yok zaten bu ay düşünmüyoduk yanlışlıkla oldubiraz evliliğimizin tadını çıkaralım ondan sonra diye düşünüyoduk.hayırlısını versin rabbim ama ben yükselir mi diye merak ediyorum.0,01 gibi bi değer de yükselebilir mi?
düşük bi değer canım, yükselme ihtimali yok diye biliyorum, geçen ay araştırmıştım çünkü ben..yeni evliysen bencede evliliğinin tadını çıkarmalısın..benim dördüncü yılıma yol alıyo evliliğim..biz daha yeni düşünmeye başladıkk..Allah hayırlısını versin..
arkadaşlar merhaba bat'ım bugün çok şükür de gelmedi :) sabah test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı 5-10 dk sonrada biraz daha netleşti şimdi çıkıp daha kaliteli bir test alcam doktorumla konuştum yarın gel dedi bakalım hayırlısı inşallah bu sefer sağlıklı bir hamileliktir inşallah Allah acısını bir daha göstermsi ne bana nede başkalarına .....
zerrincim eskisi kadar giremeiyorum canım kafam allak bullak biraz çift çizgiyi görünce açıkcası birazda endişelenmeye başladım yaşadıklarım aklıma geldi ne olur dua edin bana bu dış gebelik olmasın inşallah sağlıklı hamileliktir öpüyorum seni canım güzel haberlerle burda olurum inşallah
kanda değerim 1.98 çıktı kızlar maalesef. bekleyelim dedi doktor bakalım yükselicek mi. hevesim kursağımda kaldı 1 hafta daha beklicem..........
az vakit buldum var mı hamile?? meraktayım
arkadaşlar merhaba bat'ım bugün çok şükür de gelmedi :) sabah test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı 5-10 dk sonrada biraz daha netleşti şimdi çıkıp daha kaliteli bir test alcam doktorumla konuştum yarın gel dedi bakalım hayırlısı inşallah bu sefer sağlıklı bir hamileliktir inşallah Allah acısını bir daha göstermsi ne bana nede başkalarına .....
zerrincim eskisi kadar giremeiyorum canım kafam allak bullak biraz çift çizgiyi görünce açıkcası birazda endişelenmeye başladım yaşadıklarım aklıma geldi ne olur dua edin bana bu dış gebelik olmasın inşallah sağlıklı hamileliktir öpüyorum seni canım güzel haberlerle burda olurum inşallah
dimiii yaaa screamaway, geçmiyoo günler..biz test yapmak için 19una kadar beklemelimiyiz sence :))
inşaallah birtanem yükselir inşaallah.geç döllenme olabilir belki.inşaallah bir hafta sonra güzel haberlerini alırız.
cnm bnmde 1,65 den yükselmişti umudunu kesme ... Ama bnmkı sonradan kimyasal gebeliğe cevırdı
Böylee küçük rakamlardan yükselip sağlıklı gebelıge dönüşen cok ınsan var o yüzden umudunu kesme ve bol bol dınlen bebişin sana tutunmaya calısıyo olabılır
hadi yaaa dur bakalım yükselir inş hiç üzülme....hayırlı sağlıklı haberlerini alırız .....
kizlar ben incir kürüne basliyayim diyorum bu ay nasil yapildigini bilen varmi tam olarak???
canım, sen tedavilere başlamadan önce yumurta takibi yaptır, büyüyormu çatlıyormu? sende bu durumların nasıl ilerlediği hakkında kesin bilgin varmı? eğer yumurtlaman normalse soğan kürü kesinlikle yapma. ben yaptım 1 kere, ve yaptığım ay adet düzenim allak bullak oldu, normalde büyüyen çatlayan yumurtalar, o ay büyüdü büyüdü ve çatlamadı, yani çatladı ama 9 gün geç çatladı, adetim de 9 gün gecikti dolayısıyla. yani yumurtlaman normalse, sağlıklı durumu hasta duruma çevirme. Hayırlısı olsun, daha yeni başamıştınız değilmi denemelere?
kızlar bişey sorucam akıntısı olmadan hamile kalanınız varmı aranızda ben yarın kan testi yaptırıcam ama kötü sonuçla yüzleşmek istemiyorum(((((
sulisim arkadaşımızın öyleydi yanlış hatırlamıyorsam canım hiçbir belirti yaşamadım diyordu.
canım bildiğim kadarıyla anlatayım 4-5 adet inciri sabah 1 lt suyla kaynatıp sabah akşam içiyorsun bu 1 lt bir gün için sadece ve 21 gün bu şekilde devam ediyorsun.
bugün doktora gittim hem sırtım inanılmaz ağroyordu hem de test yapalım diye.gittim kan tahlili yapılmıyormuş sağlık ocağında gebelik testi yaptı idrardan negatif çıktı bari adet olsam içimi sıktı bu beklemek artık adet olup kurtulmak istiyorum...
bugün doktora gittim hem sırtım inanılmaz ağroyordu hem de test yapalım diye.gittim kan tahlili yapılmıyormuş sağlık ocağında gebelik testi yaptı idrardan negatif çıktı bari adet olsam içimi sıktı bu beklemek artık adet olup kurtulmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?