bak ne güzel kötü birşey yok sonuçta.keşke doktorun verdiği ilacı devam etseydin sonuçta bildikleri birşey vardır .bence sen ilerki zamalarda tekrar git doktora ve şikayetlerini tekrar söyle canım.tedavi görmüyorum 3 ay önce dr gittim tahlilleirm yapıldı sorun yok dedi ama bu arada kilo problemim var insülin direncinden dolayı glokofen kullanıyordum dr zaten yumurtlama için biz öneriyoruz devam et dedi ama bu ilacı kullanmaya başladığımdan beri sanki yumru gibi birşeyler oluyor ve zor adet oluyorum çok az kanamam oluyor ve hiç ağrı çekmezdim acayip ağrı oluyor kasıklarımda bende yumurtayı çok geliştirdiğini yada çatlamadığını düşündüğüm için bu ilacı 2 ay önce bıraktım ki şeker tahlillerim ve troid değerlerimde normal şimdi yeniden mi gideyim dr ne yapayım kararsızım bitkisel şeyler denemek istiyorum sogan suyu adaçayı ve incir kürü okudum sitede bunları düşündükçede iyice bunalıyorum..
evet canım aynen öle oluyor.ama napıcaksın biraz kendini dürtüklüceksin :78: eşine fındık fıstık badem yedir
açıkcası canım tek çizgi sanki silik olanı seçemedim ama biri çok koyuysa diğeride koyu olmaz mıydıkızlar benim bugün regl belirtilerim yok oldu. dün günümdü karnım nasıl ağrıyordu.test yaptım dün gece çok silik bir çizgi var bi de siz bakın bakalım bişey görebilecek misiniz? yoksa ben baka baka hayali bir çizgi mi oluşturuyorum yardımcı olun lütfen
Eki Görüntüle 154204
İnşallah canım yaa ,ama işte kan testi olmasa umutlanıcam da 0.100 ya 1 bile değil ki:)) Yine de bekleyelim diğer ihtimalleri göz önünde bulundurup:)Belki geç döllenme oldu (sanmıyorum:)) Ya da test yaptırdığım yere kabahat bulayım:)Herkes için hayırlısı olsun kızlar
arkadaşlarrrrrrrrr beni duyan yokmu????? hee bıde benıde listeye eklermisiniz* 23 yaşındayız 26 şubatta adet olmamgerekirdi...bebiş istiyoruz..
açıkcası canım tek çizgi sanki silik olanı seçemedim ama biri çok koyuysa diğeride koyu olmaz mıydısabah aç karnına yap bakalım o değer artıcaktır sabah.
arkadaşlarrrrrrrrr beni duyan yokmu????? hee bıde benıde listeye eklermisiniz* 23 yaşındayız 26 şubatta adet olmamgerekirdi...bebiş istiyoruz..
evet canım sabaha bekliyoruz ilk idrarınla yap okey.hayırlısı inşallah.birine gösterdim o da gördü ama çıkabiliyormuş öyle. illa pozitif diyemiyoruz tabi. yarın sabahtan yapıcam tekrar. haberleri veririm inş. hayırlısı olsun..
tatlım, planlı olmadığını söylersin, olur biter, ben de yeni öğrendim, şöke oldum falan dersin, bence çalışmak sana iyi gelecek. Yoksa evde gün saya saya bihal oluyoruz. işte oyalanırsın en azından.
Yavaş yavaş renkleniyor bizlere yaklaşıyor tablomuz.Öyle heyecanlanıyorum ki günüm yaklaştıkça.Bakalım hayırlısı
Canım işte arkadaşında dediğin gibi işten çıkarırlarsa deneme süresi içinde diye?Neyse zaten gelmiycem dedim onlara.Ah bebişim inşallah bu ay gelirsin,yoksa biraz pişmanlık olucak içimde niye gitmedim görüşmeye diye:-( Ama gelirsen bu ay pek de umrumda olmaz iş miş)
Bu arada wifeofdemoncum mesaj kutun dolu,dün atamadım sana cevap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?