Ben geldim kızlarrrr....Dehşet biçimde yorgunum koltuk ve halı yıkadım eğer hamileysem yandımmm valla belim ağırıyodu iyice ağıracakkkk
canım benim üzülmedin biliyorum ama bu bebeği nekadar çok istediğinide biliyorum çok haklısın önemli olan sağlıklı olması geç olsun güç olmasın bence bu adetinden sonrada bir daha doktora gitsen çünkü kaybettiğin bebeğin çok küçüktü yani bi sorun yoksa boşuna bekleme. beklemekte insanı strese sokuyor ben 3ay bekledim ama o 3ayı bana bir sor nasıl geçti.
eminim kısa zamanda bizde senin güzel haberlerini alacağız. benim sat 6şubat ama pko var geç geliyor 15marta kadar bekliyrum
dikkat et kendne canım
Tubacım, bu aralar ovulasyona çok yakınsın, aktif olun bu aralar, soğan suyu kürünü denedinmi hiç? Ben 1 kere denedim ama sorun yaşadım, şöyle oldu anlatayım, doktorumun dediğine göre hafif pko var ama önemli değil, çünkü benim yumurtalar büyüyor ve zamanında çatlıyor, eve geldim dedim ki hafif pko var dedi doktor, hemen soğan suyu kürü başlattı kayıvalidem, soğan suyu kürü yumurtanın çatmayabilecek kadar büyümesini sağlamak içinmiş, benimkiler de zaten büyüyor çatlıyor ya, soğan küründen sonra iyice büyüdüler ve o ay onlar çatlayasıya canım çıktı, meğer iyice büyütmüş, azcık daha büyüse doktor kistin var diyecekti yani 3sm'i geçmişti boyu. 10 gün adetim gecikti o ay. sonra dedim bir daha asla, yani normal olan durumumu hasta hale sokmuşum. Ama ciddi pko durumun varsa, yumurtaların iyice büyümeden yarı yolda kalıyorsa soğan suyu yumurtanın büyümesine ve çatlamasına yardımcı oluyor, bunu kullanan herkesten duydum. Ama hamile olmadığından emin olduğun zaman başlarsın o küre. İnşallah hiç gerek kalmaz.
Ben de şu ağrılardan bıktım artık, kaç gündür adet sancısına benzer sancım var, adet görsem de kurtulsam...
Sağol canım...Rahmetli anneme çekmişim çok titizim annem kardeşime hamileyken halı yıkıyordu sancısı tuttu doğuma götürmüştük düşün artıkkk....Kardeşim öyle olmuştu
Titizlik iyidir ama hamileliğim başındaysan daha bi dikkatli olman lazım, titizliğe feda edilecek (ALLAH korusun!!!) yeğenimiz yok haberin olsun kardeşim :18:
merhaba kızlar, bizim de umudumuz mart ayına kaldı, dokuzuncu denememiz olacak, inşallah bu ay hayırlı gelir hepimiz hamile kalırız:)
önceden doktora gitmiştik sorun yok inizde de dedi, ama kan testi falan yapmamıştı, yarın da adetimin 3.ncü o yüzden gidip şu hormon testlerinden yaptırıcam inşallah sorun çıkmaz.
biliyorum nihalcim yumurtlama bugün yarın başlayacak daha öncekinde yumurta takibi yapılmıştı ordan da biliyorum ama tabi ben işi şansa bırakmadım adetim bittiği günden beri çalışıyoruzay sonuna kadar da devam bana da doktorum bu kontrolümde pko hafif çok fazla değil dedi 2-3ay deneyeceğiz olmazsa önceki gibi iğne yapılacak yine
Pardon cnm hormon testleri adtliykenmi yapılıyor.
Sağol canım...Rahmetli anneme çekmişim çok titizim annem kardeşime hamileyken halı yıkıyordu sancısı tuttu doğuma götürmüştük düşün artıkkk....Kardeşim öyle olmuştu
evet canım adetin 3.ncü günü yapılması gerekiyormuş.
isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc
wifeofdemon ----------------------------19 Subat
_pinkk_ ------------------------------------ 23 Subat
maonyaaa ------------------------------- 28 Subat
tubaerkan ------------------------------- 28 Subat
cimeka ------------------------------------- 1 Mart
umutdeniz --------------------------------- 2 Mart
seme ----------------------------------------- 3 Mart
neşelikız ----------------------------------- 4 Mart
hasretimsana ---------------------------- 5 Mart
hayalim3kelime ------------------------ 5 Mart
pembiq ----------------------------------- 7 Mart
gul1182 ----------------------------------- 7 Mart
kekula -------------------------------------- 7 Mart
bikere_sevdim ---------------------------- 7 Mart
happylife ---------------------------------- 9 Mart
aborjinos --------------------------------- 9 Mart
gida_pinar -------------------------------- 9 Mart
derya78_40 ----------------------------- 12 Mart
ceza83 ------------------------------------ 12 Mart
minikyaramaz --------------------------- 12 Mart
sefst -------------------------------------- 13 Mart
pourqua ----------------------------------- 14 Mart
mrv091010 ------------------------------- 14 Mart
tuubaaoz ---------------------------------- 15 Mart
kayyum -------------------------------------17 Mart
birtanem ----------------------------------- 17 Mart
mpb ---------------------------------------- 18 Mart
KuPPe-------------------------------------- 19 Mart
ayyildizim ------------------------------- 28 Mart
kızlar, kırmızılar göründü, meğer sancım ondan artmış bugün. Çok şükür. Ama normaldir değilmi? 22 ocakta düşük yaptım, 21 şubatta adet gördüm, tam 30 gün. 1 gün daha bekleseymişim test yapmama gerek olmayacaktı, aceleciyim işte.
ooo herkes burdahoşgeldiniz kızlar nasılsınız bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?