Slm kızlar bende şubat ayından buraya transfer olmuş durumdayım...
8 mart regl günüm yarın sabah evde test yapmayı düşünüyorum..
regl den 4 5 gün öncesine kadar idrarda çıkıyor diye okumuştum bir kaç topikte..
kasıklarım ağrıyor umarım bu ay yüzümüz gülecek..
Slm kızlar bende şubat ayından buraya transfer olmuş durumdayım...
8 mart regl günüm yarın sabah evde test yapmayı düşünüyorum..
regl den 4 5 gün öncesine kadar idrarda çıkıyor diye okumuştum bir kaç topikte..
kasıklarım ağrıyor umarım bu ay yüzümüz gülecek..
canım o kan testi, boşuna kendini üzme stres yapma. idrar testi en garanti adet günü hatta bir gün sonra..şimd hamileysen bile çıkmama ihtimali yüksek.. yani yaparsan inan ki o 3 gün hiç geçmeyecek,kafan karışacak çok fazla.. ama kan verirsen çıkar..
Hoşgeldin canımm...
İnşallah bu ay hamiş kalırsın ve kasık ağrılarında bunun belirtisidir... Allahım hepimize sağlıklı bi bebiş nasıp etsın ınsallahhh... Yrn ıyı haberlerını beklıyoruz cnm ınsallah pozıtıfdırrr
hoşbuldum canımm inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız... benim regl öncesi çok fazla kasık ağrım olmazdı genelde baş ağrım olurdu..şimdi tam tersi başım ağrımıyor kasıklarım sancıyor sürekli..işte bu kasık ağrıları yüzünden de test yapmaya karar vermiştim şimdi arada kaldım yapsam mı yapmasam mı diye...
hayirli ugurlu olsun canim eger hamile isen sayili gun cabuk gecer diyolar ama nafile gecmiyor kardesim neyse allah sabir ve yardimcin olsun darisi bizim basimiza insallah
Kuppe canim ben bugun test yaptim 0.100 yani negatif ama uzulmedim cunku adetime nersldeyse 10gun var dr soyledigine gore bu ay iki tane yumurtam olusmus bi tanesi catlamis ama digeri daha catlamamis onun icin digeri tutmadiysa bile bunda ins diye dua ediyorum ve butun arkadaslara sunu soylemek istiyorum lutfen yumurtlsma gunlerine takilip kalmayin dr lar adet siklusu boyunca kadinlarin hamile kslabilecegini soyluyo en iyisi gun asiri iliski ben diger hamileligimdede adete bi hsfta kala hamile kalmistim
günaydınlar bende bugün dayanamadım test yaptım sonuc negetif zaten hiçde belirtim yoktu nasip değilmiş demeken azından kafamı takmıcam acaba die. regl limi beklicem inşallah nisana olur artık. Bu ay doktora gıdecem o yumurta fazlalaştırıcı haplardan isticem onlar zararlı değil değilmi kızlar:26:
Kızlar ben geldimmmm bir iyi bir kötü haberim var size evet bütün belirtilerim doğru çıktı hamileyim ama kötüsü işte en kötü değerim düşük çıktı ve artmasının zor olacağını söyledi drum ağrılarım çoğaldığı için dün gece acile gidip orada öğrendik sonucu bir ağrı kesici verdi doktor ve dinlenmemi istedi ama büyük olasııkla tutunamayacak dedi birde eğer aniden hamile kalmayıp planlayarak gebelik düşünüyorsan öncelikle kızamıkçık aşını olmalısın dedi sonrasındada 3 ay gebelik planını ertelemeliymişiz sizlerede buna özen gösterip araştırmanızı tavsiye ederim hamiş kalmayanlara bu tavsiye tabi hamiş kalanlarda mutlaka doktoruna bu konuyu danışsın ben eğer olaki tutunursa ne yapmam gerek dedim söylediği şu kızamıkçık olanlardan uzak durup dikkat ediceksin iyide sanki anlında yazıo insanların ben kızamıkçık hastasıyım die sinir oldummm bu arada hamişken majezik ve parol ağrı kesicileri kullanılabiliyormuş zararı yokmuş artı birde beloc diye bir kalp hapı var bunuda veriyorlarış hamişekn hem bebeğin kalbi hem annenin kalbi ikisinin atımları anneyi çok yormasın diye şimdilik öğrendiklerim bunlar artık listede durimi çıkimi bilemedim ben siz karar verin ayrıca sizler için ve kendim için edindiğim diğer bilgileride buraya ekliyorum belki işinize yarar dün geceyi surp birgiç hastanesinde geçirmem ve doktorumun gereçekten ilgilenmesi bunda etkili oldu yani başından savmadı her istediğim soruyacvp verdi
Yumurtlamadan sonra geçen süre
(gün) En düşük En yüksek Ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637
Yine normal bir gebelikte haftalara göre ortalama beta-hCG düzeleri ise şöyledir.
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 – 50
4 hafta 3 – 426
5 hafta 19 – 7,340
6 hafta 1,080 – 56,500
7 – 12 hafta 7,650 – 288,000
13 – 16 hafta 13,300 – 254,000
17 – 24 hafta 4,060 – 165,400
25 – 40 hafta 3,640 – 117,000
peki gebelik şüphem var diyelim nasıl bir yol izleme gerek diye sorduğumda
kan testi baktırmak için adetinizden en az 4 gün geçmesini bekleyin ve kanda baktırın Yok idrarda baktıracağım derseniz en az 10 geçmesi gerekiyor ki doğru sonucu versin
Daha erken bakılan betahcg değerleri bizi yanıltabilir çünkü kadınsal hormonlar betahcg yi 1,50 nin üstüne taşıyabilir
artı birde arkadaşalr bu ölçümler her yerde galiba farklı negatif pozitif değerler yani bunu nasıl anlayacağımı sorduğumda şöle dedi
betahcg negatif değeri bizim burada ki cihazları baz alarak söylüyorum 1,50 nin altında olmasıdır.Bundan yüksek değerlerde 3-4 gün sonra tekrar bakılır ve net sonuç alınır
şimdilik benden bu kadar arkadaşlar eğer tutunamaz ise bu akşam veya yarın kırmızıları görücem sanırım görürsemde yine bilgi veririm.
canımmm çok çok sevindimm inşallahh tutunur bebeğin,seninle olur hep..allah yardımcın olsun..
doğru hissetmişsin demekki,bisürü belirtin vardı..inşallah güzel olur herşey...
canımm çok teşekkür ederim ama bu sefer içimdeki ses yine beni yanıltmıyorsa gideceğini söylüyor.galiba biraz nazlı bişey olacak olursada ama doktorumda dün gece dedi pek savaşçıya benzemiyor dedi galiba kendini hazır hissetmiyo gelmek için dedi olsun hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun sağlıklı sıhatli olsunda ister bu ay olsun ister bidahaki aylarda olsun şimdi tutunamayıp giderse çok fazla üzülmem ama bir kaç ay geçince geçince giderse ozaman gerçekten üzülürüm o yüzden eğer şimdi gitmek isterse kendi bilir yeterki sağlıklı hayırlı olsun o yüzden dediğim gibi hakkımda nasıl hayırlı ise öyle olsun hepimiz için tabiki bu duam.
ewet çok doğru söylüyosun herşeyin hayırlısı..enazından hiçbir sorun yok..hamile kalabiliyosun..buda çok güzel bişey bence..bunu öğrenmiş oldun..inşşalla buseferde hislerin doğru çıkar..ve bebeğin hep seninle olur..bence listede adın kalmalı hemdebu şekilde...karnında bi can var şuan..ve olumlu düşünmek herzaman iyidir..güzel düşünelim güzel olsun
İyi akşamlar arkadaşlar bende bir süredir yazılarınızı okuyorum ve aranıza katılamaya karar verdim benim de adet tarihim 16 mart.
İyi akşamlar arkadaşlar bende bir süredir yazılarınızı okuyorum ve aranıza katılamaya karar verdim benim de adet tarihim 16 mart.
Kızlar ben geldimmmm bir iyi bir kötü haberim var size evet bütün belirtilerim doğru çıktı hamileyim ama kötüsü işte en kötü değerim düşük çıktı ve artmasının zor olacağını söyledi drum ağrılarım çoğaldığı için dün gece acile gidip orada öğrendik sonucu bir ağrı kesici verdi doktor ve dinlenmemi istedi ama büyük olasııkla tutunamayacak dedi birde eğer aniden hamile kalmayıp planlayarak gebelik düşünüyorsan öncelikle kızamıkçık aşını olmalısın dedi sonrasındada 3 ay gebelik planını ertelemeliymişiz sizlerede buna özen gösterip araştırmanızı tavsiye ederim hamiş kalmayanlara bu tavsiye tabi hamiş kalanlarda mutlaka doktoruna bu konuyu danışsın ben eğer olaki tutunursa ne yapmam gerek dedim söylediği şu kızamıkçık olanlardan uzak durup dikkat ediceksin iyide sanki anlında yazıo insanların ben kızamıkçık hastasıyım die sinir oldummm bu arada hamişken majezik ve parol ağrı kesicileri kullanılabiliyormuş zararı yokmuş artı birde beloc diye bir kalp hapı var bunuda veriyorlarış hamişekn hem bebeğin kalbi hem annenin kalbi ikisinin atımları anneyi çok yormasın diye şimdilik öğrendiklerim bunlar artık listede durimi çıkimi bilemedim ben siz karar verin ayrıca sizler için ve kendim için edindiğim diğer bilgileride buraya ekliyorum belki işinize yarar dün geceyi surp birgiç hastanesinde geçirmem ve doktorumun gereçekten ilgilenmesi bunda etkili oldu yani başından savmadı her istediğim soruyacvp verdi
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637
Yine normal bir gebelikte haftalara göre ortalama beta-hCG düzeleri ise şöyledir.
(INCIID)
3 hafta 5 – 50
4 hafta 3 – 426
5 hafta 19 – 7,340
6 hafta 1,080 – 56,500
kan testi baktırmak için adetinizden en az 4 gün geçmesini bekleyin ve kanda baktırın Yok idrarda baktıracağım derseniz en az 10 geçmesi gerekiyor ki doğru sonucu versin
Daha erken bakılan betahcg değerleri bizi yanıltabilir çünkü kadınsal hormonlar betahcg yi 1,50 nin üstüne taşıyabilir
artı birde arkadaşalr bu ölçümler her yerde galiba farklı negatif pozitif değerler yani bunu nasıl anlayacağımı sorduğumda şöle dedi
betahcg negatif değeri bizim burada ki cihazları baz alarak söylüyorum 1,50 nin altında olmasıdır.Bundan yüksek değerlerde 3-4 gün sonra tekrar bakılır ve net sonuç alınır
şimdilik benden bu kadar arkadaşlar eğer tutunamaz ise bu akşam veya yarın kırmızıları görücem sanırım görürsemde yine bilgi veririm.
şuan aynı durumdayız sanırım.. senin değerin kaç?? ben iğne ve hap kullanıp sürekli yatıyorum.. tutunma ihtimali var sonuçta döllenmiş bir yumurta var dedi doktorum..
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637
(INCIID)
3 hafta 5 – 50
4 hafta 3 – 426
5 hafta 19 – 7,340
6 hafta 1,080 – 56,500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?