İçerisi loş, kızıl bir karanlık... Dokuz ay boyunca gerçek ışık yüzü göstermediler bana. Yo, öyle bildiğiniz gibi F tipi bir hücrede filan değilim. Aksine her şey çok eğlenceli. Buraya düştüğüm ilk günden bu yana ekmek elden su gölden... Huzurlu, güvenli bir ortamda yaşamımı sürdürüyorum diyebilirim. Bu zamanı uzun bir tatil olarak bile düşünmek mümkün. Siz hiç günde 24 saat keyifle yüzdünüz mü? Dilediğiniz zaman, dilediğiniz kadar yemek yediniz mi? Daha ne isteyebilirim ki! Zaman zaman sıkıntılar yaşamıyorum değil hani. Ama bunlar gelgeç şeyler. Atlatıyoruz hepsini. Atlatıyoruz diyorum çünkü her şeye rağmen tek başıma değilim. Bir kadının sevgi dolu sesi her zaman yanımda! Arada bir 'anne olacaksın' diyen başka sesler de duyuyorum. Onun yüzünü henüz görmedim, yani gıyabında tanıştığımızı söyleyebilirim. Gözlerinin içine bakacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum... Ayda bir gittiğimiz, sesi beraber yaşadığımız kişiye benzeyen bir kadın da ilk günden beri hep aynı şeyi söylüyor. "Çok güzel bir anne olacaksın. " Doktormuş galiba. Onu da hiç görmedim.
Burada sıkılmaya başladım. Monotonluktan başka bir şey değil hayat! Artık istediğim gibi yüzemiyorum. Hiç mutlu değilim, hiç! Yerim daraldı. Ekmek elden, yiyecek gölden olunca başıma bunların geleceğini bilemezdim tabii. Hareketsizlik işte, artık küçücük evimin içinde kocaman bir tombulum sanki. Oysa istediğim gibi oynamalıyım. Işıktan yana şansım hiç açılmadı; içerisi hala çok karanlık!
Sürekli sevgi dolu sözlerini duyduğum o ses de benden şikayetlere başladı. Çok ağırlaşmışım, beni karnında taşımakta zorlanıyormuş. Ah evet, size onun karnında yaşadığımı söylememiştim. Yo, benden bu denli şikayet edilmesinin ağırlığı altında ezilmekten bir an önce kurtulmalıyım. Yaşadığım yerde imar yasağı olmasa evime ikinci bir kat çıkacağım ama ne yazık ki bu mümkün değil. Arada bir kaçak çıksam diyorum ama önceden ayda bir yapılan denetimler iyice artırıldı. Artık on beş günde bir yapılıyor. Her ay gittiğimiz o yerde, sesi anneme benzeyen kadın 'artık zaman yaklaşıyor kontrolleri daha da sıklaştıracağız' diyordu, ne demekse... Tabii bu sözlerden sonra bana yapacak bir şey kalmıyor. Kaçak yapı demek: boşuna zaman kaybı, boşuna yorulmak demek! Yer sorunuma en kısa zamanda çözüm bulmalıyım!.. Annem olduğunu sandığım kadın bugün bir şarkı dinliyordu, çok hoşuma gitti. Sanki benim için yazılıp bestelenmiş: Her yeeer karanlııık!
Aman allahım! Bu de ne! Hayatımda böyle sancı görmemiştim. Dört bir yanım kasım kasım kasılıyor, evimin duvarlarından gelen baskılar yerimi iyice daraltıyor, aşağılara doğru sıkışıyorum. Tutunacak bir dalım bile yok. Bir kuvvet beni aşağılara doğru itip duruyor. Neyse ki uzun sürmedi. Bir daha olmaz umarım. Olamaazz! İşte yine başlıyor. O tatlı ses artık bas bas bağırıyor. Nasıl dayanılır buna. Yeter artık zaten yerim dardı, istediğim gibi oynayamıyordum, üstüne bir de bu dert! Bu arada bizim yüzme havuzundaki su boşaldı. İlk kez böyle bir şey oluyor! Ağrıların sıklığı artıkça annem daha çok bağırıyor. Bizi galiba değişik bir yere götürdüler. Tanımadığım bir dolu insanın sesini duyuyorum.
Aman allahım! Gözlerime inanamıyorum. Şu dehlizden bir ışık geliyor galiba. Oraya doğru ilerlesem mi acaba
Ve artık Bebeğim Dünyamıza HoşGELDİNNNN.
cnm ınan cok duygulandım okurken(yüreğine saglık..bu guzel yüreğin o en mukemmel duygu olan annelıgı bıran once tatsın o içindeki yavrun gitmesin hiç biyerlere de sıkıca tutunup anneciğine saglıcakla dogsun inşallah..:)
kızlar merhabaa..bugün belimde sancılar var..sağ kasığımda birde sağ kalçama doğru ince ince sızılar giriyorr...bu sancılarda olmasa hiç üdim kalmıcakk...daha 8 günüm var ama bunlar belirtimidir acaba??
ilk defa bunları hissediyorum..bunları bukadar erken hisseden varmı?ve hissedipte hamile olan ???
Ayrıca internetten çok güzel bir program indirdim..aylara göre yapılmış bir takvim..ve adet günlerinizi girerek hamilelik şansının yüksek olduğu günleri yumutladığınız günü( ahmini olarak) hangi günlerde kız çocuğa hangi günlerde erkek çocuğa hamile kalabileceğiniz günleri renklerle ve açıklamalarla gösteriyor..ilişkinin olduğu günleride işaretleyebiliyorsunuz..kendinizi takip etmek için harika bir program..ben indirdim önce ingilizceydi ama türkçeye çevrilebiliyo..ben çok beğendm..bilgisayarı açtığınız an bugün hamilelik şansınız çok yüksek diye uyarı bile veriyor yani düşünün..indirmek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim..
ben isterimm! linkini bana gonderirmisin?
buraya link yazmak yasakmı bilmiorum ama özelden mesaj atmayı beceremedim..umarım yasak değildir
Full-TR - Advanced Woman Calendar 2.3 + Crack
kurduktan sonra crack dosyasınıda eklemeyi unutmayın..cinsiyetle çalışmıyo ozaman..
günaydın kızlaaaaaarrrkimseler yok herkes uyuyor mu
Ayrıca internetten çok güzel bir program indirdim..aylara göre yapılmış bir takvim..ve adet günlerinizi girerek hamilelik şansının yüksek olduğu günleri yumutladığınız günü( ahmini olarak) hangi günlerde kız çocuğa hangi günlerde erkek çocuğa hamile kalabileceğiniz günleri renklerle ve açıklamalarla gösteriyor..ilişkinin olduğu günleride işaretleyebiliyorsunuz..kendinizi takip etmek için harika bir program..ben indirdim önce ingilizceydi ama türkçeye çevrilebiliyo..ben çok beğendm..bilgisayarı açtığınız an bugün hamilelik şansınız çok yüksek diye uyarı bile veriyor yani düşünün..indirmek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim..
aranıza yeni katıldım
bende sizler gibi bebiş bekliyenlerdenim,doktora gidiyorum, sizlerin durumu nasıl?
Aranıza yeni katıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?