arkadaşlar bilgisi olan yokmuuuuuuuuu
genelde butür kanamaları yerleşme kanaması olarak değerlendiriyorlar..inşallah öyledir..bende bekliyorum ama yerleşme kanamam yada akıntım bi belirtim hiç yok
arkadaşım ama hamile kalanlar hep kahverengi lekem geldi diyor öyle olsa sevineceğimm fakat şimdi inanılmaz gerildim ve biraz korktummm.
arkadaşlar bilgisi olan arkadaş varsa ban biraz bilgi verebilirmi çok gerginimmmm şuannnn!!!
18 şubat adetimin 1. günü 17 mart adet başlangıcım bugün adetimin 17 .günü benden çok çok az ama çok net bir kan geldi bu nedemek.
genelde butür kanamaları yerleşme kanaması olarak değerlendiriyorlar..inşallah öyledir..bende bekliyorum ama yerleşme kanamam yada akıntım bi belirtim hiç yok
kızlar benim adet tarihim 14 mart ama kasıklarım ve belim fena ağrıyo adetime 7 gün var acaba benim belirtilerim normalmi yoksa psikolojikmi :)
benimde 14 ü.aynen bendede bel ağrısı ve kasık ağrısı varr...bende çok merak ediyorum acaba psikolojikmi diyee
ayyy kafayı yicem arkadaşım bide ben çok sabırsızım huyum kurusun :))) inşallah hamileyizdir yaaa
ayyy kafayı yicem arkadaşım bide ben çok sabırsızım huyum kurusun :))) inşallah hamileyizdir yaaa
inşallah inşallahmalesefki bende öleyim..günler geçmek bilmiyor.rahat olup gününü bekleyenler nasıl bekliyor acaba???
ben ilk gebeliğimi adetime 3 gün kala ögrenmiştim.ama okuduğum çoğunlukla hep adete 1-3 gün kala diye ama sen o günde bir bak bakalım.erken olmuş olabilir.ya internette bi yerlerde okudum bazılarının 6-7 gün öncesinde belli oluyormuş bu hassas olmayan testlerle diye yaptım ama negatifti.ne bilim ?
aborjinosum üzülme sana eşlik edicem bende sanırım .daha ben gebelik öncesi diş kontrolünden sıyıramadım diş çektirdim düninşallah canım benim de nisan'a kaldıinşalah nisan da kalırız listede hamiş olarak İNŞALLAHHHHH
canım hayırlı olsun rabbim güzel bir hamişlik geçirmeni nasip etsin .yorma kendini dikkat et.slm kızlar nasılsınız :)
dün test yaptım evde dayanamadım 4 gün kala adetime çift çizgi çıktı ama biraz silikti adetimin geçmesini bekliycem inşallah hamileyimdir ve inşallah sağlıklı bir hamileliktir :)
Günaydın kızlar nasılsınız.
İnş olmazsın canım belitiler kişiden kişiye göre değişiyormuş kimisinde belirti bile olmuyormuş.Yarın kan testi yaptır bence hala olmazsan.
gebelik öncesi bir diş muayenesine gidim dedim hayaa gittim ve 2 dişim çekilicek demişti
dün gittim 20 liğin birini çektirdim neyse doktora dedi bu haftakine antibiyotik gereksiz ama haftaya gömük dişin var onda antibiyotik kullanıcaksın dikişli olabilir gebelik düşünmeyin dedi
içimden oy oy zaten daha başlamadık ki dedim randevu alayım dedim hani erken olsun diye tuttu 12 sine verdi randevuyu kız.bu doktor çekip antibiotik verip dikişte atsaayın 20 sinden önce bebiş çalışması yapamayacağız sanıırım.bir de antibiyotikler vücutta çok kalır mı kızlar ?
ve şimdi ben 26 sında regl olucam ben gün aşırı antibiyotik kullanımı ve dikişten sonra bebiş için çalışsak acaba regl yakın olduğu için olur mu olmaz mı
o zaman ben doktora söylemeliyim demi hafif bir antibiyotik olsun diye bir yerde ne buldum geçenlerde konusu geçmişti
Baba adayının kullandığı ilaçlar da hamileliği etkiliyor mu?
Op. Dr. Murat Taşdemir Baba adayının aldığı birçok ilaç da gebeliğe etki eder. Gebelik öncesi dönemde erkeğin kullandığı ilaçlar spermi direkt olarak etkiler. Bu durumun bebekte doğumsal anomalilere neden olduğunu gösteren çalışmalar var. Bazı ilaçlar ise meniye karışarak cinsel ilişki sırasında annenin rahim ağzından emilir ve gelişmekte olan embriyoya zarar verebilir. Ancak tabii ki bu konuda daha fazla bilimsel araştırmaların yapılması gerekmektedir.
ben o soğuk kanlılıkla bekleyenleri ayakta alkışlıyorum :)))) ben beceremem ya aslında cuma günü kan testi yaptırmayamı gitsem ilk defa bişeyler hissediyorum ben :) sen de ne belirtiler var canım
yardımın için teşekkür ederim canım not ettim inşallah .ben çıkıyorum iyi geceler allah rahatlık versin herkese.hergün güzel haberler alırız inşallah cümleten iyi geceler.bence soyleyin.. biz oyle soylemistik.. cocuk icin deniyoruz, hamile olabilirim demistim.. ona gore amoksisilin verdi bana antibiyotik olarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?