selammmm kızlar nbr? nasılsınız?....hiç kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.....haftasonu yorgunluğumu mudur nedir???? bizde yahşi caziybeye bakıyoruz.....
selam biz de cazibe izliyoruz.. offf yat yat zaman geçmiyor..ecrin arkadaşımızın yazdıklarına çok üzüldüm,hele ki onun değerleri benden yüksek o bu kadar umutsuzsa ben hiç ümitlenmiyim diyorum, bütün moralim bozuldu,neredeyse hemen adetimi bekliyorum yani..ağlayacaktım neredeyse az önce..bana moral verin ya nolur.. hayırlısı neyse o olacak zaten, Allahtan gelene isyan edecek durumda değiliz kullar olarak... amaaaaan neyse ne ya.
bakın ne anlatacağım...dün gece nöbetçiydim ya okulun pansiyonunda girdim yattım yatağıma bir tane de öğrenci görevlendirdim o ilgilendi kızlarla.. hep yataktaydım uyku halinde..bunlardan birinde rüya gördüm.. rüyamda ben tuvaletteyim ve tuvalet taştı ama nasıl bir taşma zor attım kendimi dışarı.. boğulacaktım yani..uyandım kalbim nasıl çarpıyor,sanki boğazımda şak şak.. amaaaaaan dedim ne b.ktan bir rüya(çok ta uygun bir kelimeydi güldüm geçtim)sonra eve geldim sabaah olunca eşime anlattım bilgisayarı açtım dur dedim hemen tabirlere bakayım. eşim de aman şimdi kötü birşey çıkar üzülürsün bakma dedi.. ben de bakmadım.. öyle bir rüyadan iyi bir anlam çıkmasını beklemiyorum..az önce baktım bir yerde büyük servet diyordu diğer hepsinde hamile olmasına diyordu..çok şaşırdım. ben rüyalara inanırım eğer günlük işler değilse rüyada geçenler...işte böyle..
selam tatlım iyiyim ben bugün aile ziyareti falan yoruldum biraz, çok da erken kalkmıştım gözlerim kapanıyor, yatıcam herhalde, sen nasılsın?
herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr
ben geldimmmmmmmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmmmm
hayrolsun diyelim öyle olsun inşallah.. aslında biz bizi sevindren şeylerin çok iyi üzen şeylern de çok kötü olduğuna inanmakla hata ediyoruz.. asıl sonuç uzun zaman sonra çıkıyor,ama o nkonuda da sabırsız oluyoruz..düşünsenize hayatınızda bizi üzmüş olan ne kadar çok şeye iyi ki de öyle olmuş dediğimizi sonradan yada tam tersi mutlu olup,sonrasında pşman olduğumuz keşke dediğimiz...bazen kaderci olmak insanı en çok teselli eden şey... yaşıyoruz işte..
hayrolsun diyelim öyle olsun inşallah.. aslında biz bizi sevindren şeylerin çok iyi üzen şeylern de çok kötü olduğuna inanmakla hata ediyoruz.. asıl sonuç uzun zaman sonra çıkıyor,ama o nkonuda da sabırsız oluyoruz..düşünsenize hayatınızda bizi üzmüş olan ne kadar çok şeye iyi ki de öyle olmuş dediğimizi sonradan yada tam tersi mutlu olup,sonrasında pşman olduğumuz keşke dediğimiz...bazen kaderci olmak insanı en çok teselli eden şey... yaşıyoruz işte..
hayrolsun diyelim öyle olsun inşallah.. Aslında biz bizi sevindren şeylerin çok iyi üzen şeylern de çok kötü olduğuna inanmakla hata ediyoruz.. Asıl sonuç uzun zaman sonra çıkıyor,ama o nkonuda da sabırsız oluyoruz..düşünsenize hayatınızda bizi üzmüş olan ne kadar çok şeye iyi ki de öyle olmuş dediğimizi sonradan yada tam tersi mutlu olup,sonrasında pşman olduğumuz keşke dediğimiz...bazen kaderci olmak insanı en çok teselli eden şey... Yaşıyoruz işte..
bende iyiym canım elişi yapıyorum can sıkıntısından......hediyelik bebek ceketi örüyorum 15 tatilde annemden öğrendim....hazır elim boşken öreyim bebişi falan olan olursa hazırda bulunsun diye...
iyi geceler kızlar.. ben döneyim yatağa...iyi ki varsınız...
ay ne güzel, ben çok sıkılırım istesem de yapamam o tür elişleri, ama çok tatlı olur ya:) kolay gelsin canım.
ben yatıyorum kızlar, iyi geceler herkese
ben yatıyorum kızlar, iyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?