sulism çok sevindim ya... Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder... kendine,beslenmene,hareketlerine çok dikkat et. senin için kritik dönemler başladı:) özellikle ilk aylar...
sulisimçok tebrik ederim Allah evladını sana bağışlasın umarım hamileliğin rahat geçer darısı bizim başımıza bize de dua et olur mu
aminnn canım inş.....evet çok dikkatli olmam gerekiyor....Allahtan beslenmemde kötü alışkanlıklarım yoktur sigara alkol cips kola vb...sağlıksız şeyler yoktur hayatımda...bundan sonra yediğime içtiğie daha da dikkkat etmeliyim...... eşim yürüyüşüde yasakladı zaten diğer sporları yapmıyordum önceden ne olur ne olmaz diye.....
Rabbim sanada göstersin inş en kısa zamanda......
kızlar ben geldimmm testimi yaptırdım geldim sonucu 889,48 çıktı......çok garip bir duygu ne var ne yok gibi.....darısı herkesin başına.....inş en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız......
aminnnn inş.....inş Raabim herkese versin en kısa zamanda.....sulisim cnmm değerin cok guzel maşallah... Allah saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsın valla ne zmndır boyle guzel haber alamıyoduk super oldu yaa ... Darısı tüm topıke ınsallahhhhhh...
amin inşallah.. yürüyüşü doktora sor. hamilelik boyunca devam etmek gerek yürüyüşe..
sulism tebrikler bize de dua et hamilelerin duası kabul olurmuş
yuppiii çok sevindimkızlar ben geldimmm testimi yaptırdım geldim sonucu 889,48 çıktı......çok garip bir duygu ne var ne yok gibi.....darısı herkesin başına.....inş en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız.....
.
aminnnnn inş en kısa zamdnaTebrikler sulisim.!.. darisi bizim basimiza..
Umutlanmalı mıyım?? Bugün periyodumun günüydü ve henüz bişey yok, ki genelde hiç şaşmaz saat gibidir? :85:
kızlar ben geldimmm testimi yaptırdım geldim sonucu 889,48 çıktı......çok garip bir duygu ne var ne yok gibi.....darısı herkesin başına.....inş en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız.....
çok acele ediyorsun kendini üzüyorsun.....daha 7 gün varmış..sen çalışmalara devam et..... başka şeylerle oyalan sürekli acabalr geçmesin aklından.....strese girme şimdiden....
hıımmmm....inş çok yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir bebeş haberi alacaksın.....ileriye bakmak lazım artık daha uzun güzel günler var önünde.....
yuppiii çok sevindimkesinleşti ha süper. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah:) Bundan böyle sana dinlenme vakti:) Darısı da bizim başımıza:) Bu arada kaçıncı denemenizde oldu hayatım?
yaşasın parti zamanı halayın başı benim oleyyyyyyyyyy teyze oluyorum.tebrikler canım allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnn.
hıhı teyzesi mercimeği fırına vermişiz kesinleşti çok şükür... bizim için yeni bir süreç başlıyor artık.....hayırlı güzel geçer inş.....
2. de şekerim çok şükür....bu ayda olmasaydı ara verecektik doğum kışa gelmesin diye..... çok şkür bekletmedi fazla.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?