Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

inşallahhh canım yaaa..içimden bir ses güzel haberler geliyoooo diyooo ama bakalımm :) hayırlısıı inşallahh..

bende geliyor diye hissediyorum canim... aslinda daha cok hissediyordum ama, hic bir belirti olmayinca azaldi bu dusuncem... sen nasilsin? bende hic birsey yok...

kan testi sonucum maleseff negatif...nasıl oluyoda idrarda pozitif oluyo anlaamdım...testin fotolarını çekmiştim,eşimede gösterdim oda gördü..yani bariz 2. çizgi gözüküyodu ama kan testi. değeri 0.00.daha bir haftam var ama olsa azda olsa yüksek çıkardı değerim..şimdi buay hiç umudum kalmadı demektir..buarada testin markası laboquick erken gebelik testi... hamile değilken bile pozitif çıkartı enteresan..ama daha çncede çok kullanmıştım ilk defa pozitifi gördüm..herhalde test bozuktu...çok büyük bir hayal kırıklığı....

canım ama bir hafta var bilemiyorum nasıl bir iş bu anlamadım yaaaa.

canım ama bir hafta var bilemiyorum nasıl bir iş bu anlamadım yaaaa.

bende anlamadım malesef...şimdi araştırdım biraz..idrar testlerinde pozitif görüpte kanda negatif olanlar baya çook...testlere güvenmicez demekki artık..bi yorum okudum değişik markalardan testler yapmış biri ve hepsi pozitif çıkmış ama kanda negatif sonucu almış..bende onlardan biri oldum sanırım...

neyse buay rahat geçicek artık hastalanacağım nasılsa bunu biliyorum..heyecean kalmadı yani

neyse bir arkadaşımız bu tezimi çürüttü inşaallah peşpeşe birde senin gibi hamiş oluruz canım dua et bize.

tabi ediyorum her zaman Rabbim En kısa zamanı en hayırlı zaman eylsein inş.....bebekleriniz çok bekletmeden gelsin.....

ayyyy gerçketenmi çok üzüldüm.... desene testlerede güvenilmicek.... ama dur bakalım 1 hafta varmış daha nasip bu bellimi olur.....

canım benim bencede testler çok yanıltıyor biz ne yapacağız böyle yaaaa ama 4 günün var ben daha ümitliyim.

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn.allahda seni sağlıklı sıhhatli bebişine kavuşmayı nasip etsinnnnnnn.

kızlar babaannem vefat etmiş yarın izmire gidiyoruz okuldan izin alıp.pazar günü döneriz sanırım..kendinize iyi bakın...

kızlar babaannem vefat etmiş yarın izmire gidiyoruz okuldan izin alıp.pazar günü döneriz sanırım..kendinize iyi bakın...

başınız sağolsun Allah rahmet eylesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…