Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Merhabaaa:...Ocak ayında malesef dış gebelik yaşadımVe bu ay hayırlısıyla tekrar çalışmaya başladıkkk.Adet tarihim 14 Mart.Benide eklermisiniz listenizeeeee:))

bende aralıkta yaşadım canım 1 ocakta ameliyat oldum inşallah Allah bu ay yüzünü güldürür :)
senin nasıl sonlandı canım ameliyat oldunmu ?

Son düzenleme:
Hayır canım kendiliğinden düştüüü. buradaki doktorlarada güvenemiyorummm.bana üç ay korun dediler ama dayanamadımmm.hayırlı güzel haberler almak istiyorummm:) Malesef çok sitres yapıyorummm.:18:

bugün gecikmenin 4.günü idrar testinde bişey çıkmadı hala.. kan vericem sanırım 1-2 gün sonra...

bu arada yaşımı 25 yazar mısınız listeye.........

Hayır canım kendiliğinden düştüüü. buradaki doktorlarada güvenemiyorummm.bana üç ay korun dediler ama dayanamadımmm.hayırlı güzel haberler almak istiyorummm:) Malesef çok sitres yapıyorummm.:18:

stres yapma canım inşallah Allah sağlıklı hamilelik nasip eder bana doktorum korunma vermedi bakalım artık :)
canım allah nasip edecekse korkma hiç bişey olmaz doktorlara güvenmek zorundayız eğer başka bir yere gitme imkanın varsa muayene ol tekrardan canım...

offf offf niye geçmiyo bu günlerrrrrrr .. çok merak ediyorum kızlar ya..bazende olmamasından korkuyorum ama..her zaman dediğim birşeyde var, Allah hayırlı olduğu zamanda versin inşallah.. ama geçsin şu günler ya :) gel 19 mart gelllll..:97::97::97:

Çift çizgiyi gördümmmmm inanamıyorum ins kanda da çıkar keseyi de görürüm haberleri vericem kızlar

Çift çizgiyi gördümmmmm inanamıyorum ins kanda da çıkar keseyi de görürüm haberleri vericem kızlar

aa canım çok sevindim inşallah kanda da çıkar iyi haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:

hay maşallah desenize sayımız artıyor....inş kandada çıkar.....inş mutlu haberi bizimle paylaşırsın.....

mavibebek,iklim_aras,dryyvz ve sulisim arkadaşlar tebrikler..rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin.. bizlere de nasip olur inşlh..duanıza ihtiyacımız var.

canım arkadaşlarım günaydınlar.ne kadar güzel bir güne uyandım böyle iklim aras tebrikler bitanem öyle mutluyumki dün iki bebişimizin haberi çok mutlu etti beni.allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.bizede rabbim bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşaallah.kadriyeciğim bugün büyük gün hayırlı haberler verirsin inşaallah gülüm.bekliyorum merakla.

mavibebek,iklim_aras,dryyvz ve sulisim arkadaşlar tebrikler..rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin.. bizlere de nasip olur inşlh..duanıza ihtiyacımız var.

aminnn cümlemizle beraber....inş en kısa zamanda rabbim isteyen herekse versin....yokluğunu aratmasın.....

günaydın canım....rabbim en kısa zamanda senden de güzel haberler almayı nasip etsin....yüreğinin güzelliği bebek heyacanıyla taçlansın .....

aminnnn canım arkadaşım amiiiiin sizin kadar güzel insanların yanında olmak öyle güzelki anlatamam benim bitanem olmasada sizin haberleriniz o kadar mutlu ediyorki.kalbim herzaman sizinle dualarım sizinle.inşaallah bende 15 martta size güzel haberler veririm.allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah.

kızlar bende ayın 13 yada 14ünde adet olacağım bugün kan testi yaptırsam belli olur mu acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…