Merhabaaa:...Ocak ayında malesef dış gebelik yaşadımVe bu ay hayırlısıyla tekrar çalışmaya başladıkkk.Adet tarihim 14 Mart.Benide eklermisiniz listenizeeeee:))
Hayır canım kendiliğinden düştüüü.buradaki doktorlarada güvenemiyorummm.bana üç ay korun dediler ama dayanamadımmm.hayırlı güzel haberler almak istiyorummm:) Malesef çok sitres yapıyorummm.:18:
Çift çizgiyi gördümmmmm inanamıyorum ins kanda da çıkar keseyi de görürüm haberleri vericem kızlar
Çift çizgiyi gördümmmmm inanamıyorum ins kanda da çıkar keseyi de görürüm haberleri vericem kızlar
mavibebek,iklim_aras,dryyvz ve sulisim arkadaşlar tebrikler..rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin.. bizlere de nasip olur inşlh..duanıza ihtiyacımız var.
canım arkadaşlarım günaydınlar.ne kadar güzel bir güne uyandım böyle iklim aras tebrikler bitanem öyle mutluyumki dün iki bebişimizin haberi çok mutlu etti beni.allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.bizede rabbim bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşaallah.kadriyeciğim bugün büyük gün hayırlı haberler verirsin inşaallah gülüm.bekliyorum merakla.
aminnn cümlemizle beraber....inş en kısa zamanda rabbim isteyen herekse versin....yokluğunu aratmasın.....
günaydın canım....rabbim en kısa zamanda senden de güzel haberler almayı nasip etsin....yüreğinin güzelliği bebek heyacanıyla taçlansın .....
ve ben de cesaret edip test yaptım.969 çıktı değerim.hamileyimmmmmm....allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah tüm kalbimle söylüyorummm.....aminnnn
kızlar bende ayın 13 yada 14ünde adet olacağım bugün kan testi yaptırsam belli olur mu acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?