kızlar bır sıteden buldum paylaşayım dedım önemli bi konu aman dıkkatttttttt
yumurtlama ve adet kanaması temel olarak beyin tarafından yönetilen işlevlerdir. Bu işlevin merkezi olan hipotalamus beyin dokusunun duygulanımlarla ilgili olan bölümleriyle çok yakın komşuluktadır. Bu yakın komşuluk nedeniyle ruhsal kaynaklı stres kadında yumurtlama işlevinin olumsuz etkilenmesine ve bu da adet kanamasının zamansal özeliklerinin değişmesine neden olabilir (adet kanamasının gecikmesi veya erken gerçekleşmesi gibi).
maşşallah tatlım çok şanslısınızinşallah çok rahat geçer hamileliğin hayatım sakın kilo almıyım diye yemeğinden kısıyım deme
sulisim tebrik ederim canım tekrardanbize belirtilerinide yazarsan seviniriz ve tabikide nasıl bir yol izlediğini bize yardımcı olman açısından
slm kızlar nasılsınız :)
dün test yaptım evde dayanamadım 4 gün kala adetime çift çizgi çıktı ama biraz silikti adetimin geçmesini bekliycem inşallah hamileyimdir ve inşallah sağlıklı bir hamileliktir :)
| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | bekliyoruz
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo | 25 | 4 Mart | Nisan'a inşallah
| sulisim | 29 | 5 Mart | bekliyoruz
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| nefsim | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| polanegri| 23 | 6 Mart | bekliyoruz
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a inşallah
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| dryyvz| ??? | 8 Mart
| psijoyi | 32 | 8 Mart
| vahsihatun| ??? | 9 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| bikere_sevdim(Kadriye ) | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 27 | 11 Mart
| sema84| 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| alisya01 | 28 | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart
| karyaa48 | 27 | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| maviyaz| 30 | 16 Mart
| yasmin_84| 26 | 16 Mart
| dostt| ??? | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| seaatle| ??? | 20 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| kad_er| ??? | 25 Mart
| 9papatya| 31 | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| ysmglr | 28 | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
| neşelikız| 25 | 30 Mart
| gida_pinar | 25 | 31 Mart
| hasretimsana(Canan) | 23 | 2 Nisan
hemen kan testi yaptır ozaman.....inş güzel sonuç alırısn......
dün test yaptım evde dayanamadım 4 gün kala adetime çift çizgi çıktı ama biraz silikti adetimin geçmesini bekliycem inşallah hamileyimdir ve inşallah sağlıklı bir hamileliktir :)
çok teşekkür ederim.....hiç bir belirtim yoktu aslında ve hiç ümitli değildim..... ne akıntım vardı ne göğüslerimde çok fazla hassasiyet gögüste oluşan mavi damarlar bile yoktu ne ara kanama yumurtlama günlerini düzgün değerlendiremedik kaplıcaya gitmiştik 2 gün falan dinlenme olmadı tabi orda:)))
4 gun kala cift cizgi mi gordun? Dogru hesapladigina emin misin bat gununu... Hangi test o merak ettim.. insallah hamilesindir canim...
inşallah canım ya :) sat 7 şubat 30 günde hatta bazen 32 günde adet görüyorum değişiyor aydan aya bir iki gün oynuyor şubatta 28 çektiği için 9 mart olarak hesapladım öncesini hesaplayamaıyorum zaten ameliyat olduğum için hep birbirine karıştı canım dua edin bana daha önce çok üzücü şeyler yaşadım hamileysem(İNŞALLAH) sağlıklı bir hamileliktir inşallah ....
haaa bu arada canım test kutusunu attığım için adını hatırlamayorum ama erken tespit eden testlerden değil çok koyu değildi çizgi zaten silik çıktı birazcık umutlandım tabi inşallah sevincim hep devam eder 9 ay boyunca
canım öncelikle çok tebrik ederim seni allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin bebeğine.
ben 2 ay önce dış gebelik geçirdim ameliyat oldum şimdi fazla aceleci davranmak istemiyorum çok silikti ayın 9 unda adetim bekliycem 1,2 gün daha kendine çok dikkat et :)
hic bir belirtin olamdi mi? sulisim bu benim icin cok super haber o zaman..bende de belirti filan yok cunku...
kizlar gunler gecmiyor.. ayin 19u gelmiyor bir turlu... :18::18:
aminnnn inş ...... hımmm ozaman bekle sen için raaht etsin....inş bu sefer güzel haber çok bekletmez seni...
son 3-4 gün kala reglime hiç bir yerim ağrımıyoru burda belirtileri okuyunca oooo kesin boş bu ay dedim... dün falan çok az karnım ağrıyordu ama regli olacakmışım gibi hatta ondan bile az.....
demekki belirtilere takılmıyoruz şu var insan kendini dinledikçe hep bir bahane buluyor hamilelik için...hiç dinleme oram ağrıyormu midem bulanıyormu göğsümde şişlik var mı ??? sen çalışmalara devam et daha bak çok vaktin var 2 güne bir boş geçirme....eğer çok düşünürsen çok strese girersin kendine yazık......
sulisim çok tebrik ediyorum seni.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..
bende sabah test yaptım 2. çizgi silik çıktı sen kan testini batından önce mi yaptın benim 8 mart ama yarın bir kan testi yaptırıcam :)
canım benim sen bizlere de dua et inşallah hamileyimdir. benim sadece 1 haftadır kasıklarımda çok ağrı vardı geceleri dahi uyutmayan göğüslerde hiç bir değişiklik yok akıntımda normal ama idrarımın rengi değişti sendede oldumu canım ya
sulisim çok tebrik ediyorum seni.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..
bende sabah test yaptım 2. çizgi silik çıktı sen kan testini batından önce mi yaptın benim 8 mart ama yarın bir kan testi yaptırıcam :)
kızlarrr test yaptım bugün veeeee çift çizgiyi gördüm.....ama genede kan tahlili yaptırmadan nedense sevinemedim......
tebriklerrr cnm allah tamamına erdirsin inşallah cok sevindim
kızlar merhaba sabah test yaptım 2. çizgi silik çıktıbat ım 8 mart şimdi ben kan tahlilini 8 mart da mı yaptırayım yoksa yarın mı nedersiniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?