Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

hoşgeldin canım doğru yerdesin burda çok güzel paylaşımlar bulacağından emin olabilirsin

teşekkür ederim
bende 2 yıldır bekliyorum, bizde hiçbir sorun yok ama olmuyor en son doktora gittik ve yumurta takibine başladık tab ilaç sız eger 3 ay olmazsa sonra tedavi olacakmışım...

bende sizler gibi bebiş bekliyenlerdenim,doktora gidiyorum, sizlerin durumu nasıl?

canım doktora niye gidiyosun gitmemiz gerekir mi ben bizim bu ay ilk denememiz zaten hapı yeni bıraktım o yüzden çok da ümitli değilim bu ay inşallah bikaç aya kalmaz biz de burda müjdelerimizi paylaşırız

maviyaz ve cimeka hoşgeldiniz nasılsınız cimeka nasılsın bugün test yaptıracaksın de mi inşallah her şey yolunda gider..

evet canım diğer testin üzerinden en az 48 saat geçsin diye 12ye doğru vereceğim.. 2 3 gibi de alırım en geç.. hayırlısı neyse artık..

canım doktora niye gidiyosun gitmemiz gerekir mi ben bizim bu ay ilk denememiz zaten hapı yeni bıraktım o yüzden çok da ümitli değilim bu ay inşallah bikaç aya kalmaz biz de burda müjdelerimizi paylaşırız

sizin daha yeni gitmenize gerek yok ama benim baya oldu bebiş düşüneli o yüzden hep dua ediyorum, inşallah herkesin olur..

evet canım diğer testin üzerinden en az 48 saat geçsin diye 12ye doğru vereceğim.. 2 3 gibi de alırım en geç.. hayırlısı neyse artık..

evet canım dün sen de çok üzülmüştün habere çok kafaya takmadın de mi? mutlu haberlerini bekliyoruz canım bizi habersiz bırakma tamam mı?

teşekkür ederim...
P.tesi tekrar doktora gidecem, kan tahlili istedi, yumurta kalitesine bakacakmış, gebelik varsa buraya yazarım zaten, ama gercekten hiçbirşey hissetmiyorum...

kızlar aklınızda bulunsun,doktorumun bana dediği şuydu, yumurta çatlamadan önce ilişkiye girmek daha önemliymiş çünkü yumurta çatlayınca orta spermin bulunması gerekiyormuş döllenme olması için. Ufak bir bilgi aklınızda bulunsun...

sizin daha yeni gitmenize gerek yok ama benim baya oldu bebiş düşüneli o yüzden hep dua ediyorum, inşallah herkesin olur..

inşallah canım senin adetin geçti mi listede yoksun de mi bizim bi listemiz var ordan herkesi kolay takip ediyoruz yaşımız ve beklemediğimiz adet tarihlerimiz listede oluyor..

kızlar şimdi çıkıyorum kahvaltı hazırlayacağım bikaç saate gelirim görüşürüz

günaydın kızlar nbr nasılsınız???? bende sabahın köründe uyandımmmm eşimde hala uyuyor....elişimi aldım elime hem internetten dizi izlyorum hem örgü örüyorum

kızlarrr test yaptım bugün veeeee çift çizgiyi gördüm.....ama genede kan tahlili yaptırmadan nedense sevinemedim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…