[sıze="2"]kızlar poliklinik zaten üst sokakta hemen gidip geldim ama malesef 0.100 yazıyo yani hamile değilim,hemşire günün geçmeden çıkmayabilir daha snra yine gel dedi ama bence kesinlikle değilim en azından 2 3 5 fln çıkardı en düşüğü çıkmış:)) yine de 11 martı bekliycez bi umut [/sıze]
[sıze="2"]kızlar poliklinik zaten üst sokakta hemen gidip geldim ama malesef 0.100 yazıyo yani hamile değilim,hemşire günün geçmeden çıkmayabilir daha snra yine gel dedi ama bence kesinlikle değilim en azından 2 3 5 fln çıkardı en düşüğü çıkmış:)) yine de 11 martı bekliycez bi umut [/sıze]
cnm ya geçmiş olsun!seni dahada üzmek istemem ama ben senden ümitliydim .hayırlısı cnmmm.inşallah geç döllenme hımmm inşallah
ne oldu arkadaşımmm!!
[sıze="2"]ben de kendimden ümitliydim şu kasık ağrılarından dolayı ama üzülmüyorum merak etme :)eşime üzülüyorum çok istiyo bebek ama daha yeni evliyiz ilk denememiz .geç döllenme fln sanmıyorum cnm benm reglim en baştan beri düzenlidir yumurtlama tarihim belli olsa çıkardı ama işte bi ihtimal bakalım cuma olmazsam regl evde var bi test yaparım yoksa da bi dahaki aya artık.bi dahakine şu yumurtlama testlerinden alıp tam günü fln tespit ederim artık [/sıze]
[sıze="2"]ben de kendimden ümitliydim şu kasık ağrılarından dolayı ama üzülmüyorum merak etme :)eşime üzülüyorum çok istiyo bebek ama daha yeni evliyiz ilk denememiz .geç döllenme fln sanmıyorum cnm benm reglim en baştan beri düzenlidir yumurtlama tarihim belli olsa çıkardı ama işte bi ihtimal bakalım cuma olmazsam regl evde var bi test yaparım yoksa da bi dahaki aya artık.bi dahakine şu yumurtlama testlerinden alıp tam günü fln tespit ederim artık [/sıze]
cnm ya biz bayanlar gerçekten iyi yaratıklarız kimden duyduysam eşime çok üzüldüm diyoooo!!tekrar hayırlısı diyorum cnm
canım geçmiş olsun umudunu kaybetme zaten daha çok yenisiniz ovulasyon için test al bakalım.sulis günaşırı olarak sürekli ilişkide bulunmuştuk demişti istersen sen de o şekilde yapabilirsin.yumurtaya yapışan spermler eminim çatlama noktasında dölleyecektir o yüzden günaşırı yapın bu ay.Kızlar poliklinik zaten üst sokakta hemen gidip geldim ama malesef 0.100 yazıyo yani hamile değilim,hemşire günün geçmeden çıkmayabilir daha snra yine gel dedi ama bence kesinlikle değilim en azından 2 3 5 fln çıkardı en düşüğü çıkmış:)) Yine de 11 martı bekliycez bi umut
canım çok geçmişler olsun belliki stres yapmışsın kendini iyice depresyona sokmuşsun isyan edilicek birşey ok bakbir sürü arkadaşımız var bebiş isteyen üstelik sanırım tedavide görmüyorsun bunada şükür etmek lazım.biraz ortam değiştir bence.çünkü bu şekilde dengeli beslenemezsin ve bu psikolojiyle hamile kalamazsın .biran önce topla kendini.umudunu kaybettiğin anda herşey biter asla kaybetme .ne güzel paylaşımlarda bulunuluyor neden karamsarlığa bir kenara bırakp başka şkillerde mutlu olmaya çalışmıyorsun.dün katıldım aranıza kızlar bu ay çok umutluydum ama olmadı yine
listeye ekler misiniz yaşım 32 11 mart beklenen adet tarihim..
geçen yıl bu tarihlerde ne güzel hamileydim planlı bir gebelik değildi ama o kadar sevinmiştim ki ama kalbi gelişmediği için alındı,kendiliğinden olan şey şimdi aylardır beklememe rağmen olmuyor isyan etme noktasındayım hiç böyle üzüleceğimi tahmin etmezdim canım o kadar sıkkın ki resmen depresyona girdim 3 gündür pijamalarım üstümde kapı dışarı çıkmıyorum temzilik yapmıyorum uyuyamasam bile sadece yatıyorum..moral bozuklugundan
peki canım soğukalgınlığı vs var mı benimde üşüttüğümde özellikle adetime yakın zamanlarda olur .hadi hayırlısı inşallah.
ay eşin çok espirili biri anladığım kadarıyla inşalah güzel haberle güzel bir gün geçirirsiniz canım.o zaman eşinde 9ay boyunca hamişlik yaşar desene hadi bakalım güzel haberlerde bekliyoruz seni.
SENTEZCİM canım üzülme.Batına var daha hiçbir şey bitmiş değil.O zaman bir daha yaptırırsın ve inşallah güzel haberler alırsın.
Evet canım eşim çok komiktir :)Akşama ne inciler dinliycez bakalım :) Kendisine karışımlar yaptırıp gelir artık keçiboynuzu fln hehehe:)
hoşgeldin canım .aslında diğer adetine kadar sürekli gün aşırı yapın bence.testin dediğini yap ama bırakmayın ne olur ne olmaz .spermcikler he zaman olsun hazırda.hayırlısı ile bekliyoruz canımkızlarrr ben geldimmmm..nasılsınızz anniş adayları :) çalışmalar nasıl gidiyor bakiiim :) bi gelişmesi olan var mı???? beni soracak olursanız, ben ovulasyon testi ile yumurtlama günümü tespit ettim, gülen surat çıktığı akşamın sabaha doğru, ertesi gün çalışma :) dün itibari ile bir gün ara..bilmiyorum doğru mu yaptım ama..bakalım işte..böyle iki üç gün daha gitmesi gerekiyormuş sanırım..keşke yumurtlamanın bittiğini söyleyen bi testte olsa
allah mutluluğunuzu arttırsın canım .sinemaya falan gidin az gezin kafa dinleyin kaç aylık evlisin canım sen.
hoşgeldin canım .aslında diğer adetine kadar sürekli gün aşırı yapın bence.testin dediğini yap ama bırakmayın ne olur ne olmaz .spermcikler he zaman olsun hazırda.hayırlısı ile bekliyoruz canım
allah mutluluğunuzu arttırsın canım .sinemaya falan gidin az gezin kafa dinleyin kaç aylık evlisin canım sen.
hoşgeldin canım .aslında diğer adetine kadar sürekli gün aşırı yapın bence.testin dediğini yap ama bırakmayın ne olur ne olmaz .spermcikler he zaman olsun hazırda.hayırlısı ile bekliyoruz canım
evet canım aynen öle oluyor.ama napıcaksın biraz kendini dürtüklüceksin :78: eşine fındık fıstık badem yediroffff ne zormuş yaaa..insanda takat kalmazziki günde bir yapılsa yeterli artık dimii ya.. mesela bugün yapıldı bugün ayın 7si bi daha 9 unda yapılcak dimi :) günaşırı meselesini arkadaşlar çok anlattı ama hala kafam almıyor hamile olmak istiyorum artıkk yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?