hayırlısı canım benim hakkımızda hayırlısı sonucu merakla bekliyorum bendede var o ağrı bende senin gibi düşünmeye başladım.içime su serp hayırlı haberler verde.merakla bekliyorum gülüm.
hersaplayarak yazdım.hesaplamasam ayın 3-4 olmam gerekirdi hesaplayarak yaptımda 6 da olmam gerekirdi.beklioruz bakalım rabbim hrkese versin bu ay inş.hepimiz aynı anda doğuralım patır patır
hehhee:) sen hala olmadın ve test yapmaıdn mı:) ben şimdiye kadar çoktan yapmıştım:) perşembe regl günüm ben gidip kan verdim biraz önce:)Ame eşimin de etkisi var eşim çıldırıyo bebek bebek diye:) nerdeyse o gidip kan verecek o derece:)
Kızlar kan verdim geldim bakalım ne çıkacak hayırlısı ::)öğleden sonra alıcam.Herşeye hazırlıklıyım ama eğer pozitif değilse benm bu kasık ağrılarımın başka bi sebebi var sanırım muayene olmam gerekecek kist fln belki
Benim 1 2 gün gecikmeli halde BAT 11 mart belki de 10 bile olabilir .Sizler şubat 28 olduğunu göz önünde bulundurmadan mı BAT ları yazdınız arkadaşlar?
Canım ben ilk kez böyle ağrılar yaşıyorum ondan hamile olduğumdan çok şüpheleniyorum,sol kasığımın orda sürekli bi batma ,bi ara geçer gibi oldu ama hala devam ediyo dün çok fenaydı özellikle yürürken çok canım yandı,bi de regl olcakmışım gibi bi ağrı bi basınç kasıklara , eğer gebelik yoksa başka bi problem var kesin :)
genelde butür kanamaları yerleşme kanaması olarak değerlendiriyorlar..inşallah öyledir..bende bekliyorum ama yerleşme kanamam yada akıntım bi belirtim hiç yok
inşallah inşallahmalesefki bende öleyim..günler geçmek bilmiyor.rahat olup gününü bekleyenler nasıl bekliyor acaba???
bende 2.3 günden beri bel ve kasıklarımda sancılar var..ama bugün kesildi sanki..hiç akıntım yok mesela..göğüslerimde şişkinlik değilde aşırı hassasiyet var.bide hep duyardım kirpiklerde çapraz çapraz karışma olurmuş diye...her ayda bakardım ama sanki buay biraz karışık çapraz gibi geldiler..tabi bilemem doğrumuu yoksa hurafemi..offff geçsin şu günlerde öğrenelim durumumuzu
Canım ben ilk kez böyle ağrılar yaşıyorum ondan hamile olduğumdan çok şüpheleniyorum,sol kasığımın orda sürekli bi batma ,bi ara geçer gibi oldu ama hala devam ediyo dün çok fenaydı özellikle yürürken çok canım yandı,bi de regl olcakmışım gibi bi ağrı bi basınç kasıklara , eğer gebelik yoksa başka bi problem var kesin :)
cnm hoşgeldin öncelikle yasadıgın uzucu tecrubeler ıçın gecmiş olsun..dediğin gibi adetten 9 gün önce yapmışsın ıdrar testini ve bu kadar erken dogru sonucu vermesi çok zor..biraz daha bekle bakalım cnm daha varmış regline ama biliyorum kı bır kaç gün sonra tekrarlayacaksın ıdrar testini ben de olsam yapardım aynısını ınsan bır an once bılmek ıstıyor ne oldugunu..ama sanırım su an senın durumunda beklemekten baska care yok gunun gecerse hemen kan testını yaparsın ve inşallah da gecer ve hamilesindir
hb..teşekkürler güzel dileklerin için temennnim tüm bebek bekleyenlere allah hayırlı evlatlar nasip etsin evet adetten 9 gün önce yapmak akıl karı değildi ama psikolojim o kadar bozuldu ki artık hiç mantıklı şeyler yapmıyorum inanın..daha önce kimyasal gebelik yaşadım ondada çok erken öğrenmiştim ve üzülmüştüm ilk gebeliğimdede 5 gün öncesinden silik çıkmaya başlamıştı tsetlere güveniyorum ama neden 9 gün önceden silik çıktı acaba çok merak ediyorum..hamile olmadığımı düşünüyorum hiç mi hiç belirti yok...açıkcası bugün test yapacaktım ama sinirlendim geri çıktım lavobadan yapmadan..beklemek çok zor...
Biraz üzüldüm bu ay sizlere icimi dökeyim baska icimi dökecek kimsek yok maalesef
Bu ay 2. denememdi biliyorum daha yolun basindayim. Daha üzülecek kafaya takacak biseyde yok. Ama okadar emindim ki bu ayda olacagindan yememe icmeme giydiklerime kadar dikkat ettim. Spora gidiyordum agir gelir die biraktim ama hergün yürüdüm temiz havada.Sonra hic dar biseyler giymedim. Sonra hic sevmedigim halde bol bol süt ictim.Sigaram zaten yok cola bile icmedim hic ve en sevdigim cipsi yerken sevdiklerim ben yemedim. Saglikliyimda esimde öle yani öle oldugunu saniyorum. Ama olmadi iste bütün ay boyunca günasiri iliskiye girdigimiz halde ve aman sperm kalitesi artsin aman yumurtalarim catlasin die yedik ve ictiklerimizi saymiyorum bile. Bunlarin sonucunda yumurtalamamda gerceklesti sükür.Ama gene tutmadi neden peki :44: sadece tek tek gün saydigimdan mi stres degilde büyük bi heyecanla bekledigimden mi?? Yoksa bu isi gereksiz yere bu kadar büyütüp kafaya taktigimdan mi. Ki bu bir is bile degil bu nasip bu bir mucizevi olay. Dün agladim hemde cok esimede kizdim annemede siz istemediniz ilk zamanlarda bana engel oldunuz dedim. Dedim ne degisti koca bir hic. Sonra düsündümde benim asil korkum ya hic anne olamazsam oldu ha bugün olmus ha yarin olmus ha 3 ay sonra - ha 5 ay sonra hic önemli degil. ya hic anne olmazsam die korktum.Aglamamda bu yüzden di iste. Ama simdi okuyorumda yazdiklarimizi herkes korkuyor anne olamamaktan hepimizin gözü yolla bekliyoruz gelmesini istemedigimiz adet tarihimizi.Ama bisey degismiyor Allah nasip ederse seviniyoruz etmezse de mutlaka hayirli degildi diyoruz. Gercektende dogru olan tek sey bu Allah hayirli saglikli evlat yollasinda o bize yeter. Ondan karar verdim. Bundan sonra hic beklemiycem calismalara yilmadan devam ama artik sadece hayirli zamanin gelmesini bekliycem. Ve umarim ki Allah bize o günü göstericek hepimize
Biraz üzüldüm bu ay sizlere icimi dökeyim baska icimi dökecek kimsek yok maalesef
Bu ay 2. denememdi biliyorum daha yolun basindayim. Daha üzülecek kafaya takacak biseyde yok. Ama okadar emindim ki bu ayda olacagindan yememe icmeme giydiklerime kadar dikkat ettim. Spora gidiyordum agir gelir die biraktim ama hergün yürüdüm temiz havada.Sonra hic dar biseyler giymedim. Sonra hic sevmedigim halde bol bol süt ictim.Sigaram zaten yok cola bile icmedim hic ve en sevdigim cipsi yerken sevdiklerim ben yemedim. Saglikliyimda esimde öle yani öle oldugunu saniyorum. Ama olmadi iste bütün ay boyunca günasiri iliskiye girdigimiz halde ve aman sperm kalitesi artsin aman yumurtalarim catlasin die yedik ve ictiklerimizi saymiyorum bile. Bunlarin sonucunda yumurtalamamda gerceklesti sükür.Ama gene tutmadi neden peki :44: sadece tek tek gün saydigimdan mi stres degilde büyük bi heyecanla bekledigimden mi?? Yoksa bu isi gereksiz yere bu kadar büyütüp kafaya taktigimdan mi. Ki bu bir is bile degil bu nasip bu bir mucizevi olay. Dün agladim hemde cok esimede kizdim annemede siz istemediniz ilk zamanlarda bana engel oldunuz dedim. Dedim ne degisti koca bir hic. Sonra düsündümde benim asil korkum ya hic anne olamazsam oldu ha bugün olmus ha yarin olmus ha 3 ay sonra - ha 5 ay sonra hic önemli degil. ya hic anne olmazsam die korktum.Aglamamda bu yüzden di iste. Ama simdi okuyorumda yazdiklarimizi herkes korkuyor anne olamamaktan hepimizin gözü yolla bekliyoruz gelmesini istemedigimiz adet tarihimizi.Ama bisey degismiyor Allah nasip ederse seviniyoruz etmezse de mutlaka hayirli degildi diyoruz. Gercektende dogru olan tek sey bu Allah hayirli saglikli evlat yollasinda o bize yeter. Ondan karar verdim. Bundan sonra hic beklemiycem calismalara yilmadan devam ama artik sadece hayirli zamanin gelmesini bekliycem. Ve umarim ki Allah bize o günü göstericek hepimize
Kesinlikle haklisiniz canlarim en azindan suanda imkansizlik yok anne olmamizda.Zaten herseyide biliyorum gereksiz yere yakindigimi, gereksiz yere umutszluga kapildigimi. Insallah Allah tez zamanda hayirli, saglikli evlatlar nasip eder hepimize
Yapcak bisey yok calismalara devam bekliyecegiz.
Bu arada kizlar ben doktora gidicem bu ay yumurta artirici haplardan istiyim mi sizce yoksa kendine mi birakayip 6 ay olana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?