Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

]kızlar benim bugün regl belirtilerim yok oldu. dün günümdü karnım nasıl ağrıyordu.test yaptım dün gece çook silik bir çizgi var ama çok dikkatli bakmak lazım.. yarın bi daha yapıcam

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende mart ayında hamiş olmayı bekleyenlerdenim,adetim 5 gün geçikince kan testi yaptırdım negatif çıktı bugun 10.gün hala adet olmadım adetlerim çok düzensiz olduğu için geç döllenme olabılırmı?hıç bu kadar gecikme olmamıştı.arkadaşlar fikirleriniz bekliyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin inş

bak ne güzel kötü birşey yok sonuçta.keşke doktorun verdiği ilacı devam etseydin sonuçta bildikleri birşey vardır .bence sen ilerki zamalarda tekrar git doktora ve şikayetlerini tekrar söyle canım.

açıkcası canım tek çizgi sanki silik olanı seçemedim ama biri çok koyuysa diğeride koyu olmaz mıydı sabah aç karnına yap bakalım o değer artıcaktır sabah.

canım sıkma canını hakkımızda hayırlısı bendede 8 gün var duramadım yaptım idrar testi negatif ama çok erken sanırım moralim düştü hayırlısı bakalım 15 mart nasıl gelecek yaaaaaaaaaaaa.

arkadaşlarrrrrrrrr beni duyan yokmu????? hee bıde benıde listeye eklermisiniz* 23 yaşındayız 26 şubatta adet olmamgerekirdi...bebiş istiyoruz..

Selam kızlarrr :)
Bakıyorum bi moral bozukluğu hakim topikteee heyyy toplayın kendinizi bu ay olmadı önümüzdeki aylarda olur inşallahhh , hep söylüyorumm moral cok önemli lütfen üzmeyin kendınızı
Tamam söylemesi kolay belkı ama mecburuz buna yoksa hem kendımızı hemde eşlerimizi üzüyoruz
Ben kımyasal gebelık geçirdiğimde dünya başıma yıkıldı sanki cok agladım, eşime söylediğimde oda çok ağladı bnm halimide görünce Ama ertesi gün hemen gezmelere gittim kendımı dınlememeye calıstım derken sımdı yenı umutlarla beklıyorum bebişimiii... Hadi toplayın kendınızı yaww :)

açıkcası canım tek çizgi sanki silik olanı seçemedim ama biri çok koyuysa diğeride koyu olmaz mıydı sabah aç karnına yap bakalım o değer artıcaktır sabah.

birine gösterdim o da gördü ama çıkabiliyormuş öyle. illa pozitif diyemiyoruz tabi. yarın sabahtan yapıcam tekrar. haberleri veririm inş. hayırlısı olsun..

arkadaşlarrrrrrrrr beni duyan yokmu????? hee bıde benıde listeye eklermisiniz* 23 yaşındayız 26 şubatta adet olmamgerekirdi...bebiş istiyoruz..

duymazmıyızz cnm hoşgeldın :)
26 Şubattan beri regl olmadınmı ? Test yaptınmı pekı yaa ? Hamile olabılırsın:)

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| seymaaaaa | 23 | 26 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | Nisan'a inşallah
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | Nisan'a inşallah
| neredesinfiruze | 23 | 1 Mart | bekliyoruz
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| nazooooo | 25 | 4 Mart | Nisan'a inşallah
| sulisim canim tebrikler | 29 | 5 Mart |
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| nefsim | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| polanegri| 23 | 6 Mart | bekliyoruz
| ilkim_aras| 25 | 7 Mart | bekliyoruz
| pembiq | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| ravzanur | 29 | 7 Mart | bekliyoruz
| atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a inşallah
| gul1182 | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| kekula | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| dryyvz| 26 | 8 Mart
| psijoyi | 32 | 8 Mart
| vahsihatun| ??? | 9 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| bikere_sevdim(Kadriye ) | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a inşallah
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 27 | 11 Mart
| happylive | 32 | 11 Mart
| sema84| 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| alisya01 | 28 | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart
| karyaa48 | 27 | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| maviyaz| 30 | 16 Mart
| yasmin_84| 26 | 16 Mart
| dostt| ??? | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| seaatle| ??? | 20 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| feryal_efe | 26 | 23 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| kad_er| ??? | 25 Mart
| 9papatya| 31 | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| lizzie | 25 | 26 Mart
| ysmglr | 28 | 26 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
| neşelikız| 25 | 30 Mart
| gida_pinar | 25 | 31 Mart
| hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan

seymaaaa ekledim canim senide hosgeldin aramiza :)

Son düzenleme:
Yavaş yavaş renkleniyor bizlere yaklaşıyor tablomuz.Öyle heyecanlanıyorum ki günüm yaklaştıkça.Bakalım hayırlısı

birine gösterdim o da gördü ama çıkabiliyormuş öyle. illa pozitif diyemiyoruz tabi. yarın sabahtan yapıcam tekrar. haberleri veririm inş. hayırlısı olsun..
evet canım sabaha bekliyoruz ilk idrarınla yap okey.hayırlısı inşallah.

çarşamba günüm yumutlama günü olarak görünüyo yani ayın 9 u. buakşamda çalışma yapabilirsek 3. defa deneme yapmış olucaz.bu ay olacakmı çok merak ediyorum bende.ayın 23 üne kadar iki günde bir devam çalışmalara

Canım işte arkadaşında dediğin gibi işten çıkarırlarsa deneme süresi içinde diye?Neyse zaten gelmiycem dedim onlara.Ah bebişim inşallah bu ay gelirsin,yoksa biraz pişmanlık olucak içimde niye gitmedim görüşmeye diye:-( Ama gelirsen bu ay pek de umrumda olmaz iş miş)
Bu arada wifeofdemoncum mesaj kutun dolu,dün atamadım sana cevap.

evet canım, boşaltıyorum yine doluyor maşallah! bazı mesajları da silmeye kıyamıyorum giden kutumu boşaltıyorum artık, çare yok )))

İnşallah bebişin gelir bu ay, sen de dersin ki iyi ki geldin bebeğim, iyi ki gitmemişim o işe. ayy inşallah. tim kalbimle bunu diliyorum senin için ALLAHTAN, hayatım.

meraba kızlar
ben gecen ay 7 şubatta adet oldum 28 günde bir adet olurum hiç aksamaz
bugunde ayın 7 si hala olmadım acabaa diyorummm.......... olabilirmi
rabbim bana nasip etmişmidir acaba
sivilcem çıktı belim ağrıyo ve çok midem bulanıyo ağzımdada tuhaf bi tat var adet olacak gibiyimde değilimde ama sabrımda kalmadı
adet olursam dr a başlıyorm hakkımızda hayırlısı
4 buçuk yıl bekledim yine beklerim napıyım
Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…