kızlar merhaba sabah test yaptım 2. çizgi silik çıktıbat ım 8 mart şimdi ben kan tahlilini 8 mart da mı yaptırayım yoksa yarın mı nedersiniz ??
kızlar merhaba sabah test yaptım 2. çizgi silik çıktıbat ım 8 mart şimdi ben kan tahlilini 8 mart da mı yaptırayım yoksa yarın mı nedersiniz ??
slm arkadaslar bende bu ay tüp bebek tedavisine basliyorum,igne ve ilac kullanmaya basladim,persembe ilk kontrol ins yeterli sayida yumurtam olusur...cok heycanliyim ilk defa tüp bebek deneyimim oluyo,benim icinde dua edin ins burdan müjdeli heberler paylasalim,dualarda bulusmak üzere:)
slm arkadaslar bende bu ay tüp bebek tedavisine basliyorum,igne ve ilac kullanmaya basladim,persembe ilk kontrol ins yeterli sayida yumurtam olusur...cok heycanliyim ilk defa tüp bebek deneyimim oluyo,benim icinde dua edin ins burdan müjdeli heberler paylasalim,dualarda bulusmak üzere:)
test yaptım ve negatif çıktı hiç diğer çizgiden eser yoktu.7 gün var bata hamilelik olsaydı silikde olsa bi çizgi belirirmiydi kızlar böyle erken test yapıp çizgi az da olsa görenler var mı??
test yaptım ve negatif çıktı hiç diğer çizgiden eser yoktu.7 gün var bata hamilelik olsaydı silikde olsa bi çizgi belirirmiydi kızlar böyle erken test yapıp çizgi az da olsa görenler var mı??
7 gün önce çizgi çıkmasına imkan yok. adetin en az bir gün geçmesi lazım idrar testinin doğruyu gösterebilmesi için.
kızlarrr test yaptım bugün veeeee çift çizgiyi gördüm.....ama genede kan tahlili yaptırmadan nedense sevinemedim......
ya internette bi yerlerde okudum bazılarının 6-7 gün öncesinde belli oluyormuş bu hassas olmayan testlerle diye yaptım ama negatifti.ne bilim ?
kızlarrr test yaptım bugün veeeee çift çizgiyi gördüm.....ama genede kan tahlili yaptırmadan nedense sevinemedim......
Kan testinde bile 7 gün önceden çıkma ihtimali yüksek değil.test yaptım ve negatif çıktı hiç diğer çizgiden eser yoktu.7 gün var bata hamilelik olsaydı silikde olsa bi çizgi belirirmiydi kızlar böyle erken test yapıp çizgi az da olsa görenler var mı??
nisana inşallah diyorum ve 3. kez ilaç artı çatlatma iğnesine devam.hayırlısı.. umarım hamilelermiz artar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?