inş bakalımmm yarın gideceğim tahlile artık.....
ayyy hadi inşallah.. acilden verebilirsin kan..bugün git...
kızlarrr test yaptım bugün veeeee çift çizgiyi gördüm.....ama genede kan tahlili yaptırmadan nedense sevinemedim......
yaşım 27, adet tarihim..11.03.2011
benide listeye eklerseniz sevinirim...
İnş olmazsın canım belitiler kişiden kişiye göre değişiyormuş kimisinde belirti bile olmuyormuş.Yarın kan testi yaptır bence hala olmazsan.bugün günümdü ama regl olmadım kızlar. bakalım yarın gelicek mi. ne regle ait ne de gebeliğe ait belirtim yok... hayırlısı bakalım....
günaydın kızlar nbr nasılsınız???? bende sabahın köründe uyandımmmm eşimde hala uyuyor....elişimi aldım elime hem internetten dizi izlyorum hem örgü örüyorum
kızlarrr test yaptım bugün veeeee çift çizgiyi gördüm.....ama genede kan tahlili yaptırmadan nedense sevinemedim......
ayyy inanamıyorum çok mutlu oldum canım. hadi hemen koş kan tahlili yaptır durma ne duruyorsun:)
İnşallah kesin hamilesindir sağlıkla alırsın bebişini kucağına birtanem. Ay çok heyecanlandım:)
Ay inş yaaaa.Hemen git bugün kan testi yaptır.Artık bebek yelekleri patikleri örmeye başlarsın sen
günaydın canım..sabah sabah ne güzel bir haber...umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..darısı bizim başımıza
ammmmmiiiinnnnnn....Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat versin......
kahvaltı yapacam şimdi sonra gidecez inş.....darısı senin başına inş en kısa zamanda...... kan testini yaptırayımda içim rahat etsin.....ayyyyy inş güzel bir sonuç alırım...
.
yeni oldugum için bişey sormak istiyorum.profilinizdeki hamileleik cetvelini nasıl yapıyorsunuz
yaş takiplerini buradan yapabilirsiniz..
takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - First Birthday ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümünde 'What type of ticker to create? ' yazan yerde select'e basın
5-çıkan bölüme bebeğinizin doğum tarihini gün-ay olarak yazın
6-yine altındaki Optional settings bölümünde, text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png gibi bir link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
gebelik takibini buradan yapabilirsiniz;
takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
Aranıza yeni katıldım
Günaydın kızlar nasılsınız.
Dün gece itibaiyle yumurtlama haftam bitti hoş günü belli değildi ama doktorun verdiği süre doldu. İş şimdi beklemeye kaldı
İnş olmazsın canım belitiler kişiden kişiye göre değişiyormuş kimisinde belirti bile olmuyormuş.Yarın kan testi yaptır bence hala olmazsan.
Ay inş yaaaa.Hemen git bugün kan testi yaptır.Artık bebek yelekleri patikleri örmeye başlarsın sen
kkizlar aaranizda bu ay hamile kalan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?