Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

bitanem verdiğin bilgiler için teşekkür ederim çok faydalı oldu çok sevindim bebiş için oleyyyyyyyyyyy teyze olacağım üzme annesi yat dinlen bol bol inşaallah korktuğumuz olmaz annesine sıkı sıkı tutunur yeğenim.allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

sonucum 18.36 çıktı.Benim doktorumunda Söylediğine göre en az 50 çıkmasını bekliyorlarmış,gebesin diyebilmek için

valla canım birşey diyim mi 2 kişiden duydum biri bu topikteydi sanırım birinink 10 ddan 56 ya yükselmiş şimdi 7 aylıkmış..ben de yarın tekrar test yapacağım. hamile moduna girmedim ama umudum da var hem benim değerim 10. beşi geçtiğinde gebelik vardır. bu kesin. ama devam edip rahme tutunacak mı yoksa kimyasal gebelik ve düşük mü o belli değil. uğraşıyorum bakalım..dediğim gibi ortada döllenmiş bir yumurta var ne olacağı belli olmaz...

iyiakşamlar..hoşgeldin aramıza..benimde 14 .15 mart gibi..sende herhangi bi belirti varmı..bazı kişler çok erkenen hissedebiliyo belirtileri..

Hoşbuldum.Bende henüz her hngi bir belirti yok ben tedaviyle gebe kalmaya çalışıyorum.Sende varmı belirti tedavi falan oluyormusun.

evet gülüm tevekkül etmekten başka çaremiz yok ama inşaallah gelir ve annesini bizi mutlu eder.herşey allahtan hayırlısı inşaallah.söylediklerin gerçekten doğru gelecek bebişini allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

Hoşbuldum.Bende henüz her hngi bir belirti yok ben tedaviyle gebe kalmaya çalışıyorum.Sende varmı belirti tedavi falan oluyormusun.

yo hayır ben tedavi olmuyorum.bu denememizdeki 3. ay..benim sadece prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı gittiğim kontrollerde..ama dostinex diye bi ilaç kullandım..bidaha ölçtürmedim eğer buayda olmazsa tekrar ölçtüreceğim hormonum düşmüşmü düşmemiş mi diye.bende belirti olarak sadece 2 gündür kasıklarımda batmalar var ve değişik küçük küçük sancılar oluyo.bunun dışında çok belirgin bi belirtim yok bekliyorum bende..kan testi yaptırmayı çok istiyorum ama sabırla bekliyorum şimdilik..daha 9 gün var çünkü....

dayanamadım ve test yaptım nova prediktörle.sonuç tek çizgi silik falan eser yok diğer çizgiden ayın 13ü bat diye hesapladım demin bi siteden

İnşallah bebeğin sana sıkı skı tutunur ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın beklemek her ay umut taşımak çok zor.

teşekkür ederim.teyzeleri bebişimin size bir sözü varmış

-Ben belki fazla duramayacağım burada ama söz veriyorum en kısa zamanda tekrar geleceğim bu arada yolda gelirken diğer kardeşlerimi gördüm herkes yola çıktı haberiniz olsun .
Sizleri seviyoruzzzz.
Dilerim sizler güzel ve sağlıklı bebiş haberlerinizi verip beni sevindirirsiniz.

başka bir topikteymiş,bak biri bu

Cımeka sakın tasa yapma arkadasım test yaptı 10.75 cıktı 2 gun sonra bıdaha yaptı 54 cıktı ve ılk korunmasız bırlıktelıkten hamıle suan

Bende 7 aydan beri düşünüyorum geçen ay adetimin 3. günü hormon testlerimi yaptırdım normal dedi doktor birde yumurta takibi yapalım dedi yumurtam kendiliğinden büyüdü adetimin 16. günü 20 mm olduğunda çatlatma iğnesi vurdu geçen ay olmadı olmazsa adetinin 3. günü gel dedi gittim bana klomen diye bir ilaç verdi kullandım dün çatlatma iğnemi vuruldum bir kaç gün sonra bende beklemeye geçicem.ama doktorum bana bu ilacı çok erken verdi yumurtlama problemim olmamasına rağmen.

İnşallah testinin güzel sonuçlarını verirsin bizeeeee.Herşeyin hayırlısı elbet allahımın bi bildiği var.

ağlattın beni caım benim yaaaa biz kendindende söz istiyoruz kalsın gitmesin bizide üzmesin allahım dualarını kabul etsin sadece bize ettiğin dua değil kendine ettiğin duada kabul olsun.teyze yapsın bizi sağlıklı sıhhatli doğsun inşaallah.bizde seni inşaallah teyze yaparız ve burası bebişten,melekten geçilmez olur.onu benim için kocaman öp.

Kalbimin ağlama ağlamanız için inan yapmadım sadece benim hislerim hep doğru çıkar bu sefer çıkmasını istemiyorum ama çıkacak biliyorum hem inanki şimdi o kadar çok üzülmüyorum neden mi bak anlatayım dün gece inanılmaz ağrılarım vardı evde duracak gibi değildim eşim geldi kapıyı zor açtım ne olmuş sana böyle dedi hadi hemen doktora gidiyoruz dedi istemiyorum şimdi ağrı kesici iğne vs yaparlar bebeğim varsada gider dedim ve eşimin ilk defa bana bu denli sinirli baktığını gördüm gözlerinden alev fışkırıodu sanki bana aynen şunları söyledi sen pazarlık yapıyorsun eğer var ise zaten orada olacak ve biz bunu doktora söylicez bebeğimize dikkat edin diyeceğiz ama eğer şu an o içinde değil veya seni zehirliyorsa sana kötü bişey olacaksa veya o senin bu diretmelerin sonunda orada evet kalıp 2-3 ay sonra bizi terk ederse veya terk etmeyip rahatsız doğarsa bunun günahı ile yaşayabilecekmisin beni yaşatabilecekmisin öncelikle benim için sensin şu an var olmayan bir şeyin allahla pazarlığını yapıyorsun allah hiç bir kuluna çekemeyeceği acıyı üzüntüyü vermez alnında ne yazılmış ise o eğer bu akşam bebeğimiz giderse bizde başka günlere bakarız ha 1 ay önce ha 8 ay sonra ne farkeder sen varsın ben varım biz varız ama hala eğer yok gitmek istemiyorum diyorsan peki gitmeyelim dedi ve ben kalkıp gittim bu laf üzerine hastanede doktorun odasında hem ağrıdan hem kötü bişeyler olduğunu hissettiğimden çok ağladım sonra eşim doktora aynen şunu söyledi lütfen eşimi şu acıdan kurtarın ben sadece bu odadan eşimin sağlıklı çıkmasını istiyorum verebileceğiniz hiçbir haber beni şu an ilgilendirmiyor dedi sonrasında kontrollerim derken tahlilerim ve 2 saatlik beklemesonrasında aldığımz cevap evet bir gebelik söz konusu ama sağlıklı bir sonuç için zor bir aşamadayız şuan geebelik adını veremediğimiz bir pıhtı gitmekle kalmak arasında karasız o yüzden 3gün dinlenecek asla düşünmeyecek eğer kanaması olursada tekrar gelecek ümitlenmek için çok erken bu aşamada ve bu sancı ile bu pıhtı regle dönüşebilir.
Şimdi bunu anlatmamın nedeni dün gece oraya gitmeseydim hala umutla burada bekliyor ve ağrı çekiyor olacaktım ama şu an içimde gitmesini istemesemde gideceğini bildiğim için üzüntü ile alışmışlık arasında bir duygu söz konusu kısmet herşey kısmet demekki içecek suyu görecek günü gelmemiş daha diyeceğim kötü birşey yaşarsam. bebiş haberlerini alamayan arkadaşlarımdaaa hemen kızamıkçık aşısına olurmu bunu sakın unutmayınnnn.

Ecrin hayatım, bebişin inşallah tutunur sana canım. Sen de doktorun dediği gibi hep yat hiçbirşey taşıma sakın kendini yorma tatlım, ve içini de ferah tut, hayırlısı neyse öyle versin Allah'ım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…