- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
nisana inşallah diyorum ve 3. kez ilaç artı çatlatma iğnesine devam.hayırlısı.. umarım hamilelermiz artar..
nisana inşallah diyorum ve 3. kez ilaç artı çatlatma iğnesine devam.hayırlısı.. umarım hamilelermiz artar..
inşallah canım benim de nisan'a kaldıinşalah nisan da kalırız listede hamiş olarak İNŞALLAHHHHH
canım benimde kırmızılar göründü bugün..üstelik 4 gün önceden..beni listeden çıkarabilirsin canım..3-4 ay korunacağım..doktorum kızamıkçık aşısını yapacak bu hafta..ayrıca bulunduğum yer nedeniyle doğum kışa gelsin istemiyoruz..kısmet bakalım..hayırlısı allahtan..
canım benimde kırmızılar göründü bugün..üstelik 4 gün önceden..beni listeden çıkarabilirsin canım..3-4 ay korunacağım..doktorum kızamıkçık aşısını yapacak bu hafta..ayrıca bulunduğum yer nedeniyle doğum kışa gelsin istemiyoruz..kısmet bakalım..hayırlısı allahtan..
canım hayırlısı böyleymiş istediğiniz zaman gelir bebişin umarım.
tamam canım kızamıkçık aşınısını önceden yaptırman çok iyi bende testini yaptırmıstım 2 ay önce gerek yok dedi doktor aşıya. Şansımız başka aylara kaldı artık inşallah Allah tez zamanda verir hayırlısını
kaçırdığım bir şey mi var adet mi oldun testi tekrarlamayacak mısın?
inş bakalımmm yarın gideceğim tahlile artık.....
test yaptık canım,sonuç yarıya indiği için kimyasal..adet bekliyorum ona göre nisan adetimi ekletirim listeye..önümüzdeki maçlara devam.. bu ay adet bitiminden diğer adete kadar 2 günde bir ilişki diyeceğim,belki şansım artar..
test yaptık canım,sonuç yarıya indiği için kimyasal..adet bekliyorum ona göre nisan adetimi ekletirim listeye..önümüzdeki maçlara devam.. bu ay adet bitiminden diğer adete kadar 2 günde bir ilişki diyeceğim,belki şansım artar..
amin inşallah..kan tahlili sonucunu merakla bekliyoruz.haftaya bugün bizler ne durumda olacağız bakalım...inşallah senin sevincini yaşamak nasip olur
güzel haberlerini bekliyoruz hayatım hadi bakalım inşallah:) darısı başımıza:)
Canım tebrik ederim,kan tahlilinin sonucunu bekliyoruz :79:
ayyy canım çok sevindim inşaallah kan tahlilide güzel gelir dualarımız seninle hadi hayırlısı.merakla bekliyorum güzel haberlerini.
SüpeerrrrBir hamişimiz daha var.Canım çokk çok tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.Darısı biz bekleyenlerin başına
süpeeeerr bir hamiş haberi daha mı yoksaçok sevindim cnm ne mutlu sana..inşallah kanda da hersey yolunda çıkar tebriklerr
cnm bnmmm sımdıden tbrk edıyorum :) Çift çizgiyi görüp yanlış olma ıhtımalı coook zor hamılesınnnn :)
çok acele ediyorsun kendini üzüyorsun.....daha 7 gün varmış..sen çalışmalara devam et..... başka şeylerle oyalan sürekli acabalr geçmesin aklından.....strese girme şimdiden....test yaptım ve negatif çıktı hiç diğer çizgiden eser yoktu.7 gün var bata hamilelik olsaydı silikde olsa bi çizgi belirirmiydi kızlar böyle erken test yapıp çizgi az da olsa görenler var mı??
kızlar merhabalar ben size haber vermiştim cuma günü beta hcg değerim 0,1 çıkmıştı yani bu negatif demek oluyor. ben de hsg yüzünden olmuştur diye düşünüp adet olmayı beklemeye başladım ama hala adet olmadım normalde 1 martta adet olmam gerekiyordu bugün ayın 6 sı???
ayrıca bu sabah bir baş dönmesi yaşadım nerdeyse dengemi kaybedip yere düşecektim.hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum. bir de beta hcg 0 değil de neden 0,1 çıktı geç döllenme falan olmuş olabilir mi? bikaç gün daha adet olmazsam tekrar gidip kanda baktırmak istiyorum eğer hala yoksa gebelik adet sçktürücü kullanmam gerekebilir...
kızlar ben geldimmm testimi yaptırdım geldim sonucu 889,48 çıktı......çok garip bir duygu ne var ne yok gibi.....darısı herkesin başına.....inş en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız.....
çok acele ediyorsun kendini üzüyorsun.....daha 7 gün varmış..sen çalışmalara devam et..... başka şeylerle oyalan sürekli acabalr geçmesin aklından.....strese girme şimdiden....
hıımmmm....inş çok yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir bebeş haberi alacaksın.....ileriye bakmak lazım artık daha uzun güzel günler var önünde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?