Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

valla canım sadece onu etkilese gene iyi o yüzden çocuğumuzda olmuyo işte. Ben çok stresliydim bu ay yumurtalamam tam zamanında oldu ama işte bebek tutmadı rahatta bırakamıyoruz ki kendimizi aklımız fikrimiz orda ee buda stres yapıyo bizde ister istemez

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | Nisan'a inşallah
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo | 25 | 4 Mart | Nisan'a inşallah
| sulisim canim tebrikler | 29 | 5 Mart |
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| nefsim | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| polanegri| 23 | 6 Mart | bekliyoruz
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a inşallah
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| dryyvz| ??? | 8 Mart
| psijoyi | 32 | 8 Mart
| vahsihatun| ??? | 9 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| bikere_sevdim(Kadriye ) | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a inşallah
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 27 | 11 Mart
| sema84| 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| alisya01 | 28 | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart
| karyaa48 | 27 | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| maviyaz| 30 | 16 Mart
| yasmin_84| 26 | 16 Mart
| dostt| ??? | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| seaatle| ??? | 20 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| kad_er| ??? | 25 Mart
| 9papatya| 31 | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| ysmglr | 28 | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
| neşelikız| 25 | 30 Mart
| gida_pinar | 25 | 31 Mart
| hasretimsana(Canan) | 23 | 2 Nisan
sulisim tebrik ederim canım tekrardan bize belirtilerinide yazarsan seviniriz ve tabikide nasıl bir yol izlediğini bize yardımcı olman açısından

slm kızlar nasılsınız :)

dün test yaptım evde dayanamadım 4 gün kala adetime çift çizgi çıktı ama biraz silikti adetimin geçmesini bekliycem inşallah hamileyimdir ve inşallah sağlıklı bir hamileliktir :)

maşşallah tatlım çok şanslısınız inşallah çok rahat geçer hamileliğin hayatım sakın kilo almıyım diye yemeğinden kısıyım deme

evet yaa çok şükürr inş bir aksilikle karşılaşmayız..... eşim izin vermiyorr az yememe zaten ama 6 öğünle beslenmeye devam edeceğim inş....

sulisim tebrik ederim canım tekrardan bize belirtilerinide yazarsan seviniriz ve tabikide nasıl bir yol izlediğini bize yardımcı olman açısından

çok teşekkür ederim.....hiç bir belirtim yoktu aslında ve hiç ümitli değildim..... ne akıntım vardı ne göğüslerimde çok fazla hassasiyet gögüste oluşan mavi damarlar bile yoktu ne ara kanama yumurtlama günlerini düzgün değerlendiremedik kaplıcaya gitmiştik 2 gün falan dinlenme olmadı tabi orda:)))

çok rahattim öncelikleee.evlat taibiki çok önemli ama hayırlı olacağını kim bilebilir.....nasipse olur dedim hep dua ettim rabbim hayırlı evlat olacaksa biz onu güzel yetiştirebilceksek öyle evlat var nasip değilse bize bunu anlamayı ve sabretmeyi nasip et diye

birde sadece yumurtlama dönemni değil tüm günleri değerlendirdik.... 2 güne bir boş geçirmedik..... beslenmeme çok dikkat ettim hemen hemen her gün yürüyüş yaptım yoğurt süt ayran tükettim.... sigara alkol cips kola yoktur zaten hayatımda.....biirde eşim eşim hergün keçiboynuzu pekmezi yedi....buda sperm sayısınıartırıyorsmuş....incirde öyle......

hemen kan testi yaptır ozaman.....inş güzel sonuç alırısn......

yaşım 26 canım...

hemen kan testi yaptır ozaman.....inş güzel sonuç alırısn......

canım öncelikle çok tebrik ederim seni allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin bebeğine.
ben 2 ay önce dış gebelik geçirdim ameliyat oldum şimdi fazla aceleci davranmak istemiyorum çok silikti ayın 9 unda adetim bekliycem 1,2 gün daha kendine çok dikkat et :)

4 gun kala cift cizgi mi gordun? Dogru hesapladigina emin misin bat gununu... Hangi test o merak ettim.. insallah hamilesindir canim...

hic bir belirtin olamdi mi? sulisim bu benim icin cok super haber o zaman.. bende de belirti filan yok cunku...

kizlar gunler gecmiyor.. ayin 19u gelmiyor bir turlu... :18::18:

Son düzenleme:
sulisim çok tebrik ediyorum seni.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..
bende sabah test yaptım 2. çizgi silik çıktı sen kan testini batından önce mi yaptın benim 8 mart ama yarın bir kan testi yaptırıcam :)

aminnnn inş ...... hımmm ozaman bekle sen için raaht etsin....inş bu sefer güzel haber çok bekletmez seni...
hic bir belirtin olamdi mi? sulisim bu benim icin cok super haber o zaman.. bende de belirti filan yok cunku...

kizlar gunler gecmiyor.. ayin 19u gelmiyor bir turlu... :18::18:

son 3-4 gün kala reglime hiç bir yerim ağrımıyoru burda belirtileri okuyunca oooo kesin boş bu ay dedim... dün falan çok az karnım ağrıyordu ama regli olacakmışım gibi hatta ondan bile az.....

demekki belirtilere takılmıyoruz şu var insan kendini dinledikçe hep bir bahane buluyor hamilelik için...hiç dinleme oram ağrıyormu midem bulanıyormu göğsümde şişlik var mı ??? sen çalışmalara devam et daha bak çok vaktin var 2 güne bir boş geçirme....eğer çok düşünürsen çok strese girersin kendine yazık......

canım benim sen bizlere de dua et inşallah hamileyimdir. benim sadece 1 haftadır kasıklarımda çok ağrı vardı geceleri dahi uyutmayan göğüslerde hiç bir değişiklik yok akıntımda normal ama idrarımın rengi değişti sendede oldumu canım ya

aminnnnn inş hepimizin...... ben 1 gün geçince yaptım.....tam net 2 çizgiyi gördüm...genede ne olur ne olmaz kesin olsun diye kan testini yaptırdım bugün...önceden cesaret edemedim neyle karışlaşırsam karşılaşayım inanmıcaktım regli günümü beklicektim

sen madem test yaptın mutlaka kan testini yaptır için rahat etsin.....

evet idrar rengim koyuydu...normalde hep bakarım çok uuzn süre gitmedğimde koyu olurdu sık sık gidince su gibi olurdu ama şimdi her seferinde renginde hafif koyuluk var..... sen genede çalışmaya devam et sakın yumurtlama gününe taklıma.....inş hamilesindirrrr Rabbim gözlerinin içini güldürsün inş.....

sen genede belirtilere takılma derim...

ay kızlar ne güzel çift çizgi görmüşünüz çok sevindim
inşallah hamilesinizdir:)

merhaba kızlar, ben yeniyim burda, bir şey sormak istiyorum. ben de artık korunmuyorum ve istiyorum artık. ancak böyle araştırırken kızamıktan korkmaya başladım. küçükken aşı oldum tabi ama kızamık geçirmedim. ancak hamilelikte geçirince kızamığı çocuğun gelişimine olumsuz etkisi olduğu söyleniyor.. bu konuda bilgisi olan var mı?

tebrik ederimm..allah sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah....benim de dün geçti adetim.ama hamile değilimdir diye düşünüyorumm çünkü 1 hafta önce kan geldi adet olacam sandım ama 1 haftadır hiç bi belirti yok.adet olmadım henüz.tedirginim o yüzden test yapmaya da cesaret edemiyorumm...ne olabilir sizce 1 hafta önceki kanda neyin nesidir.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…