartesine kadar gelmezse yaparım subat 28 cektiği için belki gecikme yasıyorum diye beklemek istiyorum birde adet günümde yapmıstım negatif cıkmıstı o yüzden pek bir umudum yok inş benden sonrakiler ve öncekiler güsel haberler verirler
kalbimin arkadasım bendede olmustu o sancılar yumurtlama günlerimde basladı ve hala cekiyorum pazartesinden beri adet sancısına cevirdi artı klomen içtiysen ilk aykarda oda cok sancı yapıyor tatlım
günaydın birtanem çatlatacak bu bebişler bizi anlaşılan bekleyelim bakalım bende bekleme taraftarıyım ne kadar içim içimi yesede çünkü benim adetimde belli olmuyor ne zaman geleceği klomenle ilk ayım inşaallah böyle gider ozaman bebişim gelecekse katlanırım bu ağrıya başka bişey olmasında.umutsuz olma canım belli olmuyorki geliveriyor bebişler.inşaallah bu ay gelirde bizide bekletmez kuzularımız.
inş bitanem bernmde beklentim o yönde ama ben bu zamana kadar cok sey yasadım cok hayal kırıklıklarım oldu o yüzden pek umutlanmak istemiyorum bu ay gecikmei bile mucize benm için hayırlıı artık
seninde inş bebeişten kaynaklanıyorduk ben klomeni kullandım bir kere o kadar sancı yapmıstı ki kasık ve karnımda acile gidecektik nerdeyse onra aratırdım normalmiş olabiliyormus hatta agrımaması anormal bir durummus agrıması iyimiş işşe yaradıgını gösteriyormus inş sende işe yaramıstır ve meleğin tutunmustur
ağzından bal damlıyor canım benim klomenle hamile kalanlar sitesindeki arkadaşlarada sordum ama sanırım normal ve inşaallah tutunmuştur yumurtanın ne zaman çatladığınıda bilmiyorumateşim daha düşük anlamadım bu işten bişey ben bekleyelim görelim allahım bütün isteyenlerin kucaklarını doldursun içindede bizim inşaallah.
günaydın arkadaşlar...güzel bir gün olur inşallah.7 gün öncesinden belli eden testler varmış bunlar hangileri kızlar isim verebilirmisiniz?
bir tanesi fortel gebelik testi canım benim.
Kızlar benm adet geldi baska zaman inş listeden cıkarabiliriniz
çok tşk ederim canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?