Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

teşekkürler canım ama ben bilemedim ki yaa :44:haziran 85 doğumluyum 25miyim 26mı bilemedim 26 olsam keşke bu ay için kız diyor
bu tabloya göre senin şansın nasıl?

rica ederim canım, daha 26yı doldurmadıysan 25e bak. ben şubat doğumluyum, yani 29a bakıyorum bu yıl. bende bu ay erkek, sonra 2 ay kız, ben kız diyorum, eşim erkek diyor, karar veremedik ve ALLAHA havale ettik, hangisine denk gelirse gelsin, yeter ki sağlıklı olsun!

en son 2010 du dimi doğum günün:) o zaman 22 yi doldurdun ve hala 22 sin.. 23 ten gün almaktasın.. ne zaman 2011 mayıs 12 gelecek o zaman 23üm diyeceksin..

Tşk ederim canım tabloya göre erkek gözüküyor ama önemli olan sağlıklı olması Rabbim biliyo içimi kızları daha çok seviyorum ama herşeyden önce sağlıklı bir hamilelk yaşayıp bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak tek dileğim Allah hepimize bu ay nasip etsin inşallah :)

merhaba canım, nasılsın, bugün doğum günüm de, o yüzden şimdi girebildim ancak

23 olmadın bu yüzden 22ye bakman gerekir sanırım. optum

canım doğum günün kutlu olsun nice senelere.Rabbim sana bu yeni yaşında sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah tez zamanda :)
Allah bana bebeğimi nasip etsinde cinsiyetinin hiç önemi yok hakkımızda hayırlısı canım bir müslümanın bir müslüman kardeşine yaptığı dua mutlaka kabul olurmuş ben namaz kılarken bütün arkadaşlarım için dua ediyorum inşallah bu mutluluğu bizde yaşayacağız :)

merhaba canım, nasılsın, bugün doğum günüm de, o yüzden şimdi girebildim ancak

23 olmadın bu yüzden 22ye bakman gerekir sanırım. optum

doğum günün kutlu olsun... Yeni yaşında sağlıklı bir bebiş nasip olur inş...

Teşekkür ederim hayatım, en büyük teşekkürü de duaların için ediyorum, dediğin gibi bir müslümanın bir müslüman kardeşine yaptığı dua mutlaka kabul olurmuş, ben de dua ederim hepiniz için. İnşallah ALLAH en yakın zamanda hepimizi bebişlerimize kavuşturur.

Teşekkür ederim canım, ALLAH hepimizi bebişlerimize kavuştursun bu yıl inşallah! Sende durum nasıl? bebiş yoldamı? yoksa bekletiyormu daha?

Bebiş beni uzun zamandır bekletiyor. Artık cinsiyet listeleri benim için bir anlam ifade etmiyor o yüzden bakalım inş mart hayırlı gelir hepimiz için...

Bebiş beni uzun zamandır bekletiyor. Artık cinsiyet listeleri benim için bir anlam ifade etmiyor o yüzden bakalım inş mart hayırlı gelir hepimiz için...

İnşallah bu ay hayırlı haberlerini duyarız hayatım. Kalbini ferah tut. Ve bebek konusunu düşünme, düşnmediğin an sürpriz gibi gelecek bebişin İnşallah! düşünme demesi kolay, ama yapması zor, aslında sana derken kendimı de ikna etmeye çalışıyorum düşünmemek için. 2 ay beklemem gerekir bebek için, çünkü kimyasal düşük yaptım.

İnşallah canım İnşallah burda bebişlerimizden uykusuz kaldığımız geceleri de konuşacağız inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin canım bak bide bişi diycem ben duaların gücüne çok inanaırım dünya dualar üzerine kurulu bana göre Rabbim isteyin benden dua edin diyor.Neyse çok uzatmim geçen cumartesi ben mevlüt okuttum kuran okuyan hoca kuzenime sormuş niye okuttu diye oda durumumu anlatmış demişki MERYEM SURESİNİ okusun birde hergün bir kaşık SAF BAL yesin ALLAHIN İZNİYLE hamile kalır demiş MERYEM SURESİNİN sayısı var ama ulaşamadık hocaya sormak için ben hergün bir kere okuyorum bal yemeye daha başlamadım eşim sipariş vermiş bu surede Hz.zekeriyya peygamber dua ediyor 100 yaşında Rabbim ona babalık nasip ediyor eşinin kısır olmasına rağmen Hz.Yahya peygamberimizi.Biz tedbirimizi alalım tevekkül Allahtan inşallah canım benim birde fırsat bulursan Şura Suresini oku ben EYÜP SULTANA gitcem nasip olursa hepimiz için dua edip lokum dağıtacam :)

Canım arkadaşlarım ben hafta içi Allah nasip ederse EYÜP SULTANA gitcem dua edip dualarımın kabul olması için lokum dağıtacam bana isimlerinizi söylerseniz isimlerinizi tek tek söylerek dua etmek istiyorum NİHALCİM bitek senin ismini biliyorum sen aklımdasın diğer arkadaşlarımızda söylerse tek tek söylerek duamı etmek istiyorum. :) tabi sizde isterseniz :)

mrb arkadaslar bütün yazdıklarınızı hemen hemen okudum ben 2 yıllık evliyiym hiç korunmadım 1yıl korunmasız ilşiki sonun da hamile kalamayınca bi sorun var deyip doktora gittim bişey çıkmadı ama eşim gitmemişti ve 6ay yine bekledim yine olmadı ve eşim doktora gitti varikosel çıktı sizler çok acele ediyosunuz ilk ay hamile kalmak %20
ikinci ay :%30 allah ne zaman verirse artık bi arkadasımız a gercekten özendim 3,5yıl korunmuş 2 aydenemiş olmayınca doktora gidip çatlama iğnesi vurunmuş bi sorunmu vardiki demekten kendimi alamıyorum keşke bende gitseydim diyorum bende mart ayonda hamile kalıcam insallah her ay bunu diyorum ve hiç bi ay olmadı hep bekliyorum şartlar anne olmamı itemiyor adetlerim düzensizleşti ne yapıcaımı sasırdım allah hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın

merhaba arkadaşlar ben dün çatlatma iğnesi oldum adeti 7 mart idi galiba değişecek inşaallah bu ay olur Allah hepimizin yardımcısı olsun bizi evlatla imthan etmesin inşaallah

Canım haklısın bende bebeğimi kaybettiğim ilk günden beri hiç neden demedim isyan etmedim yeniden sağlıklı bir bebek için dua ediyorum hep ve Allah'ım biliyorumki dualarımı kabul edecek buna inanıyorum. Meryem suresinimi okuyacaktık. ne güzel canım birbirimize dualar edelim senin adın ne bende dularımda sanada ederim.Eyüp Sultana gidince benim içinde edersen sevinirim tuğba..

canım o arkadaş sanırım benim. 3,5yıl oldu evleneli 3sene korunduk sonra istediğimiz zaman hiç denemeden eşimde bende doktora gittik bi sorun varmı diye eşimde bişey çıkmadı bende pko çıktı zaten adetlerim hep düzensizdi doktor 6ay deneyin olmazsa gelin dedi 4.ay benim adet 1,5ay gecikince daha fazla beklemenin bi anlamı yok diye düşündüm gittim çatlatma iğnesi yapıldı ve hemen hamile kaldım sonra 3 ay önce onu kaybettim:85: şimdi bu ay yeniden başaldık doktorum yine 3-4ay kadar zaman verdi olmazsa yine iğne yapılacak.hamile kalsamda 3aydan sonra rahimde açılma oluyor bebek durmuyor hamile kalınca birde onunla savaşacağım..
sende keşke daha önce gitseydin bi sorun olup olmadığını zamanında öğrenirdin ben bile keşke 3sene beklemeseydim diye pişman oluyorum şimdi...
sen hiç umudunu kaybetme canım artık herşeyin tedavisi var geç olsun güç olmasın...
Allah'ım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ne yokluğunu yaşatsın nede acısını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…