Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

selammmm kızlar nbr? nasılsınız?....hiç kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.....haftasonu yorgunluğumu mudur nedir???? bizde yahşi caziybeye bakıyoruz.....

selam tatlım iyiyim ben bugün aile ziyareti falan yoruldum biraz, çok da erken kalkmıştım gözlerim kapanıyor, yatıcam herhalde, sen nasılsın?

Ümitsizliğe kapılma sakın tatlım her şey Allah'tan.Bakalım bi belli olsun. Olmazsa da diğer aya inş.
Ayrıca rüyalara ben de inanırım ve anllatığın rüyayı ilk hayra yordum.İnş güzel olayların ahbercisidir bu rüya.
Ben bi rüyamı anlatayım.Tedaviye başladığımız ilk günlerde bir gece rüyamda bir sürü erkek cinsel organı gördüm ama herkeste kadın erkek farketmiyor.Bende bile vardı.
Sonra annem bigün beni sakallı görmüş daha sonra geçenlerde ben de öyle gördüm tabirlere baktım hamileyse erkek bebek değilse hiç çocuk sahibi olamayacağına delalet eder diyordu.
Canım sıkıldı ama yapacak bir şey yok.Dediğim gibi her şey Allah'tan bekleyip göreceğiz

selam tatlım iyiyim ben bugün aile ziyareti falan yoruldum biraz, çok da erken kalkmıştım gözlerim kapanıyor, yatıcam herhalde, sen nasılsın?

bende iyiym canım elişi yapıyorum can sıkıntısından......hediyelik bebek ceketi örüyorum 15 tatilde annemden öğrendim....hazır elim boşken öreyim bebişi falan olan olursa hazırda bulunsun diye...

hayrolsun diyelim öyle olsun inşallah.. aslında biz bizi sevindren şeylerin çok iyi üzen şeylern de çok kötü olduğuna inanmakla hata ediyoruz.. asıl sonuç uzun zaman sonra çıkıyor,ama o nkonuda da sabırsız oluyoruz..düşünsenize hayatınızda bizi üzmüş olan ne kadar çok şeye iyi ki de öyle olmuş dediğimizi sonradan yada tam tersi mutlu olup,sonrasında pşman olduğumuz keşke dediğimiz...bazen kaderci olmak insanı en çok teselli eden şey... yaşıyoruz işte..

HERKES İYİMİ ARKADAŞLAR!!!KEYFİNİZ BOL OLSUN ÇOK YOĞUNDUM DÜNDEN BU YANA GİREMEDİM!!!!
UMARIM HERKES İYİDİRRRR!!!!

"O zaman şöyle diyelim her şerde bir hayır vardır"

aynnenn katılıyorum....hayır bildiğimiz şer şer bildiğimiz hayır çıkabiliyor...... önemli olan sabırlı olup tevekkül edebilmek..... hepimiz yaşamızıdr çok iatediğimiz bir şey olmadığında çok üzülüp ağlamışızdır sonrada Allah'ım iyiki olmaamış diye mutlu olduğumuz......

iyi geceler kızlar.. ben döneyim yatağa...iyi ki varsınız...

arkadaşım bu yorumunun konusunu bilmiyorum ama nokta atış cümleler kesinlikle sana katıkıyorummmm

bende iyiym canım elişi yapıyorum can sıkıntısından......hediyelik bebek ceketi örüyorum 15 tatilde annemden öğrendim....hazır elim boşken öreyim bebişi falan olan olursa hazırda bulunsun diye...

ay ne güzel, ben çok sıkılırım istesem de yapamam o tür elişleri, ama çok tatlı olur ya:) kolay gelsin canım.

ay ne güzel, ben çok sıkılırım istesem de yapamam o tür elişleri, ama çok tatlı olur ya:) kolay gelsin canım.

ben çok severim elişi yapmasını......hemde iyi geliyor dinlendiriyor vaktimi dolduruyor..... evet yaa insanın sevesi geliyor ceketi bile.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…