evet akıntıda su gibi hatta bazen adetmi oldum diye gidip bakıyorum su gibi akıntı.bakalım nolcak test yapmak istiyorum ben :)
Tatlım kasık ağrısı iyiymiş.Ben doktoruma sormuştum geçen ay benim de öyleydi akıntı da vardı.
Ne güzel işte yumurtan çatlamış demişti.
Ağrıları çekelim gelsin bebeişler
kızlar ben bişey daha sorcam size.hamilelik hesaplanırken en son adet tarihine bakıyor doktorlar.benim 12 şubat ama kimse o tarihte hamile kalmıyorki.mesela ben mart başında başladım korunmasız ilişkiye.yani bu yumurtama tarihine göre hesaplanması gerekmiyor mu??
Kızlar benm adet geldi baska zaman inş listeden cıkarabiliriniz
Bu arada bende ne ağrı ne akıntı var adam gibi:26:
Hiç umudum yok bu ay
günaydınlar bende bugün dayanamadım test yaptım sonuc negetif zaten hiçde belirtim yoktu nasip değilmiş demeken azından kafamı takmıcam acaba die. regl limi beklicem inşallah nisana olur artık. Bu ay doktora gıdecem o yumurta fazlalaştırıcı haplardan isticem onlar zararlı değil değilmi kızlar:26:
evet canım diğerinde düşmesin diye birşey yapılmamıştı.. o çok tuhaf birşeydi.. ben çok şaşırmıştım. adetim 2 aralıkta gelmesi gerekirken gelmedi 8aralıkta doktora gittim kan testi negatif çıktı adet söktürücu verdi. 20 aralıkta yine gittim hala gelmedi diye ve kan testinde o zaman çıktı.. yani büyük ihtmak döllenme adet gecikmesnden bile sonra gerçekleşmişti.. şimdi düşünüyorum da o adet söktürücünün mutlaka etkisi olmuştu.. artı ben ağır sporlar yapıyordum o dönemde.. gerçi düşeceği varsa iple bağlasan ne fayda:)hafta sonu 2 gün yatacağım. zaten lkan testi pazar günü yükselirse alırım raporumu geçerim..
kızlar ben bişey daha sorcam size.hamilelik hesaplanırken en son adet tarihine bakıyor doktorlar.benim 12 şubat ama kimse o tarihte hamile kalmıyorki.mesela ben mart başında başladım korunmasız ilişkiye.yani bu yumurtama tarihine göre hesaplanması gerekmiyor mu??
oy canım arkadaşım gelmiş hoşgeldinnnnnnn gözlerim yollarda kadı nerelerdesin yaaa.neyse geldinya evet gelsinde ağrıya razıyım ilk defa böyle oluyorum ben birde ikiz olurmuşşş 3 yumurta var ama eşim korkuyo nasıl bakarız diye ben o kadar ümitlenmek istemiyorum hep hüsrana uğradım 11 aydır.kısmet gülüm allahım ne taktir ederseeeeeee.
canım benim hiç belli olmuyorki bu durum yaaa içimiz şeffaf olsada görsek diyorum bazen ne var ne yokhayırlısı batı bekleyip göreceğiz gülüm.dert etme bunları ben 11 aydır kendimde araya araya ne belirtiler buldum bir bilsen 9 aylık hamile bulamaz bunları.ama kısmet rabbim nasip etmedi inşaallah bu ay hepimizin yüzünü güldürür rabbim.
evet cnm baya ılginc gercekten..yanı senın bu tecruben bızlere de ornek teskıl etmelı ıdrar testıne zaten guven olmamalı ama demek kı kandada gec cıkabılıyor gec dollenme dedıklerı sey olabılıyor..bu sefer kı saglıcakla buyur ve dogar inşallah cnm.umarım guzel artışlar olur yarın..
Hoşbuldum bitanem kayınpederim anjiyo falan oldu annem geldi pc başına bile oturamadım.Aklım hep buradaydı valla.Valla ben ikiz manayğıyımdır (1 taneyi buldum da ikizi arıyorum) Valla olsun da tatlım bakarsınız niye bakamıcaksınız Allah yardım eder.Hayırlısı olsun inş. Bu ay yüzün gülsün inş cümlemizin de tabii
Ben geçen ay çok dinlemiştim kendimi ama bu ay çok üstünde de durmuyorum zaten belirti falan da yok sadece bel ağrım var.Ay olsa da her yerim ağrısa keşke
Senin bat benden önce inş hayırlı habverler alırız da bize de umut olursun tatlım
ben 2 aydır kullanıyorum o yumurtaaların büyümesine destek haplardan..bir zararını görmedim. ama yumurtlamada sorun yoksa vermez ki doktorun..
ee benim doktorum onu bile kontrol etmediki işte bilmiyoum yumurtalamamda sorun varmı yok mu yada yumurtalarım çatlıyomu çatlamıyomu sadece bu ay çok düzenli yaptık yani ikimizde de sorun yoksa neden tutmasın ki anlayamıyorum. Benim bi doktor arkadaşım vardı hemen plan yaptılar bebek için ben şu ay istiyorum die hemen o ay tuttu.Ya bizde ki sorun ne anlamıyorum bende böle kolay olcak sanıyodum hep
belli olmaz canım en kesini kandır... canım ya heyecandan daha saat 7 olmadan uyanıp testler yapmış...Allahım hepim,ze nasip etsin anneliğii, hayırlısıyla...
Merhaba kızlar,
Düne kadar feci kasık ağrım vardı bugun yok denecek kadar az,bi de hafif regl sancsı gibi bi ağrı var daha reglime 6 gün var ama bende hiç hamileymişim gibi bir his yok yaa artık
amin canım çok sağol desteğin içinartık şu hapın etkilerinden tamamen kurtulayım da o zaman ben de heyecAnla bebişimi bekleyeyim.. Allah bebişini sana bağışlasın sımsıkı tutun ona sakın bırakma çok dikkat et
çok sağol canım amin, onun içindir ki ilişkiyi bir aya yaymak gerek gün aşırı devam şans ne kadar artar böylece...bir de kızlar gözünüzü seveyim şu idrar testlerini adetiniz 1 gün geçene kadar kullanmayın.kanda beta hcg derseniz adetten 3 5 gün önce tamam,ama idrar testi yapmayın..hem yapsanız bile soru işaretleri artarak devam ediyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?