sadece paylaşmak stedim arkadaşlarımla..
1. Her şey ters gidiyorsa, müdahale etme... Bırak gittiği yere kadar gitsin..... Durduğunda düşünürsün.....
2. Her şey ters gidiyorsa, belki de ters gitmesi senin için daha hayırlı olacaktır... Dert etme...
3. Her şey ters gidiyorsa, hemen bir şeyleri değiştirmeye kalkma, zaten değişmesi gereken sonunda değişecektir. Sen istesen de istemesen de...
1. Her şey ters gidiyorsa, müdahale etme... Bırak gittiği yere kadar gitsin..... Durduğunda düşünürsün.....
2. Her şey ters gidiyorsa, belki de ters gitmesi senin için daha hayırlı olacaktır... Dert etme...
3. Her şey ters gidiyorsa, hemen bir şeyleri değiştirmeye kalkma, zaten değişmesi gereken sonunda değişecektir. Sen istesen de istemesen de...
kızlar ben adetimin 3.günü gittim doktora noluyo bi sorun varmı diye çok şükür yokmuş bu ay yumurtlama tedavisine başlayalım hatta aşılama yapalım dedi çok mutlu oldum inşallah tutar bende anne olurum artık
ben de bunu paylaşayım:)
Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu da evrenin ''Sen bakarken soyunamıyorum'' deme şeklidir... :)
Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu da evrenin ''Sen bakarken soyunamıyorum'' deme şeklidir... :)
Yaa kızlar çok erken yapıyorsunuz testi ve boşuna üzülüyorsunuz beklemek ne kadar zor olsa da ne olur dayanın biraz.Böyle daha çok stres yapıyorsunuz.
canım evet ikimizin bat aynı ben ayın 4 ünde yaptım gülen surat çıktı :) o gün sabaha karşı, ertesi gün oldu çalışma..bir gün ara verdik..artık iki günde bir yapcaz..sadece o gün yapmadın umarım çalışmayı canımm..galiba biz birlikte müjdeleşcez seninle..ya çok heyecanlıyım ama korkuyorum, benim ikinci ayım, yani ikinci kez bebek deniyoruz..geçen ay acemilikten ve rahatsızlığımdan dolayı yanlışlar yaptık..bu ay umarım bir sorun çıkmaz..umarım birlikte müjdeli haberi alıp yazarız buraya hayatım
Aborjinos bunlari begendi
bunu çok beğendimm..bırakalım evrenin emin kollarına kendimizi arkadaşlar..düşünmeyelim stres yapmayalım..benim de son 5 gün reglime ama inanın stres yok!tabiki aklıma geliyor arada ama sonucta ne olacagı bellı fakat bunu ben bilmiyorum zamanı gelince örgenicem sadece..yani stres yapmam günler öncesinden test yapmam heyacanlanmam sonucu değiştirmeyecek..sadece gereksiz yere kendimi yıpratmış olucam belki eşimi de:)hadi bakalım atalım bütün olumsuz şeyleri camdan aşağı ve başka şeyler düşünelimm:)
kalbimin sen de öğretmenmişsin galiba bende öğretmenim branş ne?
anasınıfı öğretmeniyim canım senin branş ne?
anasınıfı öğretmeniyim canım senin branş ne?
ben de ingilizce öğretmeniyim:)
Kızlar ben de öğretmenim.Branşım da edebiyat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?