Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Evet canım kasık batması ve kasık ağrıları belirtiymiş ve ben ilk kez böle bi ağrı ve batma yaşadım :26:

Ama benim aklıma takılan bir şey var.Genelde sol taraftaki batmalardan bahsediliyor ama benim her iki tarafta da batmalar olsa da sağ tarafta daha yoğun.Fark eder mi acaba?

Sanki negatif çıkacakmış gibi hissediyorum ama :)
öyle düşünce canım güzel şeyler düşün güzel şeyler yaşansın.

bende bişey sorucam 7-8 gün var bat'ıma ama dün akşam otururken şeyime inanılmaz bi sancı girdi anlamadın nedir neyin nesidir böyle bişey yaşayan varmı arkadaşlar..
canım ben oğluma hamile kaldığımda öyleydim.vajinamla çok kötü batmalar oluyordu cız cızz diye gelip geçiçi şeyler ve idrar yaparkende baskı var sanki sürekli gitmek istiyorum gidiyorum sonra niye böyleydi peki diyip boş döndüğümde oldu.ben hamileyken çok belirtim vardı son 3 gün kala yaptım ve hamiştim sonrak gün otobüsle yolculuk bile etmiştim o zamanlar bende internet yoktu yola çıkma diyende olmadı çok şükür sağlıcakla doğdu kuşum bu internetten herşeyi ögreniyoruz valla 10.haftaya kadar çok dikkat etmemiz lazımmış .inşallah sende hamilesindir canım.gögüslerinde durum ne bu arada damarlarda belirginlik vs var mı?

aborjinos, seni cok iyi anliyorum.. benzer seyleri bende yasiyorum.. surekli esime bence hamileyim diyip duruyorum.. O da sonunda uzulcem diye tedirgin oluyor..

sen de cok uzun denememissin daha.. canini sIkma.. zamani geldiginde olur insallah..
hem de daha gunun gelmemisti senin sanirim.. simdiden uzulme... uzulmek de kotu etkileyecektir... iyi dusun, iyi olsun...

daha cok erken uzulmek icin....

inşallah hamilelik belirtisidir:26: .. göğüslerim çok hassas şuan dokununca acıyor ama en önemlisi göğsümdede batmalar oluyor .. psikolojik mi diorum ama bariz batışma oluyor ve herşeyden ümitleniyorum .. şimdi baktımda damarlarda bi belirginlik yok ama göğsüm şiş ..

Canım ne testi yaptın sen ?

canim idrar testi yaptim ben hic silik cizgi bilem yoktu direk tek cizgi. Neyse hayirlisi olsun.

Buarada kizllar cok sagolun hepinize üzülmüstüm ama sizinle konusmak okadar rahatlatiyor ki insani hepinize ayri ayri tesekkür ederim. Insallah sizin mutlu haberlerinizle sevinicem ben artik bu ay. Bakalim cikmadik candan umut kesilmezmis benimde kirmizilari görmeden umudum kesilmesin insallah

Son düzenleme:

Erken gebelik testlerinden mi normal testlerden mi yaptın canım?SAbah normal testle ben de yaptım tek çizgi çıktı ama regl günü bile tek çizzgi çıktığı oluyrmuş hamile olduğun halde bile .Eğer o testlerdne yaptıysan bozma moralini ben de tek çizgiyim:)))

evet canım eğilince düşücek gibi bazen kaşınsı bazen batma oluyordu .bazı bayanların belirginleşmeden hatta hiçbir belirti olmadan da hamilelik geçiriyor.
eltim var mesela 2.5 aylık hamile hala ne gögüslerde bir agrı hassaslık ne kasıklarda agrı hiçbir beliti yok bünyeden bünyeye değişiyor .en azından böyle belirtileri tanımlayabiliyoruz yani regldede böyle değilse umut var diyorum ben.inşallah herşey gönlünce olsun.

Canim benim cok sagol inanin kimseye anlatamiyorum derdimi esime bile ama sizlere anlatinca okadar rahatladim ki bide böle bana destek oldugunuzu görünce hepiniz melek gibisiniz. Insallah cok güzel sevinclere ortak olucaz birlikte insallah

benim göğüs hassasiyetim normal adetlerde de olurdu .. o yüzden onu pek takmıyorum ama .. dün kü sancı biraz meraklandırdı beni bakalım hayırlısı .. inşallah dualarımız kabul olurda sağlık ve hayırlısıyla bi bebişimiz olur heppimizin ..

Canım tabiki öyle.Artık hepimiz biliyoruz ki istisnaları olsa da idrar testi günümüz gelmeden ya da geçmeden çok da doğru sonuç vermiyor.Sen baya erken üzülmüş ve çevreni de üzmüşsün.Bebek konusu bence evin içinde böyle sorun yaratmamalı o zaman yani bu gergin ortamda bebeğim olma ihtimali de azalıyor.Ne olur rahat ol.Daha var batına.Zaten çok yeni benim de 3 ay oluyor ama sürekli eşime de rahat olması gerektiğini söylüyorum.Ayrıca eşime şunu söyledim:Batım 10 mart ne olur o güne kadar bana bu konuyla ilgili hiçbir şey sorma.Sen rahat ol ben inşallah bebişimiz olursa zaten ilk önce seninle paylaşacağım
Yani canım sürekli bu konuyu düşünmek konuşmak özellikle eşinle ilişkiye de zarar verir diye düşünüyorum.O yüzden ben sıkıntılarımı sizinle paylaşmayı eşime ise pek bir şey yansıtmamayı tercih ediyorum.En azından böylelikle evde gergin bir bekleyiş havası esmiyor.Bilmiyorum işte ben böyle yapıyorum ve hepinize beni dinlediğiniz sorularıma cevap verdiğiniz içinizi bizimle paylaştığınız her zaman yanımda olduğunuz için tekrar teşekkür edeiyorum.

Kızlar test sonucunu almaya gidiyorum ,pozitifse belki eşimin yanına giderim hemen dönmem ,sürekli arayıp duruyo doğurabilme yeteneği olsa o yapacak zaten bi çocuk :)
Değilse de bu ilk deneme çok üzülmem ama yine de bana şans dileyin öpüldünüzz..

Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel.. sonuç negatifse bile üzülme, daha ilk denemeydi zaten der geçersin.. ikinciye daha tecrübelenmiş olursun.. Ama inşallah buna gerek kalmaz da hamilesindir.

cnm şimdi okudumm , çok üzüldüm ama üzülme yalnız değilsin !! MELEĞİN GELECEĞİ ZAMANI İYİ BİLİR SENİN VE ONUN İÇİN DOĞRU ZAMANDA GELECEK!!!BİZ DOLU DOLU ÇABA VERELİM OLMADIYSA BİR SEBEBİ VAR

peki canım soğukalgınlığı vs var mı benimde üşüttüğümde özellikle adetime yakın zamanlarda olur .hadi hayırlısı inşallah.

ay eşin çok espirili biri anladığım kadarıyla inşalah güzel haberle güzel bir gün geçirirsiniz canım.o zaman eşinde 9ay boyunca hamişlik yaşar desene hadi bakalım güzel haberlerde bekliyoruz seni.

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | Nisan'a inşallah
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo | 25 | 4 Mart | Nisan'a inşallah
| sulisim canim tebrikler | 29 | 5 Mart |
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| nefsim | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| polanegri| 23 | 6 Mart | bekliyoruz
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart | bekliyoruz
| pembiq | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| ravzanur | 29 | 7 Mart | bekliyoruz
| atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a inşallah
| gul1182 | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| kekula | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| dryyvz| 26 | 8 Mart
| psijoyi | 32 | 8 Mart
| vahsihatun| ??? | 9 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| bikere_sevdim(Kadriye ) | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a inşallah
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 27 | 11 Mart
| sema84| 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| alisya01 | 28 | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart
| karyaa48 | 27 | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| maviyaz| 30 | 16 Mart
| yasmin_84| 26 | 16 Mart
| dostt| ??? | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| seaatle| ??? | 20 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| feryal_efe | 26 | 23 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| kad_er| ??? | 25 Mart
| 9papatya| 31 | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| lizzie | 25 | 26 Mart
| ysmglr | 28 | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
| neşelikız| 25 | 30 Mart
| gida_pinar | 25 | 31 Mart
| hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan

Son düzenleme:
Kızlar poliklinik zaten üst sokakta hemen gidip geldim ama malesef 0.100 yazıyo yani hamile değilim,hemşire günün geçmeden çıkmayabilir daha snra yine gel dedi ama bence kesinlikle değilim en azından 2 3 5 fln çıkardı en düşüğü çıkmış:)) Yine de 11 martı bekliycez bi umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…