Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

düşük bi değer canım, yükselme ihtimali yok diye biliyorum, geçen ay araştırmıştım çünkü ben..yeni evliysen bencede evliliğinin tadını çıkarmalısın..benim dördüncü yılıma yol alıyo evliliğim..biz daha yeni düşünmeye başladıkk..Allah hayırlısını versin..

he ii öleyse boşuna meraklanmıyım bari.yükselmez yani ok saol canım

hadi inş güzel haberlerini alırız.....inş sıkınıtları tekrar yaşamazsın....merakla bekliyoruz sonucunu
kanda değerim 1.98 çıktı kızlar maalesef. bekleyelim dedi doktor bakalım yükselicek mi. hevesim kursağımda kaldı 1 hafta daha beklicem..........

hadi yaaa dur bakalım yükselir inş hiç üzülme....hayırlı sağlıklı haberlerini alırız .....

canim iyi dusunmeye calis.. insallah hamilesindir..

dimiii yaaa screamaway, geçmiyoo günler..biz test yapmak için 19una kadar beklemelimiyiz sence :))

yok kuppecim, ben bekleyemem 19una kadar.. 17si gibi yapmayi dusunuyorum testi.. Zaten ben 19'u bir onceki ayki adet sureme gore soylemistim.. bu ayki ovulasyona gore hesaplarsam 17 gibi..
kismet, bakalim..:18::18::18::18:

sen de belirti varmiydi... ben de birsey yok.. dun sanki cok hafif agrim vardi.. bugun birseyim yok.. zaten iki gundur cok zor gunler geciriyorum.. olmussa da tutunamamistir herhalde...

pelin7 sen bata kaç gün kala kan tahlili yaptırdın???

kizlar ben incir kürüne basliyayim diyorum bu ay nasil yapildigini bilen varmi tam olarak???

inşaallah birtanem yükselir inşaallah.geç döllenme olabilir belki.inşaallah bir hafta sonra güzel haberlerini alırız.

inş. tatlım sağol......

tutunur inş. canım yaa..

hadi yaaa dur bakalım yükselir inş hiç üzülme....hayırlı sağlıklı haberlerini alırız .....

alırız inş. canım. rabbim hayırlısını versin herkese ve de bana.......

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | Nisan'a insallah
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart | bekliyoruz
| greenpeacee| 30 | 3 Mart | bekliyoruz
| sulisim canim tebrikler | 29 | 5 Mart |
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart | bekliyoruz
| nefsim canim tebrikler | 25 | 5 Mart |
| polanegri | 23 | 6 Mart | Nisan'a insallah
| ilkim_aras canim tebrikler | 25 | 7 Mart |
| pembiq | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| ravzanur | 29 | 7 Mart | bekliyoruz
| atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a inşallah
| gul1182 | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| kekula | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| dryyvz canim tebrikler | 26 | 8 Mart |
| psijoyi | 32 | 8 Mart | Nisan'a inşallah
| vahsihatun| ??? | 9 Mart
| aayssegul| ??? | 9 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan'a inşallah
| bikere_sevdim(Kadriye ) | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a inşallah
| mavibebek canim tebrikler | 28 | 10 Mart |
| elfinya |??? | 10 Mart
| pnr30 | 31 | 10 Mart
| happylive | 32 | 11 Mart
| sema84| 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| alisya01 | 28 | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| gulden79| ??? | 14 Mart
| pamuk58| 27 | 14 Mart
| karadenizrky | 27 | 14 Mart
| pourqua | 24 | 14 Mart
| mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart
| karyaa48 | 27 | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| maviyaz| 30 | 16 Mart
| yasmin_84| 26 | 16 Mart
| dostt| ??? | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| 26 | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| seaatle| ??? | 20 Mart
| aylic | 27 | 20 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| feryal_efe | 26 | 23 Mart
| azra3434| 30 | 23 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| kad_er| ??? | 25 Mart
| 9papatya| 31 | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| lizzie | 25 | 26 Mart
| ysmglr | 28 | 26 Mart
| nazooooo| 25 | 28 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
| neşelikız| 25 | 30 Mart
| tubaerkan | 26 | 30 Mart
| gida_pinar | 25 | 31 Mart
| sentez | 27 | 4 Nisan
| hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan
| neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan

kızlar bişey sorucam akıntısı olmadan hamile kalanınız varmı aranızda ben yarın kan testi yaptırıcam ama kötü sonuçla yüzleşmek istemiyorum (((((

kizlar ben incir kürüne basliyayim diyorum bu ay nasil yapildigini bilen varmi tam olarak???

canım bildiğim kadarıyla anlatayım 4-5 adet inciri sabah 1 lt suyla kaynatıp sabah akşam içiyorsun bu 1 lt bir gün için sadece ve 21 gün bu şekilde devam ediyorsun.

bugün doktora gittim hem sırtım inanılmaz ağroyordu hem de test yapalım diye.gittim kan tahlili yapılmıyormuş sağlık ocağında gebelik testi yaptı idrardan negatif çıktı bari adet olsam içimi sıktı bu beklemek artık adet olup kurtulmak istiyorum...

iste bu ay 2. aydi .ya doktora gidicem yumurtalama takibi yapmicak direk hap vericek simdi ,üstüne bide bence erken bekliyelim 6. aya kadar die yorum da yapicak. Sogandan vazgectim zaten simdi incir kürüne baslicam
ben bu ay ovulasyon testi yaptim ve birgün tam 15. gün de pozitifi gördüm. 16. gün hemen negatif oldu iste onu anliyamadim hemen 1 günmü pozitif cikar hic bilmiyorum. Bide demek yumurtalamam baslicakti haber verdi ama catlamadi belkide. Aslinda bence catladida o seffaf uzayan yapiskan akinti vardi 16. günde .Belkide tutunamadi spermler iste bilmiyorum ki sanki hersey cok güzel gitmisti ama olmadi. Esim de keciboynuzu kürüne baslicak. bu ay da bunlari deniyelim zaten bugün aksama bi doktora gidicem ama hormon testi yaparmi bilmiyorum.

kızlar bişey sorucam akıntısı olmadan hamile kalanınız varmı aranızda ben yarın kan testi yaptırıcam ama kötü sonuçla yüzleşmek istemiyorum (((((

sulisim arkadaşımızın öyleydi yanlış hatırlamıyorsam canım hiçbir belirti yaşamadım diyordu.

canım bildiğim kadarıyla anlatayım 4-5 adet inciri sabah 1 lt suyla kaynatıp sabah akşam içiyorsun bu 1 lt bir gün için sadece ve 21 gün bu şekilde devam ediyorsun.

sagol canim bu tarif iyimis bi yerde okudum simdi yarim litreye15 incir dio yuh dedim. okadar inciri nerden bulcam bide bu 21 gün sürcek 10 kilo gider heralde incir

canım bende aile hekimine gideyim dedim sağlık ocağına kan testi için kan testi yapmıyolarmı sağlık ocağında

canım senin adetine daha 5 gün var bu kadar umutsuz olma canım benim hem idrar tahliline güvenilmiyor biliyorsun.

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çok tşk ediyorum yarın sonucu alır almaz haber vercem inşallah herşey yolundadır hepinize çok çok çok tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…