memnun oldum canım ben de selda:)memnun oldum canım ben zerrin buradaki arkadaşlık bir başka aile gibiyiz burada ve aynı amaç için buradayız.buda ayrı bir mutluluk.
galiba öğretmenlik biraz ağır meslek sıkıntısı çok böyle oluncada bebişler nazlı oluyor sanırımmmm.
Olabilir canım.Okuldaki veletlet bizim bebişlerin gözlerini mi korkutuyor ne gelmiyorlar bir türlü
kızlar u arada bizim batlarda birbirine yakın :))
Olabilir canım.Okuldaki veletlet bizim bebişlerin gözlerini mi korkutuyor ne gelmiyorlar bir türlü
O zaman inşallah birlikte anne olan öğretmen anneler oluruz
kızlar u arada bizim batlarda birbirine yakın :))
kızlar adet günüm 14 mart yani daha 7 gün var eşim benden de sabırsız göbeğime bakıp duruyor :)) biz iyice hamile moduna girdik anlayacağınız fortel gebelik testi alsam adetime 5 gün kala yapsam biliyosun fortel hassas gebelik testi nediyosunuz
olabilir valla gülüm yaaaa benim çocuklar bebeğin gelsin artık öğretmenim biz bakarız diyorlar çocuğu yanlarında bırakırsam oyuncak bebek sanıp maazallahhhh.
ben dün o testi biraz araştırdım genellikle olumlu yorumlar okudum canım
kızlar bizim şimdi tutarsa doğum kasım sonu gibi mi oluyo aralık başımı??
ben dün o testi biraz araştırdım genellikle olumlu yorumlar okudum canım
kızlar bizim şimdi tutarsa doğum kasım sonu gibi mi oluyo aralık başımı??
evet bencede aralık daha iyi.aslında biz eşimle bu ay aralıkda olur diye başlamıştık ama biraz erken başlamışız kasım 19 gösteriyo benimki de:))Canım benim bildiğim kasım olması lazım.Aslında aralık da olsa iyi olabilir mesleğimiz açısından
Benim de birkaç kız öğrencim durduk yere hocam hamile misiniz dedi şaştım kaldım.İçlerine mi doğdu ne
bende dün araştırdım canım ayy yoksa günler geçmeyecek :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?