selam
Kizlar bende test aldim yaptim adete 8 gün kala belli ediyor %99 sonuc veriyor vee tek cigi cikti((
12 Mart adet günüm üzülüm bu sefer gercekten
Moralim bozuldu yaa
Kızlar merhaba.. geçen gün test yapmıştım ve 2. çizgi silik çıkmıştı..
Sabah kan verdim ve hamileyimmmmay bende sonunda hamileyim yazabildim yuppiiii
selam
Kizlar bende test aldim yaptim adete 8 gün kala belli ediyor %99 sonuc veriyor vee tek cigi cikti((
12 Mart adet günüm üzülüm bu sefer gercekten
Moralim bozuldu yaa
cnm benim de batım 12 si..ben test yapmadım henüz eger günüm geçerse(ki allahım hayırlısıyla inşalllllahhhh) 13 ü veya 14 ü gibi yapıcam..idrar testine güvenme ne kadar %99 dese de yanılma payı var..o yüzden bozma moralini bekle bakalım..rabbim hayırlısıya ikimizin de yüzünü güldürsün o gün..tabi tüm kızlarımızın da inşalllahhhhh
ay ins, caniminici ya napim esim illadedi alalim bakalim dedi meraklandi gün yaklasinca.
bende 1 gün kala yapicaktim adete yani cuma sabahi yapmayi düsünüyordum ama iste olmdi dayanamadik yien
Hayirlisi olur ins. Hakkimizda canim bebeklerimiz gelir hayirlisiyla
kızlar babaannem vefat etmişyarın izmire gidiyoruz okuldan izin alıp.pazar günü döneriz sanırım..kendinize iyi bakın...
Arkadaşlar birşey sorcam;
20lik dişim apse yapmış, doktor 10 tane iğne verdi... prospektüsü okuduğumda gebelik döneminde çok gerekli olmadıkça kullanılmamalıdır yazıyor.. ama öyle büyük bi acım vardı ki(çenemi açamıyorum o derece) iğnenin ilkini hemen vurdurdum.... yumurtlama günüm 4 marttı.. döllendiyse eğer şuan 3 gün oldu.. bi zararı olurmu acaba.. ??:18::18::18::18:
tedavi ya iğne olacaktı yada daha uzun süre antibiyotik..
cnm başın saolsun
Canım tebrik ederim.Daha 7-8 gün varken çıkmış idrar testinde.Demekki oluyor.Genelde geçsin günün diyorlar ya.Benim 3 gün var ama yapmıyorum test daha günümü bekleyeyim diyorum.Ama seni duyunca kararsız kaldım şimdi.
İnşallah kanda da her şey normal çıkar.Sağlıkla gelsin bebiş.
cimeka başınız sağolsun canım.. hayat işte 1 dk bakıyosun çok sevinçlisin bir dk bakıyosun üzülmüşsün...
kızlar dediğim gibi adet günüme 1 hafta var ama bende akıntı falan yok sadece adet olacakmışım gibi hissediyorum sizde de böylemi sanırım ben bu ay hamile değilimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?