merhaba arkadaşlar ben dün çatlatma iğnesi oldum adeti 7 mart idi galiba değişecek inşaallah bu ay olur Allah hepimizin yardımcısı olsun bizi evlatla imthan etmesin inşaallah
Çok sevindim arkadaşım ,paslaşırız gelişmelerimizi.
Canım haklısın bende bebeğimi kaybettiğim ilk günden beri hiç neden demedim isyan etmedim yeniden sağlıklı bir bebek için dua ediyorum hep ve Allah'ım biliyorumki dualarımı kabul edecek buna inanıyorum. Meryem suresinimi okuyacaktık. ne güzel canım birbirimize dualar edelim senin adın ne bende dularımda sanada ederim.Eyüp Sultana gidince benim içinde edersen sevinirim tuğba..
mrb arkadaslar bütün yazdıklarınızı hemen hemen okudum ben 2 yıllık evliyiym hiç korunmadım 1yıl korunmasız ilşiki sonun da hamile kalamayınca bi sorun var deyip doktora gittim bişey çıkmadı ama eşim gitmemişti ve 6ay yine bekledim yine olmadı ve eşim doktora gitti varikosel çıktı sizler çok acele ediyosunuz ilk ay hamile kalmak %20
ikinci ay :%30 allah ne zaman verirse artık bi arkadasımız a gercekten özendim 3,5yıl korunmuş 2 aydenemiş olmayınca doktora gidip çatlama iğnesi vurunmuş bi sorunmu vardiki demekten kendimi alamıyorum keşke bende gitseydim diyorum bende mart ayonda hamile kalıcam insallah her ay bunu diyorum ve hiç bi ay olmadı hep bekliyorum şartlar anne olmamı itemiyor adetlerim düzensizleşti ne yapıcaımı sasırdım allah hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah canım İnşallah burda bebişlerimizden uykusuz kaldığımız geceleri de konuşacağız inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin canım bak bide bişi diycem ben duaların gücüne çok inanaırım dünya dualar üzerine kurulu bana göre Rabbim isteyin benden dua edin diyor.Neyse çok uzatmim geçen cumartesi ben mevlüt okuttum kuran okuyan hoca kuzenime sormuş niye okuttu diye oda durumumu anlatmış demişki MERYEM SURESİNİ okusun birde hergün bir kaşık SAF BAL yesin ALLAHIN İZNİYLE hamile kalır demiş MERYEM SURESİNİN sayısı var ama ulaşamadık hocaya sormak için ben hergün bir kere okuyorum bal yemeye daha başlamadım eşim sipariş vermiş bu surede Hz.zekeriyya peygamber dua ediyor 100 yaşında Rabbim ona babalık nasip ediyor eşinin kısır olmasına rağmen Hz.Yahya peygamberimizi.Biz tedbirimizi alalım tevekkül Allahtan inşallah canım benim birde fırsat bulursan Şura Suresini oku ben EYÜP SULTANA gitcem nasip olursa hepimiz için dua edip lokum dağıtacam :)
İnşallah canım İnşallah burda bebişlerimizden uykusuz kaldığımız geceleri de konuşacağız inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin canım bak bide bişi diycem ben duaların gücüne çok inanaırım dünya dualar üzerine kurulu bana göre Rabbim isteyin benden dua edin diyor.Neyse çok uzatmim geçen cumartesi ben mevlüt okuttum kuran okuyan hoca kuzenime sormuş niye okuttu diye oda durumumu anlatmış demişki MERYEM SURESİNİ okusun birde hergün bir kaşık SAF BAL yesin ALLAHIN İZNİYLE hamile kalır demiş MERYEM SURESİNİN sayısı var ama ulaşamadık hocaya sormak için ben hergün bir kere okuyorum bal yemeye daha başlamadım eşim sipariş vermiş bu surede Hz.zekeriyya peygamber dua ediyor 100 yaşında Rabbim ona babalık nasip ediyor eşinin kısır olmasına rağmen Hz.Yahya peygamberimizi.Biz tedbirimizi alalım tevekkül Allahtan inşallah canım benim birde fırsat bulursan Şura Suresini oku ben EYÜP SULTANA gitcem nasip olursa hepimiz için dua edip lokum dağıtacam :)
çatlatmanın 17.günü.. yanlış olmuş..
sen kaç ay kullandın klomeni kaçıncı ayında hamile kaldın kaç yumurtan vardı
selam yeni katıldım aranıza listeye benide ekler msiniz 13 mart
:44: ben hamile değilim ki. çatlatmanın 17.günü adet oldum:) serophene kullanıyorum bu 2. ayım..
isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc
_pinkk_ ------------------------------------ 23 Subat
maonyaaa ------------------------------- 28 Subat
tubaerkan ------------------------------- 28 Subat
cimeka ------------------------------------- 1 Mart
umutdeniz --------------------------------- 2 Mart
seme ----------------------------------------- 3 Mart
neşelikız ----------------------------------- 4 Mart
hasretimsana ---------------------------- 5 Mart
hayalim3kelime ------------------------ 5 Mart
pembiq ----------------------------------- 7 Mart
gul1182 ----------------------------------- 7 Mart
kekula -------------------------------------- 7 Mart
bikere_sevdim ---------------------------- 7 Mart
happylife ---------------------------------- 9 Mart
aborjinos --------------------------------- 9 Mart
gida_pinar -------------------------------- 9 Mart
derya78_40 ----------------------------- 12 Mart
ceza83 ------------------------------------ 12 Mart
minikyaramaz --------------------------- 12 Mart
sefst -------------------------------------- 13 Mart
pourqua ----------------------------------- 14 Mart
mrv091010 ------------------------------- 14 Mart
tuubaaoz ---------------------------------- 15 Mart
kayyum -------------------------------------17 Mart
mpb ---------------------------------------- 18 Mart
KuPPe-------------------------------------- 19 Mart
ayyildizim ------------------------------- 28 Mart
listemzin son hali yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz umarım lisemiz hepimize ugur getirir
yanlış anladım demekki canımallah tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin
ne zaman düşük yaptın? düşükten hemen sonra hamile kalmana doktorun izin verdi mi? ben 22 ocakta düşük yaptım ve doktorum 2 regl görmemi tavsiye etti. Ben de sadece 1 regl beklesem olmazmı dedim, doktorum güldü. tamam dedi, ama rahmin tam dinlenmiş olması için en az 2 regl beklemelisin dedi. Ben de bu ay bebek düşünmedim ama adetim gecikti. Yumurtlama tarihimi bildiğim için adetimin de olması gereken tarihini tahmin edebiliyorum. Ama gecikti, 1-2 gün daha bekleyeceğim, adet olmazsam hemen test yapacağım:) yani hem bebiş olacak diye korkuyorum, hem de bebişim olsun istiyorum, böyle bir çelişki içindeyim, düşükten hemen sonra hamile kalıp da sağlıklı hamilelik geçiren duydunmu hiç? yani 1 kişi bile duysam teselli olucam. :44:
cnm benim adım Derya. benim için de dua edersen çok sevinirim. bende 51 Yasin okudum duasını yapacam pazartesi sizler içinde dua edeceğim Allah kabul ederse. Amin şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?