Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ya bir şey sorcam bu kimyasal gebelik ne demek? bir çok kişi yaşamış.....ama ne olduğunu ben hiç duymamıştım bilmiyorum....

kimyasal gebelik, daha ultrasonda klinik olarak görünmeyecek kadar küçük hamileliğin kendiliğinden sonlanması demekdir. yani kadının hamile olduğu sadece kan testinde ve idrar testinde görülebiliyor. hani o kesenin ultrasonda ilk göründüğü 6-7. haftalar var ya, işte o haftalara ulaşmadan 4-5. haftada yaşanan düşüktür. aslında doğanın elemesidir, diyor doktorlar, yani sağlıklı döllenme gerçekleşmediği zaman sakat veya hastalıklı çocuk doğurma ihtimalini vucüt kendisi ortadan kaldırıyor. Eğer kimyasal düşükler olmasaydı, yenidoğanlardaki sakatlık oranında büyük bir patlama yaşanırdı, diyor doktorlar. Ama yine de ALLAH kimseye vermesin diyorum, çünkü seviniyorsun, uçuyorsun, sonra 2-3 gün sonra büyük üzüntü yaşıyorsun.

erken testlere güvenme. kaç gün var regline...... inş 1-2 gün kala yapar ve güzel sonucu alırsın.....

Bat 12 Martta canim hayirlisi artik bakalim

Alsam cuma yapsam bir bakalim benim bazen günümden erkende gelebiliyor regl. 1 gün önce veya 2 gün önce

çok sağol canım.....teşekkür ederim açıklaman için

Bat 12 Martta canim hayirlisi artik bakalim

Alsam cuma yapsam bir bakalim benim bazen günümden erkende gelebiliyor regl. 1 gün önce veya 2 gün önce

hımmm az kalımış...daha sonra tekar test yaparsın inş ozaman güzel haberi alırsın.....

Son düzenleme:
hımmm çok sağol canım.....teşekkür ederim açıklaman için

hımmm az kalımış...daha sonra tekar test yaparsın inş ozaman güzel haberi alırsın.....

Evet artik az kaldi hayirlisi olsun ins. bakalim cuma günü falan test alip yapim diyorum ama bakalim belli olmaz bazen benim reglm. 1- veya 2 gün erkende gelebiliyor yarinda bir gecsin.

kızlar test yaptırdıktan sonra yazmamı söylemiştiniz.şüpheli ilişkiden 15 gün sonra kan testi yaptırdım.sonuç negatif nonpregnant 0,01 çıktı.yalnız bi arkadaş daha önce bi yakınının test yaptırdığını ilk bata negatif çıktığını ilerleyen günlerde testi tekrarladığında pozitif çıktığını ve hamile olduğunu öğrenmiş benimde öyle olabilir mi acaba? bu kadar zamanda değerin kaç olması gerekiyodu?

arkadaşlar merhaba bat'ım bugün çok şükür de gelmedi :) sabah test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı 5-10 dk sonrada biraz daha netleşti şimdi çıkıp daha kaliteli bir test alcam doktorumla konuştum yarın gel dedi bakalım hayırlısı inşallah bu sefer sağlıklı bir hamileliktir inşallah Allah acısını bir daha göstermsi ne bana nede başkalarına .....

zerrincim eskisi kadar giremeiyorum canım kafam allak bullak biraz çift çizgiyi görünce açıkcası birazda endişelenmeye başladım yaşadıklarım aklıma geldi ne olur dua edin bana bu dış gebelik olmasın inşallah sağlıklı hamileliktir öpüyorum seni canım güzel haberlerle burda olurum inşallah

kanda değerim 1.98 çıktı kızlar maalesef. bekleyelim dedi doktor bakalım yükselicek mi. hevesim kursağımda kaldı 1 hafta daha beklicem..........

oy canım arkadaşım benim iyi ol önemli deil ben iyi haberlerini alayımda allahım bu sefer bebeğini kollarına almanı nasip eder bizede teyzesi olmayı tabiki.şimdi umutlandıracak bişey söylemek istemiyorum hassassın biliyorum bitanem ama iyi düşünelim olurmu gülüm.kendini fazla yıpratma herşeyi oluruna bırak allah en doğru olanı verir.inşaallah bu bebiş senin için hayırlıdır.en çok sevinen ben olacağım müjdeli haberin için.yarın sonucunu bekliyorum bitanem.öpüyorum kocaman

cnm kötü düşünme inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın bu sefer. Her silik çizgi dış gebelık değilki belki bebişin daha cok küçüktür hemen dr a git de için rahatlasın mutlu haberlerini beklıyoruzz... Dualarımız senınle cnm

kizlar ben cikiyor

kendinize iyi bakin

Ho sohbetlerr

Ins. yarin güzel haberler gelir !!!!

BYE:...........................

evet kuppecim yaaa.. gelse ayin 19u biran once.. :18::18::18:
dimiii yaaa screamaway, geçmiyoo günler..biz test yapmak için 19una kadar beklemelimiyiz sence :))

arkadaşım ALLAHIM yüzünü güldürsün inşallah..umarım bebişini kucağına aldığın günleri görürsün, canı gönülden diliyorum bunu..

kanda değerim 1.98 çıktı kızlar maalesef. bekleyelim dedi doktor bakalım yükselicek mi. hevesim kursağımda kaldı 1 hafta daha beklicem..........

inşaallah birtanem yükselir inşaallah.geç döllenme olabilir belki.inşaallah bir hafta sonra güzel haberlerini alırız.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

cnm bnmde 1,65 den yükselmişti umudunu kesme ... Ama bnmkı sonradan kimyasal gebeliğe cevırdı
Böylee küçük rakamlardan yükselip sağlıklı gebelıge dönüşen cok ınsan var o yüzden umudunu kesme ve bol bol dınlen bebişin sana tutunmaya calısıyo olabılır

anlamadım seninde 0.01'di değerin sonra hamile mi çıktın yani???

yok kuzu, malesef değilimmm..geçen ay benimde öyleydi değerim ama hamilelik çıkmadı..nasip değilmiş, bu ay denedik bakalım bekliyoruzzz..hiççç üzülmee..yinede Allah bilir herşeyi..

yok kuzu, malesef değilimmm..geçen ay benimde öyleydi değerim ama hamilelik çıkmadı..nasip değilmiş, bu ay denedik bakalım bekliyoruzzz..hiççç üzülmee..yinede Allah bilir herşeyi..

yok zaten bu ay düşünmüyoduk yanlışlıkla oldu biraz evliliğimizin tadını çıkaralım ondan sonra diye düşünüyoduk.hayırlısını versin rabbim ama ben yükselir mi diye merak ediyorum.0,01 gibi bi değer de yükselebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…