Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

evet akıntıda su gibi hatta bazen adetmi oldum diye gidip bakıyorum su gibi akıntı.bakalım nolcak test yapmak istiyorum ben :)

canım benim 10 gün var daha yapsamda çıkmazki test var evde ama yapmam biliyorumki çıkmayacak adetimde belli olmuyo gerçi ama enaz 9 günüm var en geç13-14 gün yapsamda bişey ifade etmeycek yani.

Tatlım kasık ağrısı iyiymiş.Ben doktoruma sormuştum geçen ay benim de öyleydi akıntı da vardı.
Ne güzel işte yumurtan çatlamış demişti.
Ağrıları çekelim gelsin bebeişler

oy canım arkadaşım gelmiş hoşgeldinnnnnnn gözlerim yollarda kadı nerelerdesin yaaa.neyse geldinya evet gelsinde ağrıya razıyım ilk defa böyle oluyorum ben birde ikiz olurmuşşş 3 yumurta var ama eşim korkuyo nasıl bakarız diye ben o kadar ümitlenmek istemiyorum hep hüsrana uğradım 11 aydır.kısmet gülüm allahım ne taktir ederseeeeeee.

öyle ama doktorlar öyle yapmıyorlar canım normalde bebişin 9 ayı 36 hafta sürerken onlar öyle hesaplayıp 40 hafta diyorlar.

Bu arada bende ne ağrı ne akıntı var adam gibi:26:
Hiç umudum yok bu ay

canım benim hiç belli olmuyorki bu durum yaaa içimiz şeffaf olsada görsek diyorum bazen ne var ne yokhayırlısı batı bekleyip göreceğiz gülüm.dert etme bunları ben 11 aydır kendimde araya araya ne belirtiler buldum bir bilsen 9 aylık hamile bulamaz bunları.ama kısmet rabbim nasip etmedi inşaallah bu ay hepimizin yüzünü güldürür rabbim.

ben 2 aydır kullanıyorum o yumurtaaların büyümesine destek haplardan..bir zararını görmedim. ama yumurtlamada sorun yoksa vermez ki doktorun..

evet cnm baya ılginc gercekten..yanı senın bu tecruben bızlere de ornek teskıl etmelı ıdrar testıne zaten guven olmamalı ama demek kı kandada gec cıkabılıyor gec dollenme dedıklerı sey olabılıyor..bu sefer kı saglıcakla buyur ve dogar inşallah cnm.umarım guzel artışlar olur yarın..

canım hamileliğin ilk 2 haftası vücudun hazırlık dönemi(eski yumıurtanın atılması,yenilerin gelip büyümeye başlaması) ..yani sen yumurtlama günlerinde gebeliğin 2 haftası tamamlanmış oluyor..zaten kesin döllenme zamanı bilinemez..anlatabildim mi?

Hoşbuldum bitanem kayınpederim anjiyo falan oldu annem geldi pc başına bile oturamadım.Aklım hep buradaydı valla.Valla ben ikiz manayğıyımdır (1 taneyi buldum da ikizi arıyorum) Valla olsun da tatlım bakarsınız niye bakamıcaksınız Allah yardım eder.Hayırlısı olsun inş. Bu ay yüzün gülsün inş cümlemizin de tabii

Ben geçen ay çok dinlemiştim kendimi ama bu ay çok üstünde de durmuyorum zaten belirti falan da yok sadece bel ağrım var.Ay olsa da her yerim ağrısa keşke
Senin bat benden önce inş hayırlı habverler alırız da bize de umut olursun tatlım

çok sağol canım amin, onun içindir ki ilişkiyi bir aya yaymak gerek gün aşırı devam şans ne kadar artar böylece...bir de kızlar gözünüzü seveyim şu idrar testlerini adetiniz 1 gün geçene kadar kullanmayın.kanda beta hcg derseniz adetten 3 5 gün önce tamam,ama idrar testi yapmayın..hem yapsanız bile soru işaretleri artarak devam ediyor:)

geçmiş olsun birtanem benim özlettin ama bende bu ay öyle diyorum gerçi ama kasık ağrım hiç bu kadar şiddetli olmamıştı ve devaamlı.ben yumurtamın çatladığını bile bilmem normalde ama 3-4 günden beri acaip bir kasık ağrım var hayırlısı olsun hepimiz için.aminnn canım aminnn bakalım bekliyoruz ama içim içimde yiyor.güzel haberlerle dolsun inşaallah bu ay hepimize uğur getirsin.

ben 2 aydır kullanıyorum o yumurtaaların büyümesine destek haplardan..bir zararını görmedim. ama yumurtlamada sorun yoksa vermez ki doktorun..

ee benim doktorum onu bile kontrol etmediki işte bilmiyoum yumurtalamamda sorun varmı yok mu yada yumurtalarım çatlıyomu çatlamıyomu sadece bu ay çok düzenli yaptık yani ikimizde de sorun yoksa neden tutmasın ki anlayamıyorum. Benim bi doktor arkadaşım vardı hemen plan yaptılar bebek için ben şu ay istiyorum die hemen o ay tuttu.Ya bizde ki sorun ne anlamıyorum bende böle kolay olcak sanıyodum hep

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | bekliyoruz
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo | 25 | 4 Mart | Nisan'a inşallah
| sulisim | 29 | 5 Mart | bekliyoruz
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| nefsim | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| polanegri| 23 | 6 Mart
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a inşallah
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| psijoyi | 32 | 8 Mart
| vahsihatun| ??? | 9 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| bikere_sevdim(Kadriye ) | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| alisya01 | 28 | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart
| karyaa48 | 27 | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| yasmin_84| 26 | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| seaatle| ??? | 20 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| kad_er| ??? | 25 Mart
| 9papatya| 31 | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| ysmglr | 28 | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
| neşelikız| 25 | 30 Mart
| gida_pinar | 25 | 31 Mart
| hasretimsana(Canan) | 23 | 2 Nisan

arkadaşım ben bir yıldır uğraşıyorum bizdede hiç bi sorun yok yaptırmadık test bırakmadık ama beklemeye devam dedi doktor yada aşılama deneyelim dedi biz beklemeye karar verdik.yumurtlamaya yardımcı hapı ben 2 ay kullandım 2. ayda tist oluştu o yüzden doktorlar bu gibi ilaçları 3-4 ay kullandırıyor daha fazla kullandırmıyor ben klomen kullanmıştım

Merhaba kızlar,

Düne kadar feci kasık ağrım vardı bugun yok denecek kadar az,bi de hafif regl sancsı gibi bi ağrı var daha reglime 6 gün var ama bende hiç hamileymişim gibi bir his yok yaa artık

belli olmaz canım en kesini kandır... canım ya heyecandan daha saat 7 olmadan uyanıp testler yapmış...Allahım hepim,ze nasip etsin anneliğii, hayırlısıyla...

amin canım çok sağol desteğin için artık şu hapın etkilerinden tamamen kurtulayım da o zaman ben de heyecAnla bebişimi bekleyeyim.. Allah bebişini sana bağışlasın sımsıkı tutun ona sakın bırakma çok dikkat et

Merhaba kızlar,

Düne kadar feci kasık ağrım vardı bugun yok denecek kadar az,bi de hafif regl sancsı gibi bi ağrı var daha reglime 6 gün var ama bende hiç hamileymişim gibi bir his yok yaa artık

hayırlısı olsun canım inşallah bu ay güzel haberini alırız

çok sağol canım

ya kızlar yat yat nereye kadar.. tamam iş yapmıyorum ama pc başında az az oturup gitsem nolur ki..

Slm kızlar bende şubat ayından buraya transfer olmuş durumdayım...
8 mart regl günüm yarın sabah evde test yapmayı düşünüyorum..
regl den 4 5 gün öncesine kadar idrarda çıkıyor diye okumuştum bir kaç topikte..
kasıklarım ağrıyor umarım bu ay yüzümüz gülecek..

evet cnm katılıyorum sana... Ben kimyasal gebelıkte eğer meraklanıp hemen test yapmasaydımm bilmeyecektım bıle kimyasal gebelık gecirdiğimi... Buda insanın moralını cok bozuyoo .Drda öyle dedı zatenn adetın 1 hafta geçmeden öğrenmeye calısma zaten kese oluşmadan gebelık bıle sayılmıyo dedı ama ne mümkün nasıl 1 hafta sabrederim ben yaw :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…