canım benimmm üzülme neolur yaaaa biliyorum ben ne kadar desemde olmuyor ama diğer ay allahım yüzünü güldürsün birtanem.
amin cnm benm yok zaten iyiyim merak etme biliyordum olmadıgını üzülmedim hiç adetimi bekliyordum
hayırlısı olsun canım allahım en güzel zamanda nasip etsin bebişlerimizi yanındayız bunu sakın unutma.
günaydınlar bende bugün dayanamadım test yaptım sonuc negetif zaten hiçde belirtim yoktu nasip değilmiş demeken azından kafamı takmıcam acaba die. regl limi beklicem inşallah nisana olur artık. Bu ay doktora gıdecem o yumurta fazlalaştırıcı haplardan isticem onlar zararlı değil değilmi kızlar:26:
:81:
allah razı olsun bitanem benm inş benden sonra liste hiç fire vermezde sizin haberlerinizle teselli bulurum
inşaallah gülüm ben bu ay biraz tedirginim ateşimi ölçüyorum yükselmiyor göğüs ağrımda yok ama akıntı ve kasık ağrısı çok 10 gün var inşaallah bu ay seni teyze yaparız diğer ayda anne olma lütfüna kavuşursunnnnnn.allahım duy sesimizi yarabbim.
amin cnm benm yok zaten iyiyim merak etme biliyordum olmadıgını üzülmedim hiç adetimi bekliyordum
Canım ben cıkıyorum eve gidicem cok sancım var sağol desteğin için rabbim senin yüzünü güldürsün inş öpüyorum seni tekrar allah razı olsun sizleri takip edicem inş pazartesi
canım aynı durumdayız suan bende bekliyorum adetimi.negatifi görünce üzüldüm ama elden bişey gelmiyor.inşallah nisana umudumuz olur. Seni lısteden cıkartım ama gene ekliyim nisan olarak olurmu canım istersen tabi
kalbimin bende de aynı şeyler var.önceden adete 10 gün kala hep göğsüm ağrırdı şimdi tık yok ama kasıklarım ağrıyor hep.
bende adetten bir hafta önce başlardı ağrı birtanem gerçi oda hamiş olmayıp kırmızıların habercisiya neysee hayırlısı allahtan umut kesilmez dimi ama kasık ağrısından ölüyorum akıntıda sürekli bekleyip göreceğiz önce akıntı beyazdı şimdi su gibi.
bende adetten bir hafta önce başlardı ağrı birtanem gerçi oda hamiş olmayıp kırmızıların habercisiya neysee hayırlısı allahtan umut kesilmez dimi ama kasık ağrısından ölüyorum akıntıda sürekli bekleyip göreceğiz önce akıntı beyazdı şimdi su gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?