ben ilk gebeliğimi adetime 3 gün kala ögrenmiştim.ama okuduğum çoğunlukla hep adete 1-3 gün kala diye ama sen o günde bir bak bakalım.erken olmuş olabilir.
aborjinosum üzülme sana eşlik edicem bende sanırım .daha ben gebelik öncesi diş kontrolünden sıyıramadım diş çektirdim dünhaftaya bir diş daha var. bakalım belki bu ay deneme fırsatımız bile olmayacak.seni yalnız bırakmayız aynı aylarda oluruz inşallah hayatım.
canım hayırlı olsun rabbim güzel bir hamişlik geçirmeni nasip etsin .yorma kendini dikkat et.
bu arada sulisim senide tebrik ediim canım hayırlı olsun çok sevindim valla.
darısı listedeki tüm anne adaylarının başına inşallah.
kizlar, 17 martta bat'i olan birisi icin simdiden yerlesme kanamasi gelmesi cok erken degil mi?
ben internette yeslerme kanamasi maximum 1 hafta once gelir diye gormustum...
kayyum, ama cok erken daha... bence cok dusunme bunun uzerine, ve bekle daha.. insallah hamilesindir..
Günaydın arkadaşlar,
Reglime 4 gün var perşembe olcam,bazı belirtilerim var ama idrar testinde bişey çıkmadı ,eşmle meraktan ölücez acaba kan testi yapsam mı ,bişeyler çıkar mı varsa :))) ilk denememiz de çok meraklanıyoruz :)
günaydın cnmmm ,sabredebilirsen yarın yappp,
edemiyoruz canım yaaa :)) eşim erken gebelik testlerinden alcam diye tutturdu ben de bari kan testi yapalım dedim:)forum baktım da 5 6 gün önceden belli olanlar olmuş hep :)) üst sokakta bi poliklinik war sorayım da yapıyolarsa gideyim oraya :)))
Kızlar kan verdim geldim bakalım ne çıkacak hayırlısı ::)öğleden sonra alıcam.Herşeye hazırlıklıyım ama eğer pozitif değilse benm bu kasık ağrılarımın başka bi sebebi var sanırım muayene olmam gerekecek kist fln belki
Kızlar kan verdim geldim bakalım ne çıkacak hayırlısı ::)öğleden sonra alıcam.Herşeye hazırlıklıyım ama eğer pozitif değilse benm bu kasık ağrılarımın başka bi sebebi var sanırım muayene olmam gerekecek kist fln belki
şubat 28 çekio ya ondan heralde 1-2 gun gecikmemiz.bnmde daha gelmedi dun gelmesi gerekirdi.karnıma tuhaf sancılar girip çıkıo.göğüslerimin acısıda hafifledi.yumurtalıklarım oynuo sanki.eğer bugunde gelmesse yarn test yapacam:)
Benim 1 2 gün gecikmeli halde BAT 11 mart belki de 10 bile olabilir .Sizler şubat 28 olduğunu göz önünde bulundurmadan mı BAT ları yazdınız arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?