12 mayıs 1988 canım sımdı 23 yasami bakmam lazım :)
12 mayıs 1988 canım sımdı 23 yasami bakmam lazım :)
teşekkürler canım ama ben bilemedim ki yaa :44:haziran 85 doğumluyum 25miyim 26mı bilemedim 26 olsam keşke bu ay için kız diyor
bu tabloya göre senin şansın nasıl?
en son 2010 du dimi doğum günün:) o zaman 22 yi doldurdun ve hala 22 sin.. 23 ten gün almaktasın.. ne zaman 2011 mayıs 12 gelecek o zaman 23üm diyeceksin..
merhaba canım, nasılsın, bugün doğum günüm de, o yüzden şimdi girebildim ancak
23 olmadın bu yüzden 22ye bakman gerekir sanırım. optum
merhaba canım, nasılsın, bugün doğum günüm de, o yüzden şimdi girebildim ancak
23 olmadın bu yüzden 22ye bakman gerekir sanırım. optum
canım doğum günün kutlu olsun nice senelere.Rabbim sana bu yeni yaşında sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah tez zamanda :)
Allah bana bebeğimi nasip etsinde cinsiyetinin hiç önemi yok hakkımızda hayırlısı canım bir müslümanın bir müslüman kardeşine yaptığı dua mutlaka kabul olurmuş ben namaz kılarken bütün arkadaşlarım için dua ediyorum inşallah bu mutluluğu bizde yaşayacağız :)
doğum günün kutlu olsun...Yeni yaşında sağlıklı bir bebiş nasip olur inş...
Teşekkür ederim canım, ALLAH hepimizi bebişlerimize kavuştursun bu yıl inşallah! Sende durum nasıl? bebiş yoldamı? yoksa bekletiyormu daha?
Bebiş beni uzun zamandır bekletiyor. Artık cinsiyet listeleri benim için bir anlam ifade etmiyor o yüzdenbakalım inş mart hayırlı gelir hepimiz için...
Teşekkür ederim hayatım, en büyük teşekkürü de duaların için ediyorum, dediğin gibi bir müslümanın bir müslüman kardeşine yaptığı dua mutlaka kabul olurmuş, ben de dua ederim hepiniz için. İnşallah ALLAH en yakın zamanda hepimizi bebişlerimize kavuşturur.
Arkadaşlar liste varmı bnm gnm 17 mart!aynı olan arkadaş varmı
Beeenn..........
Canım arkadaşlarım ben hafta içi Allah nasip ederse EYÜP SULTANA gitcem dua edip dualarımın kabul olması için lokum dağıtacam bana isimlerinizi söylerseniz isimlerinizi tek tek söylerek dua etmek istiyorum NİHALCİM bitek senin ismini biliyorum sen aklımdasın diğer arkadaşlarımızda söylerse tek tek söylerek duamı etmek istiyorum. :) tabi sizde isterseniz :)
mrb arkadaslar bütün yazdıklarınızı hemen hemen okudum ben 2 yıllık evliyiym hiç korunmadım 1yıl korunmasız ilşiki sonun da hamile kalamayınca bi sorun var deyip doktora gittim bişey çıkmadı ama eşim gitmemişti ve 6ay yine bekledim yine olmadı ve eşim doktora gitti varikosel çıktı sizler çok acele ediyosunuz ilk ay hamile kalmak %20
ikinci ay :%30 allah ne zaman verirse artık bi arkadasımız a gercekten özendim 3,5yıl korunmuş 2 aydenemiş olmayınca doktora gidip çatlama iğnesi vurunmuş bi sorunmu vardiki demekten kendimi alamıyorum keşke bende gitseydim diyorum bende mart ayonda hamile kalıcam insallah her ay bunu diyorum ve hiç bi ay olmadı hep bekliyorum şartlar anne olmamı itemiyor adetlerim düzensizleşti ne yapıcaımı sasırdım allah hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?