Canım az kalmış seninde gününe var mı belirtiler ağrılar falan?Bilirim yani gün yaklaştıkça zaman çok zor geçiyor...
kızlarrr ben geldimmmm..nasılsınızz anniş adayları :) çalışmalar nasıl gidiyor bakiiim :) bi gelişmesi olan var mı???? beni soracak olursanız, ben ovulasyon testi ile yumurtlama günümü tespit ettim, gülen surat çıktığı akşamın sabaha doğru, ertesi gün çalışma :) dün itibari ile bir gün ara..bilmiyorum doğru mu yaptım ama..bakalım işte..böyle iki üç gün daha gitmesi gerekiyormuş sanırım..keşke yumurtlamanın bittiğini söyleyen bi testte olsa
evet canım, boşaltıyorum yine doluyor maşallah! bazı mesajları da silmeye kıyamıyorumgiden kutumu boşaltıyorum artık, çare yok )))
İnşallah bebişin gelir bu ay, sen de dersin ki iyi ki geldin bebeğim, iyi ki gitmemişim o işe. ayy inşallah. tim kalbimle bunu diliyorum senin için ALLAHTAN, hayatım.
Kuppe, hosgeldin... senle ayniymis bat'imiz...
bende ovulasyonu test ile takip edip, o gun calisma yaptim.. simdi bekliyorum...
kizlar, beklemek nasil geciyor? bana cokkk uzun, hic bitmeyecek gibi geliyor...
kızlar benim bat 13-14 mart artık yumurtlama dönemi geçmiştir dimi??bide şubat 28 çekiyor ya adet gecikmesi olabilir mi bu ay ??ben test yaptım bugün yine ve yine negatif zaten biz bu ay 3 kez korunmadan ilişki yaşadık.12 şubat adet oldum 28 şubat 2 mart bide 4 mart.sizce hamile olma olasılığım kaç:)olmama ihtimali yüksek galiba bi adet olsam rahatlıcam ama bilmiyorum hem test negatif hem iyi değerlendirmedik bakalım??
canım benim eğer 13 martta adet olursan ovülasyon günün 28 şubata geliyor 14 martsa 1 marta yani hamile olma olasılığın var bence adetten 14 gün geriye say çıkar yani genel olarak böyle hesaplanıyor.
kızlar benim bat 13-14 mart artık yumurtlama dönemi geçmiştir dimi??bide şubat 28 çekiyor ya adet gecikmesi olabilir mi bu ay ??ben test yaptım bugün yine ve yine negatif zaten biz bu ay 3 kez korunmadan ilişki yaşadık.12 şubat adet oldum 28 şubat 2 mart bide 4 mart.sizce hamile olma olasılığım kaç:)olmama ihtimali yüksek galiba bi adet olsam rahatlıcam ama bilmiyorum hem test negatif hem iyi değerlendirmedik bakalım??
testler öyle demiyor ama silik çizgi bile yok:)yarın hassas testen yapcam yoksa ben dayanamıcam çok merak ediyorum:)
Canım ümitsizlenme allah nasip etmişse olmuştur.Benim yengem geçen ay sadece bir kare korunmadan ilişkiyle hamile kaldı ve planlamamıştı da yani sürpriz bebek oldu bize.Yani olabilir diyorum.
bitanem ama erken bence benimde batım 15 mart bende dayanamdım bugün yaptım ama bendede negatif çıktı.beklemekten başka yol yokki.
Yaa kızlar çok erken yapıyorsunuz testi ve boşuna üzülüyorsunuz beklemek ne kadar zor olsa da ne olur dayanın biraz.Böyle daha çok stres yapıyorsunuz.
mavi bebek arkadaşım olanlarda 5-6 gün önceden belli oluyor ama onlara imrenip yapıyoruz bize çizgi tek.5 gün önceden yapmışlar ve silikde olsa çizgiyi görmüşler.
Öyle ama canım çıkma ihtimali yine de düşük oluyor biliyorsun.Ben işinize karışmak istemiyorum ama siz negatif sonuç alınca bizler de üzülüyoruz ve siz üzülmeyin diye söylüyorum.Umarım hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?