Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Peki kızlar işe girip de hemen hamile kalırsam demezler mi madem hamilelik planlıyordun neden işe girdin diye?Ben mi saçma düşünüyorum)
aslında haklısın diyebilirler de ama planlayp kaldığını söylemezsinki canım gerçi deneme süresi olarak eğer uyanıklarsa sigorta yapmazlar sanki .aslında tanıdık birinin yanına girsen sigorta yaptırsan iyi olur senin için .işten çıkartırlar gibi geiyor yabancı olunca.eger bebişi uzun süreli denemeler yapmak durumu olursa diye istersen sen girme işe inşallah hemencik güzel bir hamiş olursun canım.

inşallahh olumlu olurr çok teşekkür ederim..çıkıyorm şimdi kan testi için..sonucu alınca sizinle paylaşıcam hemen....

Canım tebrik ederim.Daha 7-8 gün varken çıkmış idrar testinde.Demekki oluyor.Genelde geçsin günün diyorlar ya.Benim 3 gün var ama yapmıyorum test daha günümü bekleyeyim diyorum.Ama seni duyunca kararsız kaldım şimdi.
İnşallah kanda da her şey normal çıkar.Sağlıkla gelsin bebiş.

Canım çok teşekkür ederim yorumun için,bence de kesin deneme süresi vardır,iyi bi firma çünkü.Ve yabancı evet tanıdığım kimse de yok.Of of hep böyle oluyor,hep kararsızlık:-(

benimde 7-8 günüm var beklenmeyen güne .. Eğer olumlu sonuç alırsa bende gider alırım test ya

canım ben adetime 3 gün kala görmüştüm
bazı kadınlarda hormonlar daha çabuk belli ediyor kendini.
sabah erkenden yarın bak görürsün sende kesinlikle o değer 2 günde değişicek diye birşey yok.varsa zaten görülür gibi geliyor bana.en fazla silik görürsün hadi inşallah diyelim

Peki kızlar işe girip de hemen hamile kalırsam demezler mi madem hamilelik planlıyordun neden işe girdin diye?Ben mi saçma düşünüyorum)

tatlım, planlı olmadığını söylersin, olur biter, ben de yeni öğrendim, şöke oldum falan dersin, bence çalışmak sana iyi gelecek. Yoksa evde gün saya saya bihal oluyoruz. işte oyalanırsın en azından.

Kızlar benim Batıma 3 gün kaldı.Batı yaklaşanlarla belirtilerimizi paylaşalım istiyorum.
Benim belirtilerim daha doğrusu bu ara yaşadıklarım şöyle:
Yaklaşık 3-4 gündür kasıklarım ağrıyor ve benim sadece bat günümde karnım ağrır ya da hiç ağrı yaşamam.Kasıklarımdaki batma gün içinde ara ara yokluyor çok rahatsız edici değil ama.
Göğüslerim 3-4 gün önce daha şişti ama şimdi o kadar da şiş değil.
İşyahım çok açık değil ama 2-3 gündür rahatsızım onun etkisi diye düşünüyorum.
Bel ağrısını da çok nadir yaşıyorum.
Benden bu kadar Siz neler yaşıyorsunuz merak ediyorum.

Yarın bir denemeye değer o zaman.

Canim ben test yaptim negatifi gördüm. Umut yok yani ama tabi haklisin gene kirmizilari görmeden olmaz. Bekliycez artik carsambayi Allah büyük sonucta

canım benim ablam adetine 4 gün kala yaptı.negatif çıktı..3 gün kala yani bir sonra pozitifi gördü..şimdi kızı 2 yaşında..allah büyük..ama bu ay olmazsa diğer aylar olacak..hiç üzülme canımm..sadece sabırlı ol..

Canım kasık batmada maksimuma ulaşan bi tek benim galiba:) Şuan senle hemen hemen ayndıır ama dün akşiam ve daa önceki günlerde çok fenaydım.Sol tarafta sanki bişey var da batıyo gibi hatta elimle çok yokladım acaba bişey var şiş kist fln o mu batıyo diye ama yok..Eğer benm test negatifse daha da inanmam belirtiye fln:)))

Eğer bu bir belirtiyse bende de en çok kasık ağrısı ve batmalar var zaten.

bende bişey sorucam 7-8 gün var bat'ıma ama dün akşam otururken şeyime inanılmaz bi sancı girdi anlamadın nedir neyin nesidir böyle bişey yaşayan varmı arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…