Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Haydi neşe kaynaklarıııı!yarın tatilllll!!ben bu ay maalesef çok umutlu olmasamda martı yaşıyorum haydi birlikteeeeeeee!!!

cnm ınan cok duygulandım okurken(yüreğine saglık..bu guzel yüreğin o en mukemmel duygu olan annelıgı bıran once tatsın o içindeki yavrun gitmesin hiç biyerlere de sıkıca tutunup anneciğine saglıcakla dogsun inşallah..:)

cnm bnm bende girmedim nete pardon yeni öğrendimmmm!!!allah sağlık versinnn!!!ama sen iyi düşün iyi olur senin kalbin temizzzz!!!seninle yazışmamızı hatırla veeee güzel şeyler düşünnnn.

bugün günümdü ama regl olmadım kızlar. bakalım yarın gelicek mi. ne regle ait ne de gebeliğe ait belirtim yok... hayırlısı bakalım....

kızlar merhabaa..bugün belimde sancılar var..sağ kasığımda birde sağ kalçama doğru ince ince sızılar giriyorr...bu sancılarda olmasa hiç üdim kalmıcakk...daha 8 günüm var ama bunlar belirtimidir acaba??
ilk defa bunları hissediyorum..bunları bukadar erken hisseden varmı?ve hissedipte hamile olan ???

Ayrıca internetten çok güzel bir program indirdim..aylara göre yapılmış bir takvim..ve adet günlerinizi girerek hamilelik şansının yüksek olduğu günleri yumutladığınız günü( ahmini olarak) hangi günlerde kız çocuğa hangi günlerde erkek çocuğa hamile kalabileceğiniz günleri renklerle ve açıklamalarla gösteriyor..ilişkinin olduğu günleride işaretleyebiliyorsunuz..kendinizi takip etmek için harika bir program..ben indirdim önce ingilizceydi ama türkçeye çevrilebiliyo..ben çok beğendm..bilgisayarı açtığınız an bugün hamilelik şansınız çok yüksek diye uyarı bile veriyor yani düşünün..indirmek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim..

ben isterimm! linkini bana gonderirmisin?

canım ben winziple açtım sadece crack dosyasındaki programı açılıyor başka da bişey yapmadım. dilini değiştirmeye çalıştım sadece ingilizce dil seçeneği çıktı. programfiles'a baktım oraya yüklenmemiş ama masaüstünde var, o zaman nasıl crack yapıcam? baştan nasıl yapılıyor anlatır mısın canım? :44:

maviyaz ve cimeka hoşgeldiniz nasılsınız cimeka nasılsın bugün test yaptıracaksın de mi inşallah her şey yolunda gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…