Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

evet bencede aralık daha iyi.aslında biz eşimle bu ay aralıkda olur diye başlamıştık ama biraz erken başlamışız kasım 19 gösteriyo benimki de:))

valla öyle seldacığım internetten baktım bende bence gelsinlerde artık bizi üzmesinlerde zamanı önemli deil artık.

Kızlar çıkmam gerekiyor artık.Sizinle sohbet çok güzel ama 1 saate kadar eşim işten gelecek ve benim doğru düzgün yemeğim bile yok.Hemen el çabukluğuyla bir menü çıkarmam lazım.
Hepinizi öpüyorum.Akşam görüşürüz.

tamam canım kolay gelsin çalışmak zor cidden öpüyorum bende görüşmek üzere.

adet gününe ne kadar var canım belki hamilesindir :)))

kolay gelsin canım görş:)

hakikaten ne kadar çok benzer yönümüz var..ama kuzu bişi dicem, sadece bir gün denemek şansı azaltmaz mı?tutunur yine bebiş sen bir kaç kez daha deneseydin keşke..off off şu ay mutlu bir şekilde bitseeee ne güzel olurrr..

Son düzenleme:
11 mart adet tarihim canım 4 gün var olsa en azından 0.200 çıkardı :)) en düşüğü çıktı bana 0.100:))
Benim eşim de seninki gibi sabırsız :)Zaten benden çok o bebek istio:)

bence canını sıkma gülüm inşaallah vardır daha erken allahım yüzümüzü güldürsün inşaallah.

11 mart adet tarihim canım 4 gün var olsa en azından 0.200 çıkardı :)) en düşüğü çıktı bana 0.100:))

canım seni çok iyi anlıyorum :))) resmen hamileymişim gibi davranıyo bak halıları silkeleme sakın ağır şeyler kaldırma ayyyy tamam sus diyorum artık ama bir hamile olayım acısını nasıl çıkarıcam naz yapma kat safhada olur senin benden daha erkenmiş belki geç döllenmedir eşlerimiz bizden daha çok istiyo çocuk gibi oldu 3 gündür :)))
ama bu ay hamile değilsem çok üzülücem ilk defa kendimi bu kadar kaptırdım

bence canını sıkma gülüm inşaallah vardır daha erken allahım yüzümüzü güldürsün inşaallah.

Sağol canım yaa ,%1 olma ihtimali varsa bile olsun eşim için yaa :)..Sabahtan beri burda oturdum kaldım forum bekçisi oldum farkında mısın:))) eşim gelecek yemek bile yok :) ben de gidip bişeyler hazırlayayım :) görüşmek üzere kızlar

Son düzenleme:
kızlar adet gününe yakın ateş düşermiş anlayan varmı aranızda ateş ölçmeyi bide onu deneyeyim bir bu eksikti :))))

insallah azaltmaz canim... ovulasyondan sonra denemedik, zaten anlami yok diye... simdi de ben izin vermiyorum..
esimde bundan sonra evde islere ben yardimci olcam, sen pek is yapmayacaksin dedi...
zorla bebegi tutundurcaz yani...

bir kereden hamile kalan cok var... baska bir topicde de okumustum..
insallah bende onlardan olurum...

inşallahhh canım yaaa..içimden bir ses güzel haberler geliyoooo diyooo ama bakalımm :) hayırlısıı inşallahh..

bu tür değerlere pek takılmamak gerekiyor benim geçtiğimiz ay 24.günde 1.20 çıkmıştı ama yine geldi kırmızılar malesef (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…