merhaba benide listenize ekleyebilirmisiniz? 10mart... bir haftadır kasıklarım ağrıyor, göğüslerim çok şişti.3ay önce bebeğin kalp atışı olmadığından kürtaj olmak zorunda kalmıştım. bu ay ilk deneme nolur bilmiyorum.ama önceki belirtileri görüyorum.daha test yapmadım cesaret edemiyorum. ilkinde çift çizgiyi çok silik görmüştüm adetim 1gün geçmişti kan testide 120 çıkmıştı.şu an test yaptırmak istiyorum ama beklesem mi acaba çok kararsızım..
merhaba hoşgeldin canım, bence yarın sabah idrar tetsi yap, silik bile olsa pozitifi görürsen kan tetsi yaptırmaya koş. yok, negatif çıkarsa 1-2 gün daha beklersin. sonra yine yaparsın test. İnşallah hamilesindir.
Çift çizgiyi gördümmmmm inanamıyorum ins kanda da çıkar keseyi de görürüm haberleri vericem kızlar
offf offf niye geçmiyo bu günlerrrrrrr .. çok merak ediyorum kızlar ya..bazende olmamasından korkuyorum ama..her zaman dediğim birşeyde var, Allah hayırlı olduğu zamanda versin inşallah.. ama geçsin şu günler ya :) gel 19 mart gelllll..:97::97::97:
Çift çizgiyi gördümmmmm inanamıyorum ins kanda da çıkar keseyi de görürüm haberleri vericem kızlar
selam arkadşlar bende bu ay çalışmalara başlayanlardanım mart ayı ugurlu gelecek hepimize inşallah
aborjinos, canım, sende kırmızılar geldimi de nisana inşallah yazmışsın?
geldi canim benimde maalesefvalla baska yollar denicem artik sogan kürüne basliyim diyorum. yarinda doktora gidicem insallah yapar hormon testi bana 6 ay sonra gel dedi ama bekleyemicem gideyim biseyler önersin. Yada bisey varsa simdiden cözümlensin öle bekle bekle olcak gibi degil.
geldi canim benimde maalesefvalla baska yollar denicem artik sogan kürüne basliyim diyorum. yarinda doktora gidicem insallah yapar hormon testi bana 6 ay sonra gel dedi ama bekleyemicem gideyim biseyler önersin. Yada bisey varsa simdiden cözümlensin öle bekle bekle olcak gibi degil.
benim hiç bir zman kasıklarım ağrımaz. karnım ağrır regli dönemlerimde....farklı hiç bir belirtim olmadı hatta son bir kaç gün hiç bir yerim ağrımıyordu....ben kesin tutmadı dedim.... akıntımda yokmu göğüslerimdeki şişlik inmişti...normal bir el değince ağrı oluyordu...
1 önceki ay her şeye dikkat etmiştim çok farklı gelmiş herşey..... ama tutmamıştı 5 gün gecikmelide olsa gelmişt.... o yüzden bu ay hiç fark edemedim ayırt edemedim ...
bende de hic bir belirti yok sadece belirti olara 28 subatta lekelenmem oldu okadar.
test aldim erken testlerden sali günü yaptim tek cizgi cikti onda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?