Evet canım kasık batması ve kasık ağrıları belirtiymiş ve ben ilk kez böle bi ağrı ve batma yaşadım :26:
öyle düşünce canım güzel şeyler düşün güzel şeyler yaşansın.Sanki negatif çıkacakmış gibi hissediyorum ama :)
canım ben oğluma hamile kaldığımda öyleydim.vajinamla çok kötü batmalar oluyordu cız cızz diye gelip geçiçi şeyler ve idrar yaparkende baskı var sanki sürekli gitmek istiyorum gidiyorum sonra niye böyleydi peki diyip boş döndüğümde oldu.ben hamileyken çok belirtim vardı son 3 gün kala yaptım ve hamiştim sonrak gün otobüsle yolculuk bile etmiştim o zamanlar bende internet yoktu yola çıkma diyende olmadı çok şükür sağlıcakla doğdu kuşumbende bişey sorucam 7-8 gün var bat'ıma ama dün akşam otururken şeyime inanılmaz bi sancı girdi anlamadın nedir neyin nesidir böyle bişey yaşayan varmı arkadaşlar..
Ama benim aklıma takılan bir şey var.Genelde sol taraftaki batmalardan bahsediliyor ama benim her iki tarafta da batmalar olsa da sağ tarafta daha yoğun.Fark eder mi acaba?
Biraz üzüldüm bu ay sizlere icimi dökeyim baska icimi dökecek kimsek yok maalesef
Bu ay 2. denememdi biliyorum daha yolun basindayim. Daha üzülecek kafaya takacak biseyde yok. Ama okadar emindim ki bu ayda olacagindan yememe icmeme giydiklerime kadar dikkat ettim. Spora gidiyordum agir gelir die biraktim ama hergün yürüdüm temiz havada.Sonra hic dar biseyler giymedim. Sonra hic sevmedigim halde bol bol süt ictim.Sigaram zaten yok cola bile icmedim hic ve en sevdigim cipsi yerken sevdiklerim ben yemedim. Saglikliyimda esimde öle yani öle oldugunu saniyorum. Ama olmadi iste bütün ay boyunca günasiri iliskiye girdigimiz halde ve aman sperm kalitesi artsin aman yumurtalarim catlasin die yedik ve ictiklerimizi saymiyorum bile. Bunlarin sonucunda yumurtalamamda gerceklesti sükür.Ama gene tutmadi neden peki :44: sadece tek tek gün saydigimdan mi stres degilde büyük bi heyecanla bekledigimden mi?? Yoksa bu isi gereksiz yere bu kadar büyütüp kafaya taktigimdan mi. Ki bu bir is bile degil bu nasip bu bir mucizevi olay. Dün agladim hemde cok esimede kizdim annemede siz istemediniz ilk zamanlarda bana engel oldunuz dedim. Dedim ne degisti koca bir hic. Sonra düsündümde benim asil korkum ya hic anne olamazsam oldu ha bugün olmus ha yarin olmus ha 3 ay sonra - ha 5 ay sonra hic önemli degil. ya hic anne olmazsam die korktum.Aglamamda bu yüzden di iste. Ama simdi okuyorumda yazdiklarimizi herkes korkuyor anne olamamaktan hepimizin gözü yolla bekliyoruz gelmesini istemedigimiz adet tarihimizi.Ama bisey degismiyor Allah nasip ederse seviniyoruz etmezse de mutlaka hayirli degildi diyoruz. Gercektende dogru olan tek sey bu Allah hayirli saglikli evlat yollasinda o bize yeter. Ondan karar verdim. Bundan sonra hic beklemiycem calismalara yilmadan devam ama artik sadece hayirli zamanin gelmesini bekliycem. Ve umarim ki Allah bize o günü göstericek hepimize
öyle düşünce canım güzel şeyler düşün güzel şeyler yaşansın.
canım ben oğluma hamile kaldığımda öyleydim.vajinamla çok kötü batmalar oluyordu cız cızz diye gelip geçiçi şeyler ve idrar yaparkende baskı var sanki sürekli gitmek istiyorum gidiyorum sonra niye böyleydi peki diyip boş döndüğümde oldu.ben hamileyken çok belirtim vardı son 3 gün kala yaptım ve hamiştim sonrak gün otobüsle yolculuk bile etmiştim o zamanlar bende internet yoktu yola çıkma diyende olmadı çok şükür sağlıcakla doğdu kuşumbu internetten herşeyi ögreniyoruz valla 10.haftaya kadar çok dikkat etmemiz lazımmış .inşallah sende hamilesindir canım.gögüslerinde durum ne bu arada damarlarda belirginlik vs var mı?
Canım ne testi yaptın sen ?
canim idrar testi yaptim ben hic silik cizgi bilem yoktu direk tek cizgi. Neyse hayirlisi olsun.
Buarada kizllar cok sagolun hepinize üzülmüstüm ama sizinle konusmak okadar rahatlatiyor ki insani hepinize ayri ayri tesekkür ederim. Insallah sizin mutlu haberlerinizle sevinicem ben artik bu ay. Bakalim cikmadik candan umut kesilmezmis benimde kirmizilari görmeden umudum kesilmesin insallah
evet canım eğilince düşücek gibi bazen kaşınsı bazen batma oluyordu .bazı bayanların belirginleşmeden hatta hiçbir belirti olmadan da hamilelik geçiriyor.inşallah hamilelik belirtisidir:26: .. göğüslerim çok hassas şuan dokununca acıyor ama en önemlisi göğsümdede batmalar oluyor .. psikolojik mi diorum ama bariz batışma oluyor ve herşeyden ümitleniyorum .. şimdi baktımda damarlarda bi belirginlik yok ama göğsüm şiş ..
aborjinosum ya senin adet 9 mart görünüyor listede sen testte negatif gördün sanırım bir adetin geçsin bakalım canım ya bu kadar çok kendini üzme lütfen.arkadaş ne demişti bak beyinde ki duygusal yer ile sanırım alakalı yani stres yapıp vücudunu çok fazla yorma lütfen kendini biraz rahatlat.Rabbim nasip edicek inşallah üzülme ne olur bende üzülüyorum özellikle sen üzülünce neden bimiyorum ilk günden beri seni takip ettiğim ilk seni tandığım için belkide bak herkes yanında hem daha tedavi bile olmadın hemen kendini karamsarlığa itme ne olur.
evet canım eğilince düşücek gibi bazen kaşınsı bazen batma oluyordu .bazı bayanların belirginleşmeden hatta hiçbir belirti olmadan da hamilelik geçiriyor.
eltim var mesela 2.5 aylık hamile hala ne gögüslerde bir agrı hassaslık ne kasıklarda agrı hiçbir beliti yok bünyeden bünyeye değişiyor .en azından böyle belirtileri tanımlayabiliyoruz yani regldede böyle değilse umut var diyorum ben.inşallah herşey gönlünce olsun.
canim idrar testi yaptim ben hic silik cizgi bilem yoktu direk tek cizgi. Neyse hayirlisi olsun.
Buarada kizllar cok sagolun hepinize üzülmüstüm ama sizinle konusmak okadar rahatlatiyor ki insani hepinize ayri ayri tesekkür ederim. Insallah sizin mutlu haberlerinizle sevinicem ben artik bu ay. Bakalim cikmadik candan umut kesilmezmis benimde kirmizilari görmeden umudum kesilmesin insallah
Kızlar test sonucunu almaya gidiyorum ,pozitifse belki eşimin yanına giderim hemen dönmem ,sürekli arayıp duruyo doğurabilme yeteneği olsa o yapacak zaten bi çocuk :)
Değilse de bu ilk deneme çok üzülmem ama yine de bana şans dileyin öpüldünüzz..
Biraz üzüldüm bu ay sizlere icimi dökeyim baska icimi dökecek kimsek yok maalesef
Bu ay 2. denememdi biliyorum daha yolun basindayim. Daha üzülecek kafaya takacak biseyde yok. Ama okadar emindim ki bu ayda olacagindan yememe icmeme giydiklerime kadar dikkat ettim. Spora gidiyordum agir gelir die biraktim ama hergün yürüdüm temiz havada.Sonra hic dar biseyler giymedim. Sonra hic sevmedigim halde bol bol süt ictim.Sigaram zaten yok cola bile icmedim hic ve en sevdigim cipsi yerken sevdiklerim ben yemedim. Saglikliyimda esimde öle yani öle oldugunu saniyorum. Ama olmadi iste bütün ay boyunca günasiri iliskiye girdigimiz halde ve aman sperm kalitesi artsin aman yumurtalarim catlasin die yedik ve ictiklerimizi saymiyorum bile. Bunlarin sonucunda yumurtalamamda gerceklesti sükür.Ama gene tutmadi neden peki :44: sadece tek tek gün saydigimdan mi stres degilde büyük bi heyecanla bekledigimden mi?? Yoksa bu isi gereksiz yere bu kadar büyütüp kafaya taktigimdan mi. Ki bu bir is bile degil bu nasip bu bir mucizevi olay. Dün agladim hemde cok esimede kizdim annemede siz istemediniz ilk zamanlarda bana engel oldunuz dedim. Dedim ne degisti koca bir hic. Sonra düsündümde benim asil korkum ya hic anne olamazsam oldu ha bugün olmus ha yarin olmus ha 3 ay sonra - ha 5 ay sonra hic önemli degil. ya hic anne olmazsam die korktum.Aglamamda bu yüzden di iste. Ama simdi okuyorumda yazdiklarimizi herkes korkuyor anne olamamaktan hepimizin gözü yolla bekliyoruz gelmesini istemedigimiz adet tarihimizi.Ama bisey degismiyor Allah nasip ederse seviniyoruz etmezse de mutlaka hayirli degildi diyoruz. Gercektende dogru olan tek sey bu Allah hayirli saglikli evlat yollasinda o bize yeter. Ondan karar verdim. Bundan sonra hic beklemiycem calismalara yilmadan devam ama artik sadece hayirli zamanin gelmesini bekliycem. Ve umarim ki Allah bize o günü göstericek hepimize
peki canım soğukalgınlığı vs var mı benimde üşüttüğümde özellikle adetime yakın zamanlarda olur .hadi hayırlısı inşallah.benim göğüs hassasiyetim normal adetlerde de olurdu .. o yüzden onu pek takmıyorum ama .. dün kü sancı biraz meraklandırdı beni bakalım hayırlısı .. inşallah dualarımız kabul olurda sağlık ve hayırlısıyla bi bebişimiz olur heppimizin ..
Kızlar test sonucunu almaya gidiyorum ,pozitifse belki eşimin yanına giderim hemen dönmem ,sürekli arayıp duruyo doğurabilme yeteneği olsa o yapacak zaten bi çocuk :)
Değilse de bu ilk deneme çok üzülmem ama yine de bana şans dileyin öpüldünüzz..
canım bana 5 nisan yaz olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?