tatlım 1-2gün bekleyip test yapacaktın ne oldu yaptınmı sonuç nedir??
yaptım çoooooook silik çıktı, yarın sabah kan tahlili yaptırıcam. İnşallah hamile değilimdir diyorum, yoksa doktorum çok kızacak, beni niye dinlemedin diyecek. Maalesef bu şekilde konuşmak zorundayım, dilim böyle söylüyor ama kalbim başka türlü konuşuyor, keşke hamile kalmış olsam diyor. Neyse, hayırlısı olsun demekten başka çarem yok kısacası Tubacıım. Yarın tahlil sonucunu bildiririm.
sağlıklı sonuç neyse o çıksın inşallah..
Nihalcim hakkında hayırlısı insallah canım dualarımız seninle ...
yaptım çoooooook silik çıktı, yarın sabah kan tahlili yaptırıcam. İnşallah hamile değilimdir diyorum, yoksa doktorum çok kızacak, beni niye dinlemedin diyecek. Maalesef bu şekilde konuşmak zorundayım, dilim böyle söylüyor ama kalbim başka türlü konuşuyor, keşke hamile kalmış olsam diyor. Neyse, hayırlısı olsun demekten başka çarem yok kısacası Tubacıım. Yarın tahlil sonucunu bildiririm.
kızlar ne oldu ya .eşim 4 gündür grip ve biz yaklaşık 8 gündür falan görüşemedik bir ben hastayım bir o bu haftada regl olucam ya dedim ki koridorda yakaladım dedim bebiş istiyon mu dedim diyo ki olmaz o da hep grip olur zavallı şimdi olmaz diyo kaçıyo şaka demiştim aslında ama gerçek anlamış sanırım hani sen bir ay sonra demiştin diyo sonrada.
için rahat olsun ben daha kilo veremedim bir ay sonra inşallah allahın izniyle dedim.amin diyor
sağol canım, ben bu gece uyuyamiyicam büyük ihtimalle. sabahı iple çekeceğim artık.
Eşim çok kızıyor, bu konuyu çok fazla kafana takıyorsun diyor, unut, rahat ol, oluruna bırak diyor, ama nafile. söylemesi kolay, bence bu konuyu bu kadar önemsememi yalnızca kadınlar anlayabilir. Eşim her konuda paniktir, bir tek bu konuda rahattır, bense tam tersi, diğer her konuda soğukkanlıyım ve sabırlıyım, bu konuda tamamen başka biriyim, sanki ben değilim, bebek konusu artık hayatımın en önemli konusuna dönüştü. Belki de bebeğimi daha yeni düşürdüğüm için kaybettiğimi geriye aynı yerine koyuncaya kadar böyle panik durumda olacağım büyük ihtimalle. Anne olma hevesi midir yoksa psikolojimmi bozuldu bilmiyorum :2:
nihalcim bu gece uyku tutmuyor galibayaşadığın duygular çok normal tatlım annelik duygusu bizde aynıyız eşim her konuyu benden daha çok düşünür bebek konusu dışında bende tam tersi aynı senin gibi tek düşündüğüm şey bu hatta bazen sadece benmi istiyorum diye düşünüyorum..
onlar bizim gibi düşünemiyorheleki bizim hormonlar işin içine girince hiç anlamıyorlar. sana düşünme diyemem ama olumlu şeyler düşün nasıl olsa iki olasılığa da hazırlıklısın olmadığında rahatlayacaksın olduğunda sevineceksin hakkınızda hangisi hayırlısıysa artık...
evet canım, haklısın, her iki sonuç beni rahatlatacak, olayın bu yönünden bakmam lazım. Iyi ki varsın! Allah sana, burdaki tüm kızlara da hayırlısıyla bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah! Bunu tüm kalbimle diliyorum allahımdan!
kızlar ne oldu ya .eşim 4 gündür grip ve biz yaklaşık 8 gündür falan görüşemedik bir ben hastayım bir o bu haftada regl olucam ya dedim ki koridorda yakaladım dedim bebiş istiyon mu dedim diyo ki olmaz o da hep grip olur zavallı şimdi olmaz diyo kaçıyo şaka demiştim aslında ama gerçek anlamış sanırım hani sen bir ay sonra demiştin diyo sonrada.
için rahat olsun ben daha kilo veremedim bir ay sonra inşallah allahın izniyle dedim.amin diyor
Kızlar benim eşimde grip oldu dün ve ilaç kullanmaya başladı mecburen,peki şimdi çalışmalara devam edersek bi şey olur mu sizce?Yani spermleri etkiler mi bu ilaçlar?
Kızlar, tahlil sonucum çıktı, hamiş değilim. Ohh, rahatladım. Şimdi sabırla adetimi beklemek kaldı. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Ama iyi oldu, doktoruma, kayınvalidemlere, herkese izah etmek zorunda kalacaktım, nasıl oldu da yasak varken hamile kaldın diyeceklerdi. İyi oldu, 2 regl bekleyeceğim. Sonra da ALLAHIN izniyle sağlıklı bebiş haberleriyle gelirim inşallah!
sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim ama bunda da bir hayır vardır diyelim olsaydı da stres yaşayacaktın şimdi bu regldan sonra mı başlayacaksın yoksa bundan sonra bir dahamı bekleyeceksin?
Bu reglden sonra 1 regl daha beklemek istiyorum, nasıl sabr edicem bilmiyorum ama doktorumunu full dinlemek istiyorum, sonra ALLAH korusun, en ufak sorun yaşandığında bana diyemesin ki senin yüzünden oldu, keşke beni dinleseydin. Ayrıca üzülmene gerek yok, benim adıma sevinebilirsin, çünkü hamile olsam bu sefer kafama takacaktım erken oldu, bir problem olucakmı, bebeğime bir şey olurmu diye diye kendimi yeyip bitirecektim, çocuğa bir olucağı yoksa bile o stresle kesin bir sorun çıkardı yani. Bu yüzden ben seviniyorum, iyi ki böyle oldu. Hayırlısı bu demekki benim için. Ama burdayım, sizin iyi haberlerinizi bekleyeceğim, senin beklenmeyen adet günün ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?