Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | Nisan'a inşallah
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo | 25 | 4 Mart | Nisan'a inşallah
| sulisim | 29 | 5 Mart | bekliyoruz
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| nefsim | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| polanegri| 23 | 6 Mart | bekliyoruz
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a inşallah
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| dryyvz| ??? | 8 Mart
| psijoyi | 32 | 8 Mart
| vahsihatun| ??? | 9 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| bikere_sevdim(Kadriye ) | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a inşallah
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 27 | 11 Mart
| sema84| 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| alisya01 | 28 | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart
| karyaa48 | 27 | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| maviyaz| 30 | 16 Mart
| yasmin_84| 26 | 16 Mart
| dostt| ??? | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| seaatle| ??? | 20 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| kad_er| ??? | 25 Mart
| 9papatya| 31 | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| ysmglr | 28 | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
| neşelikız| 25 | 30 Mart
| gida_pinar | 25 | 31 Mart
| hasretimsana(Canan) | 23 | 2 Nisan

Son düzenleme:
inşallah canım benim de nisan'a kaldı inşalah nisan da kalırız listede hamiş olarak İNŞALLAHHHHH

canım benimde kırmızılar göründü bugün..üstelik 4 gün önceden..beni listeden çıkarabilirsin canım..3-4 ay korunacağım..doktorum kızamıkçık aşısını yapacak bu hafta..ayrıca bulunduğum yer nedeniyle doğum kışa gelsin istemiyoruz..kısmet bakalım..hayırlısı allahtan..

canım hayırlısı böyleymiş istediğiniz zaman gelir bebişin umarım.

tamam canım kızamıkçık aşınısını önceden yaptırman çok iyi bende testini yaptırmıstım 2 ay önce gerek yok dedi doktor aşıya. Şansımız başka aylara kaldı artık inşallah Allah tez zamanda verir hayırlısını

çok sağol canımm..allah sana da hayırlısını versin inşşallahh..

hayirlisi canim insallah istediginiz zaman olur ama o zamanda istesende olmuyor yinede diledigin gibi olsun

kaçırdığım bir şey mi var adet mi oldun testi tekrarlamayacak mısın?

test yaptık canım,sonuç yarıya indiği için kimyasal..adet bekliyorum ona göre nisan adetimi ekletirim listeye..önümüzdeki maçlara devam.. bu ay adet bitiminden diğer adete kadar 2 günde bir ilişki diyeceğim,belki şansım artar..

Cimekacım hakkından hayırlısı olsun...Aynen dediğin gibi çalışmalara devammmm umutsuzluk ,üzülmek yokkkk

kızlar merhabalar ben size haber vermiştim cuma günü beta hcg değerim 0,1 çıkmıştı yani bu negatif demek oluyor. ben de hsg yüzünden olmuştur diye düşünüp adet olmayı beklemeye başladım ama hala adet olmadım normalde 1 martta adet olmam gerekiyordu bugün ayın 6 sı???
ayrıca bu sabah bir baş dönmesi yaşadım nerdeyse dengemi kaybedip yere düşecektim.hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum. bir de beta hcg 0 değil de neden 0,1 çıktı geç döllenme falan olmuş olabilir mi? bikaç gün daha adet olmazsam tekrar gidip kanda baktırmak istiyorum eğer hala yoksa gebelik adet sçktürücü kullanmam gerekebilir...

Hayırlısı canım.Bizler anne olabilmek için çok uğraşıyoruz umarım bu mutluluğu en kısa zamanda biz de tadarız.İnşallah nisanda güzel haberlerini alırız canım.

cimeka hayırlısı olsun canım bi dahaki aya inşallah..

amin inşallah..kan tahlili sonucunu merakla bekliyoruz.haftaya bugün bizler ne durumda olacağız bakalım...inşallah senin sevincini yaşamak nasip olur

güzel haberlerini bekliyoruz hayatım hadi bakalım inşallah:) darısı başımıza:)

Canım tebrik ederim,kan tahlilinin sonucunu bekliyoruz :79:

ayyy canım çok sevindim inşaallah kan tahlilide güzel gelir dualarımız seninle hadi hayırlısı.merakla bekliyorum güzel haberlerini.

Süpeerrrr Bir hamişimiz daha var.Canım çokk çok tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.Darısı biz bekleyenlerin başına

süpeeeerr bir hamiş haberi daha mı yoksaçok sevindim cnm ne mutlu sana..inşallah kanda da hersey yolunda çıkar tebriklerr

cnm bnmmm sımdıden tbrk edıyorum :) Çift çizgiyi görüp yanlış olma ıhtımalı coook zor hamılesınnnn :)

kızlar ben geldimmm testimi yaptırdım geldim sonucu 889,48 çıktı......çok garip bir duygu ne var ne yok gibi.....darısı herkesin başına.....inş en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız.....

test yaptım ve negatif çıktı hiç diğer çizgiden eser yoktu.7 gün var bata hamilelik olsaydı silikde olsa bi çizgi belirirmiydi kızlar böyle erken test yapıp çizgi az da olsa görenler var mı??
çok acele ediyorsun kendini üzüyorsun.....daha 7 gün varmış..sen çalışmalara devam et..... başka şeylerle oyalan sürekli acabalr geçmesin aklından.....strese girme şimdiden....

hıımmmm....inş çok yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir bebeş haberi alacaksın.....ileriye bakmak lazım artık daha uzun güzel günler var önünde.....

canım negatif 0.1 oluyor zaten ben hiç 0 yazanla karşılaşmadım.. dediğin gibi geç döllenmeyse 2 gün daha bekleyip tekrarlarsın testini.. hayırlısı olur inşallah...

Son düzenleme:

tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin...

sulism çok sevindim ya... Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder... kendine,beslenmene,hareketlerine çok dikkat et. senin için kritik dönemler başladı:) özellikle ilk aylar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…