Beni silebilirsin, beklenen ve beklenmeyen adetim geldi. Veya 21 marta yazıver beni.
canım bende ameliyattan sonra 39 gün geçmişti öyle adet olmuştum tatlım hakkında hayırlısı şu günleri atlat bebişlerimize kavuşacaz :))
Canim ekledim seni 21 Mart a aslinda doktorun dedigine göre iyi olmus . Üzülme sakin Allah hakkimizda hayilisini versin insallah Mart güzel haberler verirsin insallah
aslında mart 18 den sonra başlıcaz tubacım ama o an şaka yapmıştım sonra aynı arkadaşın dediği gibi antibiyotik falan kullanıyor acaba etkiler mi falna diye içimde şüphelerde oldu.bakalım aslında zayıflamam lazım bir aydan az kaldı bu hafta regl olucam sonraki ay olmadan başlamak istiyorum çalışmalara :44: 58 kilo çok bana sanki off gitmiyoda yapıştılar sanki .geçmiş olsun canım:2: çalışmalar öbür aya mı kaldı yani
sperm kalitesini etkiler mi bilmiyorum ama canım antibiyotikleri ağır olduğu için aslında o an yaklaşmak pek iyi deil sanki bulaşıcı olduğu için hamiş kalayım derken sonra grip olmayalımKızlar benim eşimde grip oldu dün ve ilaç kullanmaya başladı mecburen,peki şimdi çalışmalara devam edersek bi şey olur mu sizce?Yani spermleri etkiler mi bu ilaçlar?
hayırlısı canım benim az kalmış bekleyelim beraberBu reglden sonra 1 regl daha beklemek istiyorum, nasıl sabr edicem bilmiyorum ama doktorumunu full dinlemek istiyorum, sonra ALLAH korusun, en ufak sorun yaşandığında bana diyemesin ki senin yüzünden oldu, keşke beni dinleseydin. Ayrıca üzülmene gerek yok, benim adıma sevinebilirsin, çünkü hamile olsam bu sefer kafama takacaktım erken oldu, bir problem olucakmı, bebeğime bir şey olurmu diye diye kendimi yeyip bitirecektim, çocuğa bir olucağı yoksa bile o stresle kesin bir sorun çıkardı yani. Bu yüzden ben seviniyorum, iyi ki böyle oldu. Hayırlısı bu demekki benim için. Ama burdayım, sizin iyi haberlerinizi bekleyeceğim, senin beklenmeyen adet günün ne zaman?
inşallah canım bu arada hoşgeldin .adet gününde gitme istersen bitsin oyle git adetliyken bazı hormonlar fazla çıkabilir demişti doktorummerhaba kızlar, bizim de umudumuz mart ayına kaldı, dokuzuncu denememiz olacak, inşallah bu ay hayırlı gelir hepimiz hamile kalırız:)
önceden doktora gitmiştik sorun yok inizde de dedi, ama kan testi falan yapmamıştı, yarın da adetimin 3.ncü o yüzden gidip şu hormon testlerinden yaptırıcam inşallah sorun çıkmaz.
hayırlısı canım benim az kalmış bekleyelim beraber
inşallah canım bu arada hoşgeldin .adet gününde gitme istersen bitsin oyle git adetliyken bazı hormonlar fazla çıkabilir demişti doktorum
hoşbulduk canım. reglin 3.ncü günü gel dediler canım testler için, özellikle ona göre ayarladım. değerler ona göredir herhalde, ben de hiç bilmiyorum, yarın görüp öğrenicem, sizleri de bilgilendiririm.
inşallah bakalım, belki 1 regl daha beklerim bilmiyorum, bir doktorumla görüşeyim adetten sonra, izin verirse öyle başlarız çalışmalara
İnşallah izin verir canım ya :)
hayatta herşey biz insanlar için Allah korktuklarımızdan emin eylesin bizi onlarla imtihan etmesin canım sen içini rahat ve ferah tut :)
LH ve FSH ölçülecek her halde, onlar için mutlaka adetin 3. günü gitmen gerekir. 1 gün bile geç gitsen 1 ay sonra adetinin 3. gel diyecekler. İnşallah sonuçların iyi çıkar.
Arkadaşlar bugün sağ kasığımda böyle batma tarzı bi ağrı var ameliyatlık olmadan önce böyle başlamıştı ağrılar psikolojim alt üst oldu ya Allahım bana sağlıklı bir hamilelik bahşetmeden de kurtulamıycam heralde(((
Kadriyecim, bende de ilk gebeliğimde öyle sancılar oluyordu, yani rahimde oluşan gebelikte de sağ veya sol kasıkta sancılar olabiliyor, panikleme, belki de bu iyi bir haberdir, içini ferah tut, adet gününe kadar sabret, sonra hemen test doktor ne gerekirse artık, hepsini sırayla yaparsın, inşallah hayırlı haberlerini alıcaz
İnşallah nihalcim ya okadar çok korkuyorumki bugünlerde zor şeyler yaşıyorum zaten moralim sıfır hiç iyi deilim ben dış gebelik geçirdim diye insanlar çocuğum olmayacakmış gibi görüyor bebeğini kıskandığımı bile düşünenler var Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sağlıkla kucağıma alayım başka bir istediğim yok((
Öyle düşünenlere aldırma, bırak ne düşünüyorlarsa düşünsünler, sen insanlara hep iyi niyetinle davran, bırak utanmak onlara kalsın, öyle milletin ne dediğini düşünürsek, ooo, ben 5 buçuk yıldır evliyim, bizi herkes kısır zannediyor, kimseye anlatamıyoruz ki kendimiz 5 yıldır istemiyorduk, son 1-2 aydır bu konuyu ele aldık. Bunu kimseye anlatamıyoruz, ilk denememden hamile kaldım, daha ne istiyorsunuz kardeşim, tamam kimyasal düşük yaptım, ama bu kadınların %50'sinde rastlanır bir durum ve kısırlıkla alakası yok, düşük yaptığımı da söylemedim eşe dosta, yoksa kesin kısır damgası yiyeceğim. Hem kimse işin psikolojik tarafını düşünmüyor, bu kadın ne hissler yaşıyor, düşene bir tekme de biz vurmayalım demek yok, anlayışsız bizim millet biraz. Gerçi herkesi kötüleyemeyiz ama dedikoducu komşulardan şikayetçi olan her halde tek ben değilim.:78:
Sen kalbini ferah tut, ben senden ümitliyim, inşallah güzel haberler duyacağız yakında, tamammı?Kötü şey düşünmek yok! yasak sana! ok?
Kızlar aslında benim sormak istediğim erkek antibiyotik falan kullanırken kadın hamile kalırsa o spermlerden, bebişe olumsuz bi etkisi olur mu...
Canım bişey sorabilir miyim sakıncası yoksa?Kimyasal gebeliğini nasıl anladın?
Nasıl anladığımı izah edeyim, ilk aydı ki korunmuyorduk, ovulasyonumdan 1 hafta sonra iştahım açıldı, göğüs uçlarımda hassaslık başladı, her gün adet sancısına benzer ağrılarım oldu, hamile olduğumu hissettim, adetim 2 gün gecikinceye kadar günleri saydım, sonra idrar testi yaptım, pozitif çıktı, sevindim, eşime falan söyledim, 2 gün sonra tekrar idrar testi yaptım, acaba yanılma payı varmı diye, çok silik çıktı, panikledim, gittim kan tahlili yaptırdım, beta HCG 67,5 çıktı, yani pozitif, (meğer beta HCG artık düşüşe geçmişmiş), 2 gün sonra kanamam başladı, tekrar kan tahlili yaptırdım bu sefer beta HCG 20,5 çıktı, yani bebek düşüyormuş. Doktora gittim, yapacak bir şey yok dedi kimyasal gebelik dedi. Kimyasal gebeliğin klinik gebelikten farkı şu: ultrasonda görünecek kadar büyümeden düşük olduğu zaman kimyasal düşük sayılır, ultrasonda kese klinik olarak göründükten sonra oluşan düşükler ise normal düşüklerdir.kısacası kimyasal düşük erken düşük demektir. Sadece tahlil sonuçlarında belli olan hamileliktir. 1 hafta daha dursaydı düşmeseydi ultrasonda da görünecekti, ablası, ama durmadı düştü. :2:
Nihalcim canım arkadaşım çok tşk ederim desteğin için iyiki varsınız ya yoksa kafayı yerdim :))
Ben tam 15 aylık evliyim bizde yeni yeni istemeye başlamıştıkki bu olayı yaşadık bende çocuk delisiyim ya herkes acıyarak bakmaya başladı bana Ben Allahıma her gece dua ediyorum İnşallah tez zamanda bana,sana,bu listedeki ve isteyen tüm arkadaşlarımıza Rabbim nasip edecek :))))
Allahtan bir sorun olmazsa çarşamba gidicem Eyüp Sultana orası beni acayip rahatlatıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?