Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Ben geldim kızlarrrr....Dehşet biçimde yorgunum koltuk ve halı yıkadım eğer hamileysem yandımmm valla belim ağırıyodu iyice ağıracakkkk

Tubacım, bu aralar ovulasyona çok yakınsın, aktif olun bu aralar, soğan suyu kürünü denedinmi hiç? Ben 1 kere denedim ama sorun yaşadım, şöyle oldu anlatayım, doktorumun dediğine göre hafif pko var ama önemli değil, çünkü benim yumurtalar büyüyor ve zamanında çatlıyor, eve geldim dedim ki hafif pko var dedi doktor, hemen soğan suyu kürü başlattı kayıvalidem, soğan suyu kürü yumurtanın çatmayabilecek kadar büyümesini sağlamak içinmiş, benimkiler de zaten büyüyor çatlıyor ya, soğan küründen sonra iyice büyüdüler ve o ay onlar çatlayasıya canım çıktı, meğer iyice büyütmüş, azcık daha büyüse doktor kistin var diyecekti yani 3sm'i geçmişti boyu. 10 gün adetim gecikti o ay. sonra dedim bir daha asla, yani normal olan durumumu hasta hale sokmuşum. Ama ciddi pko durumun varsa, yumurtaların iyice büyümeden yarı yolda kalıyorsa soğan suyu yumurtanın büyümesine ve çatlamasına yardımcı oluyor, bunu kullanan herkesten duydum. Ama hamile olmadığından emin olduğun zaman başlarsın o küre. İnşallah hiç gerek kalmaz.

Ben de şu ağrılardan bıktım artık, kaç gündür adet sancısına benzer sancım var, adet görsem de kurtulsam...

biliyorum nihalcim yumurtlama bugün yarın başlayacak daha öncekinde yumurta takibi yapılmıştı ordan da biliyorum ama tabi ben işi şansa bırakmadım adetim bittiği günden beri çalışıyoruz ay sonuna kadar da devam bana da doktorum bu kontrolümde pko hafif çok fazla değil dedi 2-3ay deneyeceğiz olmazsa önceki gibi iğne yapılacak yine

Sağol canım...Rahmetli anneme çekmişim çok titizim annem kardeşime hamileyken halı yıkıyordu sancısı tuttu doğuma götürmüştük düşün artıkkk....Kardeşim öyle olmuştu

Titizlik iyidir ama hamileliğim başındaysan daha bi dikkatli olman lazım, titizliğe feda edilecek (ALLAH korusun!!!) yeğenimiz yok haberin olsun kardeşim :18:

merhaba kızlar, bizim de umudumuz mart ayına kaldı, dokuzuncu denememiz olacak, inşallah bu ay hayırlı gelir hepimiz hamile kalırız:)

önceden doktora gitmiştik sorun yok inizde de dedi, ama kan testi falan yapmamıştı, yarın da adetimin 3.ncü o yüzden gidip şu hormon testlerinden yaptırıcam inşallah sorun çıkmaz.

Titizlik iyidir ama hamileliğim başındaysan daha bi dikkatli olman lazım, titizliğe feda edilecek (ALLAH korusun!!!) yeğenimiz yok haberin olsun kardeşim :18:

Ayyy canım benim haklısın....İnş. bir an önce veririm yeğen haberini size...Hep beraber bebişlerimize sağ salim kavuşuruz inş...

Pardon cnm hormon testleri adtliykenmi yapılıyor.

Hadi hayırlısı, çok sabırsızlanıyorum, inşallah önce hamiş haberlerinizi duyarım sonra hamişlik şikayetlerinizi, ay oram ağrıdı, ay buram ağrıdı, sonra da eyvah bebiş uyutmadı, gece bekçisi gibi oturuyorum geceleri gibi tatlı telaşları paylaşırız hep beraber!!! İNŞALLAH!

Sağol canım...Rahmetli anneme çekmişim çok titizim annem kardeşime hamileyken halı yıkıyordu sancısı tuttu doğuma götürmüştük düşün artıkkk....Kardeşim öyle olmuştu

allah rahmet eylesin canım anneciğine ama sen yine de dikkat et hamileysen allah korusun bebişine bişey olmasın sonra

kızlar inşşlh martta kedi gibi oluruz benide eklerseniz sevinirim bu ay istemiyodum bişi ama bi kazam var dün bende temizlik yaparken hastalandım her yerim ağrıyo ilaç içmeme lazım duramıyorum birde bu ay haplarım varrdı deprezan larım eşimden habersiz kullanıyodum bitiyo bidaki ay inşşlah tam anlamıyla bebeği tekrar düşüncem baya ara verdim yazın temmuzda boş gebelik yaşadım bu ikinci boş gebeliğim di inşşlah 7 yılın sonunda anesine dolu dolu gelcek rabbim büyük benimde regli tarihim martın 7 si allaha emanet olun

kızlar, kırmızılar göründü, meğer sancım ondan artmış bugün. Çok şükür. Ama normaldir değilmi? 22 ocakta düşük yaptım, 21 şubatta adet gördüm, tam 30 gün. 1 gün daha bekleseymişim test yapmama gerek olmayacaktı, aceleciyim işte.

Beni silebilirsin, beklenen ve beklenmeyen adetim geldi. Veya 21 marta yazıver beni.

canım bende ameliyattan sonra 39 gün geçmişti öyle adet olmuştum tatlım hakkında hayırlısı şu günleri atlat bebişlerimize kavuşacaz :))

isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ------------------------------------ 23 Subat

maonyaaa ------------------------------- 28 Subat

tubaerkan ------------------------------- 28 Subat

cimeka ------------------------------------- 1 Mart

umutdeniz --------------------------------- 2 Mart

seme ----------------------------------------- 3 Mart

neşelikız ----------------------------------- 4 Mart

hasretimsana ---------------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ------------------------ 5 Mart

pembiq ----------------------------------- 7 Mart

gul1182 ----------------------------------- 7 Mart

kekula -------------------------------------- 7 Mart

bikere_sevdim ---------------------------- 7 Mart

happylife ---------------------------------- 9 Mart

aborjinos --------------------------------- 9 Mart

gida_pinar -------------------------------- 9 Mart

derya78_40 ----------------------------- 12 Mart

ceza83 ------------------------------------ 12 Mart

minikyaramaz --------------------------- 12 Mart

sefst -------------------------------------- 13 Mart

pourqua ----------------------------------- 14 Mart

mrv091010 ------------------------------- 14 Mart

tuubaaoz ---------------------------------- 15 Mart

kayyum -------------------------------------17 Mart

birtanem ----------------------------------- 17 Mart

mpb ---------------------------------------- 18 Mart

KuPPe-------------------------------------- 19 Mart

wifeofdemon ----------------------------- 21 Mart

ayyildizim ------------------------------- 28 Mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…