Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

tatlım 1-2gün bekleyip test yapacaktın ne oldu yaptınmı sonuç nedir??

yaptım çoooooook silik çıktı, yarın sabah kan tahlili yaptırıcam. İnşallah hamile değilimdir diyorum, yoksa doktorum çok kızacak, beni niye dinlemedin diyecek. Maalesef bu şekilde konuşmak zorundayım, dilim böyle söylüyor ama kalbim başka türlü konuşuyor, keşke hamile kalmış olsam diyor. Neyse, hayırlısı olsun demekten başka çarem yok kısacası Tubacıım. Yarın tahlil sonucunu bildiririm.

Kızlar, beni de listeye ekler misiniz? beklenmeyen regl günü 19 şubat. yani adetim gecikti sayılır. Yarın kan testi yaptıracağım. Hadi hayırlısı...

sağlıklı sonuç neyse o çıksın inşallah..

Nihalcim hakkında hayırlısı insallah canım dualarımız seninle ...

sağol canım, ben bu gece uyuyamiyicam büyük ihtimalle. sabahı iple çekeceğim artık.
Eşim çok kızıyor, bu konuyu çok fazla kafana takıyorsun diyor, unut, rahat ol, oluruna bırak diyor, ama nafile. söylemesi kolay, bence bu konuyu bu kadar önemsememi yalnızca kadınlar anlayabilir. Eşim her konuda paniktir, bir tek bu konuda rahattır, bense tam tersi, diğer her konuda soğukkanlıyım ve sabırlıyım, bu konuda tamamen başka biriyim, sanki ben değilim, bebek konusu artık hayatımın en önemli konusuna dönüştü. Belki de bebeğimi daha yeni düşürdüğüm için kaybettiğimi geriye aynı yerine koyuncaya kadar böyle panik durumda olacağım büyük ihtimalle. Anne olma hevesi midir yoksa psikolojimmi bozuldu bilmiyorum :2:

kızlar ne oldu ya .eşim 4 gündür grip ve biz yaklaşık 8 gündür falan görüşemedik bir ben hastayım bir o bu haftada regl olucam ya dedim ki koridorda yakaladım dedim bebiş istiyon mu dedim diyo ki olmaz o da hep grip olur zavallı şimdi olmaz diyo kaçıyo şaka demiştim aslında ama gerçek anlamış sanırım hani sen bir ay sonra demiştin diyo sonrada.
için rahat olsun ben daha kilo veremedim bir ay sonra inşallah allahın izniyle dedim.amin diyor

ayyy canım silik mi çıktıı hadi bakalım çok meraklandım şimdi sen içini ferah tut Allah'ım izin verirse hiç bir sorun çıkmaz hiç merak etme iyi güzel şeyler düşün tamam mı sonucu muhakkak bildir

geçmiş olsun canım:2: çalışmalar öbür aya mı kaldı yani

nihalcim bu gece uyku tutmuyor galibayaşadığın duygular çok normal tatlım annelik duygusu bizde aynıyız eşim her konuyu benden daha çok düşünür bebek konusu dışında bende tam tersi aynı senin gibi tek düşündüğüm şey bu hatta bazen sadece benmi istiyorum diye düşünüyorum..
onlar bizim gibi düşünemiyor heleki bizim hormonlar işin içine girince hiç anlamıyorlar. sana düşünme diyemem ama olumlu şeyler düşün nasıl olsa iki olasılığa da hazırlıklısın olmadığında rahatlayacaksın olduğunda sevineceksin hakkınızda hangisi hayırlısıysa artık...

Evet canım, haklısın, her iki sonuç beni rahatlatacak, olayın bu yönünden bakmam lazım. İyi ki varsın! ALLAH sana, burdaki tüm kızlara da hayırlısıyla bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah! Bunu tüm kalbimle diliyorum ALLAHIMDAN!

Kızlar, tahlil sonucum çıktı, hamiş değilim. Ohh, rahatladım. Şimdi sabırla adetimi beklemek kaldı. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Ama iyi oldu, doktoruma, kayınvalidemlere, herkese izah etmek zorunda kalacaktım, nasıl oldu da yasak varken hamile kaldın diyeceklerdi. İyi oldu, 2 regl bekleyeceğim. Sonra da ALLAHIN izniyle sağlıklı bebiş haberleriyle gelirim inşallah!

Kızlar benim eşimde grip oldu dün ve ilaç kullanmaya başladı mecburen,peki şimdi çalışmalara devam edersek bi şey olur mu sizce?Yani spermleri etkiler mi bu ilaçlar?

Kızlar benim eşimde grip oldu dün ve ilaç kullanmaya başladı mecburen,peki şimdi çalışmalara devam edersek bi şey olur mu sizce?Yani spermleri etkiler mi bu ilaçlar?

grip ilaçlarının sperm kalitesine etkisi araştırılmamıştır ama sperm kalitesini ve sayısını düşüren bir kaç neden var onlara dikkat edin yeter.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/159437-sperm-sayisini-bakin-neler-dusuruyor.html

canım, bu linki tıkla, dikkatlice oku. bir şeyi unutmayn, sperm ısısının vücut ısısından 1,5-2 derece düşük olması gerekir başarılı döllenme için. bu yüzden elektrikli battaniye kullandıktan veya sıcak duş aldıktan hemen sonra ilişkiye girmeyin. diğer zamanlar serbest Hadi hayırlısı, çalışmalara devam, iyi haberlerinizi bekliyorummmm kızlaaarrrrrrrrrrrrrr

sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim ama bunda da bir hayır vardır diyelim olsaydı da stres yaşayacaktın şimdi bu regldan sonra mı başlayacaksın yoksa bundan sonra bir dahamı bekleyeceksin?

sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim ama bunda da bir hayır vardır diyelim olsaydı da stres yaşayacaktın şimdi bu regldan sonra mı başlayacaksın yoksa bundan sonra bir dahamı bekleyeceksin?

Bu reglden sonra 1 regl daha beklemek istiyorum, nasıl sabr edicem bilmiyorum ama doktorumunu full dinlemek istiyorum, sonra ALLAH korusun, en ufak sorun yaşandığında bana diyemesin ki senin yüzünden oldu, keşke beni dinleseydin. Ayrıca üzülmene gerek yok, benim adıma sevinebilirsin, çünkü hamile olsam bu sefer kafama takacaktım erken oldu, bir problem olucakmı, bebeğime bir şey olurmu diye diye kendimi yeyip bitirecektim, çocuğa bir olucağı yoksa bile o stresle kesin bir sorun çıkardı yani. Bu yüzden ben seviniyorum, iyi ki böyle oldu. Hayırlısı bu demekki benim için. Ama burdayım, sizin iyi haberlerinizi bekleyeceğim, senin beklenmeyen adet günün ne zaman?

canım benim üzülmedin biliyorum ama bu bebeği nekadar çok istediğinide biliyorum çok haklısın önemli olan sağlıklı olması geç olsun güç olmasın bence bu adetinden sonrada bir daha doktora gitsen çünkü kaybettiğin bebeğin çok küçüktü yani bi sorun yoksa boşuna bekleme. beklemekte insanı strese sokuyor ben 3ay bekledim ama o 3ayı bana bir sor nasıl geçti.
eminim kısa zamanda bizde senin güzel haberlerini alacağız. benim sat 6şubat ama pko var geç geliyor 15marta kadar bekliyrum

isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

wifeofdemon ----------------------------19 Subat

_pinkk_ ------------------------------------ 23 Subat

maonyaaa ------------------------------- 28 Subat

tubaerkan ------------------------------- 28 Subat

cimeka ------------------------------------- 1 Mart

umutdeniz --------------------------------- 2 Mart

seme ----------------------------------------- 3 Mart

neşelikız ----------------------------------- 4 Mart

hasretimsana ---------------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ------------------------ 5 Mart

pembiq ----------------------------------- 7 Mart

gul1182 ----------------------------------- 7 Mart

kekula -------------------------------------- 7 Mart

bikere_sevdim ---------------------------- 7 Mart

happylife ---------------------------------- 9 Mart

aborjinos --------------------------------- 9 Mart

gida_pinar -------------------------------- 9 Mart

derya78_40 ----------------------------- 12 Mart

ceza83 ------------------------------------ 12 Mart

minikyaramaz --------------------------- 12 Mart

sefst -------------------------------------- 13 Mart

pourqua ----------------------------------- 14 Mart

mrv091010 ------------------------------- 14 Mart

tuubaaoz ---------------------------------- 15 Mart

kayyum -------------------------------------17 Mart

birtanem ----------------------------------- 17 Mart

mpb ---------------------------------------- 18 Mart

KuPPe-------------------------------------- 19 Mart

ayyildizim ------------------------------- 28 Mart

Son düzenleme:
Ben geldim kızlarrrr....Dehşet biçimde yorgunum koltuk ve halı yıkadım eğer hamileysem yandımmm valla belim ağırıyodu iyice ağıracakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…