Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım git bir testlerin yapılsın istersen çünkü ne olur ne olmaz boş yere zaman kaybetmezsiniz zaten öyle bişey varsa doktorun verir.

canım sen daha kırmızıları görmedin diye biliyorum..biraz daha beklesen..

seni anlayabiliyorum,endişelerini,korkularını... ama nasibimizde anne olmak yoksa da yok elden ne gelir.. en iyi prof olsun doktor,en süper beslenen biz olalım,herşeye mükemmel uyalım olmayacaksa olmayacak... Allahım yeterki sağlıklı bir bebeğe anne olmayı yazmış olsun... dua dua dua...

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | Nisan'a inşallah
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo | 25 | 4 Mart | Nisan'a inşallah
| sulisim canim tebrikler | 29 | 5 Mart |
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| nefsim | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| polanegri| 23 | 6 Mart | bekliyoruz
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart | bekliyoruz
| pembiq | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| ravzanur | 29 | 7 Mart | bekliyoruz
| atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a inşallah
| gul1182 | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| kekula | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| dryyvz| 26 | 8 Mart
| psijoyi | 32 | 8 Mart
| vahsihatun| ??? | 9 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| bikere_sevdim(Kadriye ) | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a inşallah
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 27 | 11 Mart
| sema84| 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| alisya01 | 28 | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart
| karyaa48 | 27 | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| maviyaz| 30 | 16 Mart
| yasmin_84| 26 | 16 Mart
| dostt| ??? | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| seaatle| ??? | 20 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| feryal_efe | 26 | 23 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| kad_er| ??? | 25 Mart
| 9papatya| 31 | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| lizzie | 25 | 26 Mart
| ysmglr | 28 | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
| neşelikız| 25 | 30 Mart
| gida_pinar | 25 | 31 Mart
| hasretimsana(Canan) | 23 | 2 Nisan

Son düzenleme:

Hakliisn canim benim benim korkumda bu zaten. Allah yeterki o günü sagsaglim hayirlisiylan göstersin bize varsin beklemek olsun.Hic olmamasindan daha iyidir beklemek sonucta

aborjinosum ya senin adet 9 mart görünüyor listede sen testte negatif gördün sanırım bir adetin geçsin bakalım canım ya bu kadar çok kendini üzme lütfen.arkadaş ne demişti bak beyinde ki duygusal yer ile sanırım alakalı yani stres yapıp vücudunu çok fazla yorma lütfen kendini biraz rahatlat. Rabbim nasip edicek inşallah üzülme ne olur bende üzülüyorum özellikle sen üzülünce neden bimiyorum ilk günden beri seni takip ettiğim ilk seni tandığım için belkide bak herkes yanında hem daha tedavi bile olmadın hemen kendini karamsarlığa itme ne olur.

kızlarr ben busabahh ilk idrarımla test yaptım ve ikinci çizgiy net bi şekilde gördümmmm...yaptığım test erken gebelik testiydi..ben internetten toplu olarak almıştım..2 gün öncede yapmıştım ama hiç çizgi yoktu..bu sabah kalkınca birden içimden geldi..ama adetime daha 7-8 gün var...şimdi napsam bilemiyorum..beklesemmi kan testimi yaptırsam..yarın idrar tesitini tekrarlıcam...eğer bu ay hamileysem elimde kalan testleri isteyenlere göndericem..sizce ne yapmalıyım..kan testi yaptırsammı??daha eşime bile söylemedim,heveslenmesin diye

Kızlar sizlere bi şey sorucam iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum ama ben iş arıyordum ve 2 gün önce görüşme için aradılar ve ben gelemiycem dedim bebiş düşündüğüm için,çünkü şimdi işe başlarsam ve 1 ay sonra hamileyim dersem ne olur bilemiyorum,Bu ay bebiş planı yaptım çünkü tabi ya olmazsa bebiş o da var ama ben artık 2-3 ay iş olayını erteledim.Siz ne dersiniz kızlar? :80:

tatlım, bence hiç durma, hemen git kan testi yaptırmaya, idrarda çıktıysa kan mutlaka çıkar, hiç vakit kaybetme, biran önce sonucunu al da eşini de sevindir bu akşam

çok güzellll bak boşuna üzümüşün kendini bun ca zaman..... hemen git kan testini yaptır...... içinde kalmasın sonuç kesinleşsin öyle süpriz yaparsın eşine.....

tebrik edermi inş kan testindede olumlu sonuç alırsın

canım, bence sen işine başla, hamile kalınca hemen işden çıkmak zorunda değilsin ki. KArnın büyüyünceye kadar çalışırsın yine. Sonra da doğum iznine çıkarsın.

tatlım, bence hiç durma, hemen git kan testi yaptırmaya, idrarda çıktıysa kan mutlaka çıkar, hiç vakit kaybetme, biran önce sonucunu al da eşini de sevindir bu akşam

ewet bende duramıcam sanırım...hemen hazırlanıp çıkıyorum...inşallh hemen çıkar sonuç..çok heyecanlıyımm...

canım hamileyken bile çalışabilirsin eger sigortada yapıyorlarsa daha ii olur hem sigorta doğum parasıda veriyor sanırım ve epeyde iyi istersen gir işe yorucu olursa çıkarsın zaten.hamileliğini 3*4 aydan önce söyleme bence eger girer ve hamile kalırsan.

inşallahh olumlu olurr çok teşekkür ederim..çıkıyorm şimdi kan testi için..sonucu alınca sizinle paylaşıcam hemen....

sulisim, bu arada seni de tebrik ederim, listedeki hamişlerden biri oldun. kan testimi yaptırdın? ben bir kaç gündür foruma girmiyorum, çloğu şeyden habersizim, bayağa çok sayfa ilerlemişsiniz, okuyup bitirmeye de yetişemedim, malum sınavın var bu ara forumu değil, ders kitaplarımı okumam lazım çünkü.

teşekkür ederim.... evet dün yaptırdım 1 gün geçmişti hem idrar hem kan testi yaptırdım.... çok şükür olumlu sonuç aldık.... bakalım dr gideceğiz inş bundan sonraki sürecimiz rahat geçer....

Peki kızlar işe girip de hemen hamile kalırsam demezler mi madem hamilelik planlıyordun neden işe girdin diye?Ben mi saçma düşünüyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…