bende de yoktu belirtlere takılma herkeste aynı çıkmıyor.....içini ferah tut çalışmalara devam et....
kızlar dediğim gibi adet günüme 1 hafta var ama bende akıntı falan yok sadece adet olacakmışım gibi hissediyorum sizde de böylemi sanırım ben bu ay hamile değilimmmm
kızlar, sağolun desteğiniz için çok teşekkürler her şeyin hayırlısı.
cimeka, başın sağolsun mekanı cennet olsun canım...
dryyvz, gözün aydın canım darısı bize olsun...
sen hamileydin değilmi :))) geçmişi pek okuyamadım ama son günlerde böyle okudum sanki :)))
eğer hamişssen Allah kucağına almayı nasip etsin canım
bu ay böyle hissediyorum ilk defa bu ay böyle oldu geçen aylarda kesin adet olurum kafama takmıyodum ama bu ay içimde bişey var sanki olacakmış gibi sende hissetmişmiydin :)))
aynen canim ya bende de hicc am ahoic bir belirti yok benim de BAT : 12 Mart
evet canım çok şükür hamileyim.... ben bu ay olmaz diyordum ağrılarım geçmişti son günlerde tipik adet sansıları olmuştu farklı hiç bir eşy yoktu....yumurtlamayıda pek değerlendiremedik tatildeydik...gün aşırı değil her gün görüştük nerdeyse....
içindeki şeye pek kaptırma kendini çünkü insan inanmak istediği şeye inanıyor... her belirtiyi oan yoruyor....belirtilere yorum yapma hiç düşünmemeye çalış inş mukafatını alırısn.....
hiç takılma böyle şeylere benimde yoktu.....düşünme belirtileri yoksa her şeyi ona yoruyorsun.....
evet canım çok şükür hamileyim.... ben bu ay olmaz diyordum ağrılarım geçmişti son günlerde tipik adet sansıları olmuştu farklı hiç bir eşy yoktu....yumurtlamayıda pek değerlendiremedik tatildeydik...gün aşırı değil her gün görüştük nerdeyse....
içindeki şeye pek kaptırma kendini çünkü insan inanmak istediği şeye inanıyor... her belirtiyi oan yoruyor....belirtilere yorum yapma hiç düşünmemeye çalış inş mukafatını alırısn.....
canım öncelikle hayırlı olsun hamileliğin sorunsuz geçirisin inşallahaynı bende arkadaşlarıma öyle diyodum ovulasyon günlerimi değerlendirdimmi değerlendiremedimmi muamma diyorum bu ay farklıydı :) evet belirti yaşadıkça daha da yoğunlaşıyo sanki ağrılar sağol canım desteğin için inşallah istediğimiz gibi olur
aynen canim ya bende de hicc am ahoic bir belirti yok benim de BAT : 12 Mart
canım benim hayırlısı diyorum bende .üzülmemek elde değil ama inşallah nisana senınle aynı duyguları paylaşıyorum suan ve usanmadan calışmalara devem diyorum
cimeka canım başınız soğolsun, mekanı cennet olsun inşallah. sende üzme sakın kendini seni özliycez aramızda yokken öpüldü canım
test yaptık canım,sonuç yarıya indiği için kimyasal..adet bekliyorum ona göre nisan adetimi ekletirim listeye..önümüzdeki maçlara devam.. bu ay adet bitiminden diğer adete kadar 2 günde bir ilişki diyeceğim,belki şansım artar..
selammm..ne kadar çok meslektaşım varmış öyle..bende sınıfçıyım..var mı acaba benim de bir zümrem:) bebek olmadı tutanak alışverişi yaparız
Canim siz ne zamandan beri deniyosunuz bu ay bende gitcem doktorada bakalim ne dicek bende kist falan bisey cikmadi ama hic kantahlili yapmadi sadece ultrasonla bakmisti. 6 ay sonra gel dedi ama ben bekliyemicem gidicem buay bi hormon testi yapsin ne olur ne olmaz yani
Kızlar merhaba.. geçen gün test yapmıştım ve 2. çizgi silik çıkmıştı..
Sabah kan verdim ve hamileyimmmmay bende sonunda hamileyim yazabildim yuppiiii
canım ben 3 yıldır evliyim sadece 4 ay korunduk ama ondan sonra bende kist oluştu sürekli.ben iyi olduğumda da meğer eşimde sorunlar varmış neyse o tedavi oldu ilaç kullanıyo bende 2 ay önce rahim filmi çekindim yine olmayınca doktor artık aşılama yapalım dedi.bence de sen git doktora hormonlara zaten mutlaka bakılmalı.benim doktorum ilk yaptığı şeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?