4 gun kala cift cizgi mi gordun? Dogru hesapladigina emin misin bat gununu... Hangi test o merak ettim.. insallah hamilesindir canim...
inşallah canım ya :) sat 7 şubat 30 günde hatta bazen 32 günde adet görüyorum değişiyor aydan aya bir iki gün oynuyor şubatta 28 çektiği için 9 mart olarak hesapladım öncesini hesaplayamaıyorum zaten ameliyat olduğum için hep birbirine karıştı canım dua edin bana daha önce çok üzücü şeyler yaşadım hamileysem(İNŞALLAH) sağlıklı bir hamileliktir inşallah ....
haaa bu arada canım test kutusunu attığım için adını hatırlamayorum ama erken tespit eden testlerden değil çok koyu değildi çizgi zaten silik çıktı birazcık umutlandım tabi inşallah sevincim hep devam eder 9 ay boyunca
canım çok sevindim hadi hayırlı haberlerini merakla bekliyoruzzzz.
tebrik ederimm..allah sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah....benim de dün geçti adetim.ama hamile değilimdir diye düşünüyorumm çünkü 1 hafta önce kan geldi adet olacam sandım ama 1 haftadır hiç bi belirti yok.adet olmadım henüz.tedirginim o yüzden test yapmaya da cesaret edemiyorumm...ne olabilir sizce 1 hafta önceki kanda neyin nesidir.:18:
canım çok sevindim hadi hayırlı haberlerini merakla bekliyoruzzzz.
saol canım ya inşallah sağlıklı hamileliktir dua et bana bol bol :)
evet idrar rengim koyuydu...normalde hep bakarım çok uuzn süre gitmedğimde koyu olurdu sık sık gidince su gibi olurdu ama şimdi her seferinde renginde hafif koyuluk var..... sen genede çalışmaya devam et sakın yumurtlama gününe taklıma.....inş hamilesindirrrr Rabbim gözlerinin içini güldürsün inş.....
sen genede belirtilere takılma derim...
ay kızlar ne güzel çift çizgi görmüşünüz çok sevindim
inşallah hamilesinizdir:)
test yaptık canım,sonuç yarıya indiği için kimyasal..adet bekliyorum ona göre nisan adetimi ekletirim listeye..önümüzdeki maçlara devam.. bu ay adet bitiminden diğer adete kadar 2 günde bir ilişki diyeceğim,belki şansım artar..
hıhı teyzesi mercimeği fırına vermişiz kesinleşti çok şükür... bizim için yeni bir süreç başlıyor artık.....hayırlı güzel geçer inş.....
2. de şekerim çok şükür....bu ayda olmasaydı ara verecektik doğum kışa gelmesin diye..... çok şkür bekletmedi fazla.....
cnmm ne güzel yaa cok cok tebrikler hem de ıkıncı ayda ne guzel bu ay benımde ikinci ayım darısı bana ve tüm isteyen burdakı kızlara inşallahhhhhhh
ooo süperr güzel haberlerimiz çoğalıyor sana da tebrikler cnm umarım hersey güzel gider
aminnnnn inş hepimizin...... ben 1 gün geçince yaptım.....tam net 2 çizgiyi gördüm...genede ne olur ne olmaz kesin olsun diye kan testini yaptırdım bugün...önceden cesaret edemedim neyle karışlaşırsam karşılaşayım inanmıcaktım regli günümü beklicektim
sen madem test yaptın mutlaka kan testini yaptır için rahat etsin.....
tebrik ederimm..allah sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah....benim de dün geçti adetim.ama hamile değilimdir diye düşünüyorumm çünkü 1 hafta önce kan geldi adet olacam sandım ama 1 haftadır hiç bi belirti yok.adet olmadım henüz.tedirginim o yüzden test yapmaya da cesaret edemiyorumm...ne olabilir sizce 1 hafta önceki kanda neyin nesidir.:18:
slm kızlar nasılsınız :)
dün test yaptım evde dayanamadım 4 gün kala adetime çift çizgi çıktı ama biraz silikti adetimin geçmesini bekliycem inşallah hamileyimdir ve inşallah sağlıklı bir hamileliktir :)
Merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım sayılır geçen yıl kalbi gelişmediği için alındı bebeğim sonrasında bir kez kimyasal gebelik yaşadım her ay umutla bekliyorum sizler gibi ama bu ay farklı bir durum oldu..11 şubat regl tarihim ve 30 günde bir olurum sürekli..19 şubat itibariyle taki 1 marta kadar hergün ilişkiye girdik ve yapılması gereken herşeyi yaptım yumurtlama günüm 14.gün olan 24 şubattı boş geçmedik yani ve o sıvı akıntıyı yani yumurta kıvamındaki akıntıyı o gün zaten görmüştüm normalde sürekli kasıklarım ağrır ama bu ay hiç ağrı yok sadece batma hissi var ve uyku hali var 2 martta henüz erken olduğunu bile bile dayanamayıp ilk idrarla test yaptım ve 5 dk sonra 2.çizgi çok çok çok silik çıktı umutlanmmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşadığım için ama bu kadar erken çıkar mı merak ediyorum birer gün arayla tekrar yaparım diye düşündüm 5 martta tekrar test yaptım silik dahi çıkmadı,kafam çok karışık kan testini önerecek arkadaşlar vardır ama ben Türkiyede değilim burda pat diye yapmıyorlar kan testi özel yaptırmam gerek çok da ucuz birşey değil bu yüzden gebelik testlerinde çare arıyorum.. yarın sabah yeniden yapsam mı diye düşünüyorum..
arkadaşlar bilgisi olan arkadaş varsa ban biraz bilgi verebilirmi çok gerginimmmm şuannnn!!!
18 şubat adetimin 1. günü 17 mart adet başlangıcım bugün adetimin 17 .günü benden çok çok az ama çok net bir kan geldi bu nedemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?