Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

dün katıldım aranıza kızlar bu ay çok umutluydum ama olmadı yine
listeye ekler misiniz yaşım 32 11 mart beklenen adet tarihim..
geçen yıl bu tarihlerde ne güzel hamileydim planlı bir gebelik değildi ama o kadar sevinmiştim ki ama kalbi gelişmediği için alındı,kendiliğinden olan şey şimdi aylardır beklememe rağmen olmuyor isyan etme noktasındayım hiç böyle üzüleceğimi tahmin etmezdim canım o kadar sıkkın ki resmen depresyona girdim 3 gündür pijamalarım üstümde kapı dışarı çıkmıyorum temzilik yapmıyorum uyuyamasam bile sadece yatıyorum..moral bozuklugundan

cnm ya geçmiş olsun!seni dahada üzmek istemem ama ben senden ümitliydim .hayırlısı cnmmm.inşallah geç döllenme hımmm inşallah

cnm ya geçmiş olsun!seni dahada üzmek istemem ama ben senden ümitliydim .hayırlısı cnmmm.inşallah geç döllenme hımmm inşallah

SENTEZCİM canım üzülme.Batına var daha hiçbir şey bitmiş değil.O zaman bir daha yaptırırsın ve inşallah güzel haberler alırsın.

Ben de kendimden ümitliydim şu kasık ağrılarından dolayı ama üzülmüyorum merak etme :)Eşime üzülüyorum çok istiyo bebek ama daha yeni evliyiz ilk denememiz .Geç döllenme fln sanmıyorum cnm benm reglim en baştan beri düzenlidir yumurtlama tarihim belli olsa çıkardı ama işte bi ihtimal bakalım cuma olmazsam regl evde var bi test yaparım yoksa da bi dahaki aya artık.Bi dahakine şu yumurtlama testlerinden alıp tam günü fln tespit ederim artık

cnm üzülme hayırlısı tatlım ya

cnm ya biz bayanlar gerçekten iyi yaratıklarız kimden duyduysam eşime çok üzüldüm diyoooo!!tekrar hayırlısı diyorum cnm

cnm ya biz bayanlar gerçekten iyi yaratıklarız kimden duyduysam eşime çok üzüldüm diyoooo!!tekrar hayırlısı diyorum cnm

Walla biz hep böyleyiz heralde aslında biz daha 5 aylık evliyiz bana göre bebek için de biraz erken ama eşimi durduramıyorum:)Ben de yavaş yavaş alıştım bu fikre eşim de çok isteyince yapalım bebek dedik ama hayırlısı herşeyin ya.Aslında hiç umudum yok ama forumda baktım da şimdi benm gibi değeri çıkıp daha snra hamile olduğunu öğrenenler olmuş.Ama ben hiç sanmıyorum ya:26:

canım geçmiş olsun umudunu kaybetme zaten daha çok yenisiniz ovulasyon için test al bakalım.sulis günaşırı olarak sürekli ilişkide bulunmuştuk demişti istersen sen de o şekilde yapabilirsin.yumurtaya yapışan spermler eminim çatlama noktasında dölleyecektir o yüzden günaşırı yapın bu ay.

canım çok geçmişler olsun belliki stres yapmışsın kendini iyice depresyona sokmuşsun isyan edilicek birşey ok bakbir sürü arkadaşımız var bebiş isteyen üstelik sanırım tedavide görmüyorsun bunada şükür etmek lazım.biraz ortam değiştir bence.çünkü bu şekilde dengeli beslenemezsin ve bu psikolojiyle hamile kalamazsın .biran önce topla kendini.umudunu kaybettiğin anda herşey biter asla kaybetme .ne güzel paylaşımlarda bulunuluyor neden karamsarlığa bir kenara bırakp başka şkillerde mutlu olmaya çalışmıyorsun.

Evet canım eşim çok komiktir :)Akşama ne inciler dinliycez bakalım :) Kendisine karışımlar yaptırıp gelir artık keçiboynuzu fln hehehe:)

SENTEZCİM canım üzülme.Batına var daha hiçbir şey bitmiş değil.O zaman bir daha yaptırırsın ve inşallah güzel haberler alırsın.

İnşallah canım yaa ,ama işte kan testi olmasa umutlanıcam da 0.100 ya 1 bile değil ki:)) Yine de bekleyelim diğer ihtimalleri göz önünde bulundurup:)Belki geç döllenme oldu (sanmıyorum:)) Ya da test yaptırdığım yere kabahat bulayım:)Herkes için hayırlısı olsun kızlar

kızlarrr ben geldimmmm..nasılsınızz anniş adayları :) çalışmalar nasıl gidiyor bakiiim :) bi gelişmesi olan var mı???? beni soracak olursanız, ben ovulasyon testi ile yumurtlama günümü tespit ettim, gülen surat çıktığı akşamın sabaha doğru, ertesi gün çalışma :) dün itibari ile bir gün ara..bilmiyorum doğru mu yaptım ama..bakalım işte..böyle iki üç gün daha gitmesi gerekiyormuş sanırım..keşke yumurtlamanın bittiğini söyleyen bi testte olsa

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| seymaaaaa | 23 | 26 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | Nisan'a inşallah
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo | 25 | 4 Mart | Nisan'a inşallah
| sulisim canim tebrikler | 29 | 5 Mart |
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| nefsim | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| polanegri| 23 | 6 Mart | bekliyoruz
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart | bekliyoruz
| pembiq | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| ravzanur | 29 | 7 Mart | bekliyoruz
| atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a inşallah
| gul1182 | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| kekula | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| dryyvz| 26 | 8 Mart
| psijoyi | 32 | 8 Mart
| vahsihatun| ??? | 9 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| bikere_sevdim(Kadriye ) | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a inşallah
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 27 | 11 Mart
| happylive | 32 | 11 Mart
| sema84| 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| alisya01 | 28 | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart
| karyaa48 | 27 | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| maviyaz| 30 | 16 Mart
| yasmin_84| 26 | 16 Mart
| dostt| ??? | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| seaatle| ??? | 20 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| feryal_efe | 26 | 23 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| kad_er| ??? | 25 Mart
| 9papatya| 31 | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| lizzie | 25 | 26 Mart
| ysmglr | 28 | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
| neşelikız| 25 | 30 Mart
| gida_pinar | 25 | 31 Mart
| hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan

Son düzenleme:
Evet canım eşim çok komiktir :)Akşama ne inciler dinliycez bakalım :) Kendisine karışımlar yaptırıp gelir artık keçiboynuzu fln hehehe:)
allah mutluluğunuzu arttırsın canım .sinemaya falan gidin az gezin kafa dinleyin kaç aylık evlisin canım sen.

hoşgeldin canım .aslında diğer adetine kadar sürekli gün aşırı yapın bence.testin dediğini yap ama bırakmayın ne olur ne olmaz .spermcikler he zaman olsun hazırda.hayırlısı ile bekliyoruz canım

5 aylık evliyim canım

tedavi görmüyorum 3 ay önce dr gittim tahlilleirm yapıldı sorun yok dedi ama bu arada kilo problemim var insülin direncinden dolayı glokofen kullanıyordum dr zaten yumurtlama için biz öneriyoruz devam et dedi ama bu ilacı kullanmaya başladığımdan beri sanki yumru gibi birşeyler oluyor ve zor adet oluyorum çok az kanamam oluyor ve hiç ağrı çekmezdim acayip ağrı oluyor kasıklarımda bende yumurtayı çok geliştirdiğini yada çatlamadığını düşündüğüm için bu ilacı 2 ay önce bıraktım ki şeker tahlillerim ve troid değerlerimde normal şimdi yeniden mi gideyim dr ne yapayım kararsızım bitkisel şeyler denemek istiyorum sogan suyu adaçayı ve incir kürü okudum sitede bunları düşündükçede iyice bunalıyorum..

offff ne zormuş yaaa..insanda takat kalmazz iki günde bir yapılsa yeterli artık dimii ya.. mesela bugün yapıldı bugün ayın 7si bi daha 9 unda yapılcak dimi :) günaşırı meselesini arkadaşlar çok anlattı ama hala kafam almıyor hamile olmak istiyorum artıkk yaaaa

epey beklenilen kişi var listeye baktım da şimdi nerdeler ki acep ?
aborjinosum bu listedeki nisan bekleyenlerini listeden en alta dizsen keşke.bir gelmeyenleri listeden çıkar istersen sonuçta aktif bölüm kalsın ne dersin.

evet canım aynen öle oluyor.ama napıcaksın biraz kendini dürtüklüceksin :78: eşine fındık fıstık badem yedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…