Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

sulism çok sevindim ya... Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder... kendine,beslenmene,hareketlerine çok dikkat et. senin için kritik dönemler başladı:) özellikle ilk aylar...

aminnn canım inş.....evet çok dikkatli olmam gerekiyor....Allahtan beslenmemde kötü alışkanlıklarım yoktur sigara alkol cips kola vb...sağlıksız şeyler yoktur hayatımda...bundan sonra yediğime içtiğie daha da dikkkat etmeliyim...... eşim yürüyüşüde yasakladı zaten diğer sporları yapmıyordum önceden ne olur ne olmaz diye.....

Rabbim sanada göstersin inş en kısa zamanda......

sulisim çok tebrik ederim Allah evladını sana bağışlasın umarım hamileliğin rahat geçer darısı bizim başımıza bize de dua et olur mu

sulisim çok tebrik ederim Allah evladını sana bağışlasın umarım hamileliğin rahat geçer darısı bizim başımıza bize de dua et olur mu

aminnnnn canın inş......Rabbim sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin tüm isteyenlere inş....en kısa en hayırlı zamanda.......

sulisim cnmm değerin cok guzel maşallah... Allah saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsın valla ne zmndır boyle guzel haber alamıyoduk super oldu yaa ... Darısı tüm topıke ınsallahhhhhh...

amin inşallah.. yürüyüşü doktora sor. hamilelik boyunca devam etmek gerek yürüyüşe..

sulisim cnmm değerin cok guzel maşallah... Allah saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsın valla ne zmndır boyle guzel haber alamıyoduk super oldu yaa ... Darısı tüm topıke ınsallahhhhhh...
aminnnn inş.....inş Raabim herkese versin en kısa zamanda.....

amin inşallah.. yürüyüşü doktora sor. hamilelik boyunca devam etmek gerek yürüyüşe..

tamam canım 5-10 e kadar dr gideceğim ozaman sorayım onuda....

sulism tebrikler bize de dua et hamilelerin duası kabul olurmuş

tabi ediyorum her zamannn...en kısa en hayırlı zamanda inş...Rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin.....

Umutlanmalı mıyım?? Bugün periyodumun günüydü ve henüz bişey yok, ki genelde hiç şaşmaz saat gibidir? :85:

kızlar ben geldimmm testimi yaptırdım geldim sonucu 889,48 çıktı......çok garip bir duygu ne var ne yok gibi.....darısı herkesin başına.....inş en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız.....
.
yuppiii çok sevindim kesinleşti ha süper. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah:) Bundan böyle sana dinlenme vakti:) Darısı da bizim başımıza:) Bu arada kaçıncı denemenizde oldu hayatım?

Tebrikler sulisim.!.. darisi bizim basimiza..
aminnnnn inş en kısa zamdna

Umutlanmalı mıyım?? Bugün periyodumun günüydü ve henüz bişey yok, ki genelde hiç şaşmaz saat gibidir? :85:

hımmmm pek umutlanma ama yarın test yap derim.....benim de hiç şaşmazdı geçen ay 5 gün geçikti..... bu sefer 1 gün geçti idrar testinde çift çizgiyi gördük çok şükür......

oooo görmeyeli listemiz renklenmiş.hamiş kuzucuklarımızı tebrik ediyorum..
kırmızıları gelen arkadaşlarda üzülmeyin ne olur.Rabbim inşallah bizede buraya bağıra çağıra hamileyim diye yazmayı nasip eder inşallah..

yaşasın parti zamanı halayın başı benim oleyyyyyyyyyy teyze oluyorum.tebrikler canım allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnn.

yuppiii çok sevindim kesinleşti ha süper. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah:) Bundan böyle sana dinlenme vakti:) Darısı da bizim başımıza:) Bu arada kaçıncı denemenizde oldu hayatım?

hıhı teyzesi mercimeği fırına vermişiz kesinleşti çok şükür... bizim için yeni bir süreç başlıyor artık.....hayırlı güzel geçer inş.....

2. de şekerim çok şükür....bu ayda olmasaydı ara verecektik doğum kışa gelmesin diye..... çok şkür bekletmedi fazla.....

yaşasın parti zamanı halayın başı benim oleyyyyyyyyyy teyze oluyorum.tebrikler canım allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnn.

ammmiiiinnnnn hepimizle birlikte inş.......

maşşallah tatlım çok şanslısınız inşallah çok rahat geçer hamileliğin hayatım sakın kilo almıyım diye yemeğinden kısıyım deme

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | Nisan'a inşallah
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo | 25 | 4 Mart | Nisan'a inşallah
| sulisim canim tebrikler | 29 | 5 Mart |
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| nefsim | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| polanegri| 23 | 6 Mart | bekliyoruz
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a inşallah
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| dryyvz| ??? | 8 Mart
| psijoyi | 32 | 8 Mart
| vahsihatun| ??? | 9 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| bikere_sevdim(Kadriye ) | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a inşallah
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 27 | 11 Mart
| sema84| 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| alisya01 | 28 | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart
| karyaa48 | 27 | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| maviyaz| 30 | 16 Mart
| yasmin_84| 26 | 16 Mart
| dostt| ??? | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| seaatle| ??? | 20 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| kad_er| ??? | 25 Mart
| 9papatya| 31 | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| ysmglr | 28 | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
| neşelikız| 25 | 30 Mart
| gida_pinar | 25 | 31 Mart
| hasretimsana(Canan) | 23 | 2 Nisan
sulisim tebrik ederim canım tekrardan bize belirtilerinide yazarsan seviniriz ve tabikide nasıl bir yol izlediğini bize yardımcı olman açısından

Son düzenleme:
kızlar bır sıteden buldum paylaşayım dedım önemli bi konu aman dıkkatttttttt

yumurtlama ve adet kanaması temel olarak beyin tarafından yönetilen işlevlerdir. Bu işlevin merkezi olan hipotalamus beyin dokusunun duygulanımlarla ilgili olan bölümleriyle çok yakın komşuluktadır. Bu yakın komşuluk nedeniyle ruhsal kaynaklı stres kadında yumurtlama işlevinin olumsuz etkilenmesine ve bu da adet kanamasının zamansal özeliklerinin değişmesine neden olabilir (adet kanamasının gecikmesi veya erken gerçekleşmesi gibi).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…