evet bencede aralık daha iyi.aslında biz eşimle bu ay aralıkda olur diye başlamıştık ama biraz erken başlamışız kasım 19 gösteriyo benimki de:))
Kızlar çıkmam gerekiyor artık.Sizinle sohbet çok güzel ama 1 saate kadar eşim işten gelecek ve benim doğru düzgün yemeğim bile yok.Hemen el çabukluğuyla bir menü çıkarmam lazım.
Hepinizi öpüyorum.Akşam görüşürüz.
prof olucaz gebelik konusunda yakında:)Eşim ondan alalım diye tutturdu ben de bari kan testi yapalım dedim yaptık bugun 0.100 çıktı,bence hamile değilim kesinlikle ama yine de regl gününün geçmesini bekle dediler bekliokkk:))
Kızlar çıkmam gerekiyor artık.Sizinle sohbet çok güzel ama 1 saate kadar eşim işten gelecek ve benim doğru düzgün yemeğim bile yok.Hemen el çabukluğuyla bir menü çıkarmam lazım.
Hepinizi öpüyorum.Akşam görüşürüz.
Kuppecim, ben sadece bat'larimiz benziyor diyordum, bundan cok daha fazlasi benziyormus..
Bizim de 2. deneme.. Gecen ay olmadi.. Testle ovulasyon gunumu takip etmemize ragmen bazi problemlerden dolayi ovulasyondan sonra oldu.. Tabi tutmadi..
Bu ay ovulasyonu yine takip ettim, 2sindeydi benim.. O gun calistik, daha sonra da biraktik... Zaten bu ara yanima yaklastirmiyorum, cok hareket etmemem gerek, ya bebek tutunmaya calisiyorsa diye..
insallah beraber mutlu haberlerimizi aliriz canim....
adet gününe ne kadar var canım belki hamilesindir :)))
11 mart adet tarihim canım 4 gün var olsa en azından 0.200 çıkardı :)) en düşüğü çıktı bana 0.100:))
Benim eşim de seninki gibi sabırsız :)Zaten benden çok o bebek istio:)
11 mart adet tarihim canım 4 gün var olsa en azından 0.200 çıkardı :)) en düşüğü çıktı bana 0.100:))
bence canını sıkma gülüm inşaallah vardır daha erken allahım yüzümüzü güldürsün inşaallah.
kalbimin sen de öğretmenmişsin galiba bende öğretmenim branş ne?
aaa bende öğretmenim bilgisayar branşıım.....
aaa bende öğretmenim bilgisayar branşıım.....
hakikaten ne kadar çok benzer yönümüz var..ama kuzu bişi dicem, sadece bir gün denemek şansı azaltmaz mı?tutunur yine bebiş sen bir kaç kez daha deneseydin keşke..off off şu ay mutlu bir şekilde bitseeee ne güzel olurrr..
ben de ingilizce:)
insallah azaltmaz canim...ovulasyondan sonra denemedik, zaten anlami yok diye... simdi de ben izin vermiyorum..
esimde bundan sonra evde islere ben yardimci olcam, sen pek is yapmayacaksin dedi...
zorla bebegi tutundurcaz yani...
bir kereden hamile kalan cok var... baska bir topicde de okumustum..
insallah bende onlardan olurum...
bu tür değerlere pek takılmamak gerekiyor benim geçtiğimiz ay 24.günde 1.20 çıkmıştı ama yine geldi kırmızılar malesef11 mart adet tarihim canım 4 gün var olsa en azından 0.200 çıkardı :)) en düşüğü çıktı bana 0.100:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?