Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

yerleşme kanamsı diyorlar bazılarında olurmuş reglinden önce bende sen testini yap....içinde kalmasın benimde hiç belirtim yoktu farklı olarak..... hatta mümkünse şimdi kan testi yaptır hafta sonu olunca çok sakin oluyor acil hemen kan veirp 30 dk içinde alabiliyorsun ....

ben geçen ay 5 gün gecikmiştim cesaret edemedim teste ama şimdi keşki diyorum...hiç değilse daha önce öğrenirdim sonucu....5 gün boyunca umudum hep arttı....

çok tşk ederim canım çok saol Allah isteyen herkese versin sevindirsin benim sevinmem için daha çok erken

cimeka canım çok geçmiş olsun yeni gördüm yazını Rabbim tez zamanda sana sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah....

herseyin en iyisini en hayırlısını allah bilir ve bu konuda da mutlaka bir bildiği senin hayrına olacak birsey vardır cnm sakın üzülme hayat sürprizlerle güzelliklerle dolu ve senin güzel günlerin de çok yakında emin ol

cnmm ne güzel yaa cok cok tebrikler hem de ıkıncı ayda ne guzel bu ay benımde ikinci ayım darısı bana ve tüm isteyen burdakı kızlara inşallahhhhhhh

cnmm ne güzel yaa cok cok tebrikler hem de ıkıncı ayda ne guzel bu ay benımde ikinci ayım darısı bana ve tüm isteyen burdakı kızlara inşallahhhhhhh

aminnn inş......Rabbim herkese hayırlı sağlıklı bebek sahibi olmayı nasip etsin..... en hayırlı olan en kısa olsun inş

ooo süperr güzel haberlerimiz çoğalıyor sana da tebrikler cnm umarım hersey güzel gider

inşallah happylife...

ben 2 gün kala yaptığım için silik gördüm sanırım çizgiyi yarın kan verirsem reglme 1 kalmış oluyor.. 2 gün bekliyemiycem yarın sabah gidip yaptırıcam kan testini sanki o zaman daha rahat edicekmişim gibi geliyor.benim kasıklarım ağrıyor ara ara sende de böyle birşey var mı ??

cnm ümitlendirmek istemem seni ama adetten bır hafta oncekı kanama yerlesme kanaması olabılır bence hemen bı kan testı yaptır kesın sonucu alırsın hem gunun de geçmiş..

cnm sana da tebriklerrr bugun hem üzücü hem de cok sevindirici haberler aldık umarım senın de hersey yolunda gider

Merhaba arkadaşlar

aranıza yeni katıldım sayılır geçen yıl kalbi gelişmediği için alındı bebeğim sonrasında bir kez kimyasal gebelik yaşadım her ay umutla bekliyorum sizler gibi ama bu ay farklı bir durum oldu..11 şubat regl tarihim ve 30 günde bir olurum sürekli..19 şubat itibariyle taki 1 marta kadar hergün ilişkiye girdik ve yapılması gereken herşeyi yaptım yumurtlama günüm 14.gün olan 24 şubattı boş geçmedik yani ve o sıvı akıntıyı yani yumurta kıvamındaki akıntıyı o gün zaten görmüştüm normalde sürekli kasıklarım ağrır ama bu ay hiç ağrı yok sadece batma hissi var ve uyku hali var 2 martta henüz erken olduğunu bile bile dayanamayıp ilk idrarla test yaptım ve 5 dk sonra 2.çizgi çok çok çok silik çıktı umutlanmmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşadığım için ama bu kadar erken çıkar mı merak ediyorum birer gün arayla tekrar yaparım diye düşündüm 5 martta tekrar test yaptım silik dahi çıkmadı,kafam çok karışık kan testini önerecek arkadaşlar vardır ama ben Türkiyede değilim burda pat diye yapmıyorlar kan testi özel yaptırmam gerek çok da ucuz birşey değil bu yüzden gebelik testlerinde çare arıyorum.. yarın sabah yeniden yapsam mı diye düşünüyorum..

cnm hoşgeldin öncelikle yasadıgın uzucu tecrubeler ıçın gecmiş olsun..dediğin gibi adetten 9 gün önce yapmışsın ıdrar testini ve bu kadar erken dogru sonucu vermesi çok zor..biraz daha bekle bakalım cnm daha varmış regline ama biliyorum kı bır kaç gün sonra tekrarlayacaksın ıdrar testini ben de olsam yapardım aynısını ınsan bır an once bılmek ıstıyor ne oldugunu..ama sanırım su an senın durumunda beklemekten baska care yok gunun gecerse hemen kan testını yaparsın ve inşallah da gecer ve hamilesindir

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | Nisan'a inşallah
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo | 25 | 4 Mart | Nisan'a inşallah
| sulisim canim tebrikler | 29 | 5 Mart |
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| nefsim | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| polanegri| 23 | 6 Mart | bekliyoruz
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a inşallah
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| dryyvz| 26 | 8 Mart
| psijoyi | 32 | 8 Mart
| vahsihatun| ??? | 9 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| bikere_sevdim(Kadriye ) | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a inşallah
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 27 | 11 Mart
| sema84| 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| alisya01 | 28 | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart
| karyaa48 | 27 | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| maviyaz| 30 | 16 Mart
| yasmin_84| 26 | 16 Mart
| dostt| ??? | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| seaatle| ??? | 20 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| feryal_efe | ??? | 23 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| kad_er| ??? | 25 Mart
| 9papatya| 31 | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| ysmglr | 28 | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
| neşelikız| 25 | 30 Mart
| gida_pinar | 25 | 31 Mart
| hasretimsana(Canan) | 23 | 2 Nisan

Son düzenleme:
arkadaşlar bilgisi olan arkadaş varsa ban biraz bilgi verebilirmi çok gerginimmmm şuannnn!!!
18 şubat adetimin 1. günü 17 mart adet başlangıcım bugün adetimin 17 .günü benden çok çok az ama çok net bir kan geldi bu nedemek.

pofff bnmki geliyo galiba karnımda garip kıpırdaşmalar var.bugundü regl tarihim anacım hiç mi şaşmaz yaaaaaaaaa.sabah kırmızılarla uyanmak istemiyorummmmm:18::18::18::18::18::18::18::18:

arkadaşlar bilgisi olan yokmuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…