Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Kızlar merhaba.. geçen gün test yapmıştım ve 2. çizgi silik çıkmıştı..
Sabah kan verdim ve hamileyimmmm ay bende sonunda hamileyim yazabildim yuppiiii

tam kötü bir haber aldıgımızda şimdi de bu güzel haberle sevindik hayat ne garip..:)tebrik ederim cnm allah tamamına erdirsin inşallah..

ohhhh ne güzel liste kalabalıklaşmaya başladı..Allah sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah..

selam

Kizlar bende test aldim yaptim adete 8 gün kala belli ediyor %99 sonuc veriyor vee tek cigi cikti ((

12 Mart adet günüm üzülüm bu sefer gercekten

Moralim bozuldu yaa

tebrik ederim...... çok sevindim senin adına inş sağlıklı kucağına alırsın...

selam

Kizlar bende test aldim yaptim adete 8 gün kala belli ediyor %99 sonuc veriyor vee tek cigi cikti ((

Moralim bozuldu yaa

canım boşuna üzülüyosun bence.. adete 8 gün kala belli eden idrar testi yanıltıcıdır bence. en basit uyduruk testlerde bile yazıyor %99 ama hiçte öyle değil. daha 5 günün var. bekle bakalım ne çıkacak. Allah'tan hayırlısı neyse o olsun

ya öyle bu test son 8 aydir kullaniliyormus eczaneci bircok kisinin memnun oldugunu söyledi bende pek inanmadim 8 gün kala kanda bile tam cikmiyor cünkü ama

Zaten herhangi bir belirtide yok bende. 12 marti bekliyecem

selam

Moralim bozuldu yaa

moralini bozma canım..bence en iyisi kan testi..tarihlerimiz aynı ben (sabredebilirsem)pazartesiye kadar kırmızıları görmezsem kan testi yaptıracağım..

Arkadaşlar birşey sorcam;

20lik dişim apse yapmış, doktor 10 tane iğne verdi... prospektüsü okuduğumda gebelik döneminde çok gerekli olmadıkça kullanılmamalıdır yazıyor.. ama öyle büyük bi acım vardı ki(çenemi açamıyorum o derece) iğnenin ilkini hemen vurdurdum.... yumurtlama günüm 4 marttı.. döllendiyse eğer şuan 3 gün oldu.. bi zararı olurmu acaba.. ??:18::18::18::18:
tedavi ya iğne olacaktı yada daha uzun süre antibiyotik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…