Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

günaydınlar bende bugün dayanamadım test yaptım sonuc negetif zaten hiçde belirtim yoktu nasip değilmiş demek en azından kafamı takmıcam acaba die. regl limi beklicem inşallah nisana olur artık. Bu ay doktora gıdecem o yumurta fazlalaştırıcı haplardan isticem onlar zararlı değil değilmi kızlar:26:

canım diğer ay daha umutlu gelsin sana inşaallah.ben klomen kullandım bu ay 3 yumurta oluşmuş ama çok ağrı yapıyor.güzelmiş ağrı yapması gerçi ama doktor kontrolü şart eğer vücüt kendiliğinden çatlatmassa iğneyle doktor çatlatıyor.çatlamazda kalırsa kist oluşturuyormuş uzun süreli kullanımlarda dikkat et bitanem.

:81:

allah razı olsun bitanem benm inş benden sonra liste hiç fire vermezde sizin haberlerinizle teselli bulurum

inşaallah gülüm ben bu ay biraz tedirginim ateşimi ölçüyorum yükselmiyor göğüs ağrımda yok ama akıntı ve kasık ağrısı çok 10 gün var inşaallah bu ay seni teyze yaparız diğer ayda anne olma lütfüna kavuşursunnnnnn.allahım duy sesimizi yarabbim.

amin cnm inş napalım ben alıstım artık kısmet değilmiş

amin cnm benm yok zaten iyiyim merak etme biliyordum olmadıgını üzülmedim hiç adetimi bekliyordum

canım aynı durumdayız suan bende bekliyorum adetimi.Negatifi görünce üzüldüm ama elden bişey gelmiyor.İnşallah nisana umudumuz olur. seni lısteden cıkartım ama gene ekliyim nisan olarak olurmu canım istersen tabi

Canım ben cıkıyorum eve gidicem cok sancım var sağol desteğin için rabbim senin yüzünü güldürsün inş öpüyorum seni tekrar allah razı olsun sizleri takip edicem inş pazartesi

Canım ben cıkıyorum eve gidicem cok sancım var sağol desteğin için rabbim senin yüzünü güldürsün inş öpüyorum seni tekrar allah razı olsun sizleri takip edicem inş pazartesi

güle güle birtanem dualarım seninle olacak öpüyorum.geçmiş olsun buarada dikkat et kendine uyumaya çalış bol bol dinlen.pazartesiye görüşürüz.

kalbimin bende de aynı şeyler var.önceden adete 10 gün kala hep göğsüm ağrırdı şimdi tık yok ama kasıklarım ağrıyor hep.

kalbimin bende de aynı şeyler var.önceden adete 10 gün kala hep göğsüm ağrırdı şimdi tık yok ama kasıklarım ağrıyor hep.

bende adetten bir hafta önce başlardı ağrı birtanem gerçi oda hamiş olmayıp kırmızıların habercisiya neysee hayırlısı allahtan umut kesilmez dimi ama kasık ağrısından ölüyorum akıntıda sürekli bekleyip göreceğiz önce akıntı beyazdı şimdi su gibi.

kızlar günaydın yazdıklarınızı okumadan kahvaltıya gidemedim umarım bu gün güzel haberler alırız cimeka yarını sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bu listenin yeni hamişi olup bizi sevindirirsin

Kızlar günaydın.
Kaç gündür giremedim annem bende.
En az 100 sayfa olmuş hepsini tek tek okuyamadım sadece listeye baktım.
Bitanemveben tebrik ederim Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Umutları Nisan'a kalanlar varmış üzüldüm çok ama hayırlısı buymuş demekki geç olsun güç olmasın.
Yılmamamız lazım başka çaremiz yok.
Eşim bir şey duymuş onu sorayım belki bilen vardır.
Hoş yarım yamalak anlattı ama ...
Şimdi bunun bi arkadaşı var eşi tedavi görmüş onun da spermler tutmuyomuş galiba spermler tutsun diye bi ilaç vermiş doktor.
2. aya hamile kalmış.Netten baktım ama hiçbir şey bulamadım.Yanlış anladı belki de.

evet akıntıda su gibi hatta bazen adetmi oldum diye gidip bakıyorum su gibi akıntı.bakalım nolcak test yapmak istiyorum ben :)

Tatlım kasık ağrısı iyiymiş.Ben doktoruma sormuştum geçen ay benim de öyleydi akıntı da vardı.
Ne güzel işte yumurtan çatlamış demişti.
Ağrıları çekelim gelsin bebeişler

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | bekliyoruz
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo | 25 | 4 Mart | Nisan'a inşallah
| sulisim | 29 | 5 Mart | bekliyoruz
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| nefsim | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| polanegri| 23 | 6 Mart
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a inşallah
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| psijoyi | 32 | 8 Mart
| vahsihatun| ??? | 9 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| bikere_sevdim(Kadriye ) | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| alisya01 | 28 | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart
| karyaa48 | 27 | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| yasmin_84| 26 | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| seaatle| ??? | 20 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| kad_er| ??? | 25 Mart
| 9papatya| 31 | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| ysmglr | 28 | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
| neşelikız| 25 | 30 Mart
| gida_pinar | 25 | 31 Mart
| hasretimsana(Canan) | 23 | 2 Nisan

Son düzenleme:
kızlar ben bişey daha sorcam size.hamilelik hesaplanırken en son adet tarihine bakıyor doktorlar.benim 12 şubat ama kimse o tarihte hamile kalmıyorki.mesela ben mart başında başladım korunmasız ilişkiye.yani bu yumurtama tarihine göre hesaplanması gerekmiyor mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…