Yupppiiii.Canım çok tebrik ederim.İnşallah kanında da değerin yükselir de hayırlısıyla alırsın kucağına.Çift çizgiyi gördümmmmm inanamıyorum ins kanda da çıkar keseyi de görürüm haberleri vericem kızlar
arkadaşlar merhaba bat'ım bugün çok şükür de gelmedi :) sabah test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı 5-10 dk sonrada biraz daha netleşti şimdi çıkıp daha kaliteli bir test alcam doktorumla konuştum yarın gel dedi bakalım hayırlısı inşallah bu sefer sağlıklı bir hamileliktir inşallah Allah acısını bir daha göstermsi ne bana nede başkalarına .....
zerrincim eskisi kadar giremeiyorum canım kafam allak bullak biraz çift çizgiyi görünce açıkcası birazda endişelenmeye başladım yaşadıklarım aklıma geldi ne olur dua edin bana bu dış gebelik olmasın inşallah sağlıklı hamileliktir öpüyorum seni canım güzel haberlerle burda olurum inşallah
sagol canim bu tarif iyimis bi yerde okudum simdi yarim litreye15 incir dio yuh dedim. okadar inciri nerden bulcam bide bu 21 gün sürcek 10 kilo gider heralde incir
sağol canım yarın gidicem bakalım varmı yokmu bu ay kendimi fena kaptırdım çok üzülücem ama hayırlısı
hakkımızda hayırlısı bitanem bende sen gibiyim ama 15 ine kadar bişey yapmayacağım yıprandım çok birde ümit işte korkuyorum yaptırmaya klomen kullandım diye bu ay çok kaptırdım ama sonu hüsranda olabilir.
evet canım ya insan belki bir umut diyo yada biz görmek istediğimiz gibi görüyoruz bazen adet günümü bekleyeyim diyorum hayır hamile değilim diyorum bazende yarın gitmeliyim diyorum kendimizi fena kaptırmışız inşallah hayırlı sonuç alırız canım
kızlar bişey sorucam akıntısı olmadan hamile kalanınız varmı aranızda ben yarın kan testi yaptırıcam ama kötü sonuçla yüzleşmek istemiyorum(((((
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin birtanem amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşaallah hepimiz için.allahım hepimizin yüzünü güldürsün bu ay.
benim hiç akıntım yoktu....hatta belirgin hiç bir farklılık yoktu.....son günlerde karın ağrıların azlmıştı bile ara ara sırım ağrıyordu.....
sen içini ferah tut..belirtilere takıllma.....inş güzel haaberi alırsın.....
Ayyy kızlar sinir oldum ya hamilelik derdi bitti şimdide doktor hastane arama işi başladı.
Bulamıyorumdoktor bulamıyoruuummmm:84::84:
ay güzel anne canını sıkma sakın bulursun özel yokmu bulunduğun yerde?
Canım istanbul avrupa yakasındayım var tabi olmaz mı ama eve de yakın olsun istiyorum.Birkaç seçenek var ama ne bileyim çıkamadım işin içinden
kızlar sağlık ocaklarında kan testi yapmıyolarmı
bunuda yeni öğreniyorum :97:
evet ben de bugün öğrendim :))kan testi yaptırmak istiyorum dedim biz yapmıyoruz dediler...
canım istanbulu bilmediğim için yorum yapamıyorum ama en uygun doktoru bulusun dert etme kendine bebişinide üzme gülüm.
Sağol canım.
canim iyi dusunmeye calis.. insallah hamilesindir..
yok kuppecim, ben bekleyemem 19una kadar.. 17si gibi yapmayi dusunuyorum testi.. Zaten ben 19'u bir onceki ayki adet sureme gore soylemistim.. bu ayki ovulasyona gore hesaplarsam 17 gibi..
kismet, bakalim..:18::18::18::18:
sen de belirti varmiydi... ben de birsey yok.. dun sanki cok hafif agrim vardi.. bugun birseyim yok.. zaten iki gundur cok zor gunler geciriyorum.. olmussa da tutunamamistir herhalde...
benimde sol kasığıma ağrılar giriyor adet olacakmışım gibi hissediyorum ama akıntıya takılmıştım tatlış benim akıntım yok herhalde değilim diye düşünürken cvp yazdın sağol canım benim Allah sana sorunsuz hamilelik geçirmeni nasip etsin
Ayyy kızlar sinir oldum ya hamilelik derdi bitti şimdide doktor hastane arama işi başladı.
Bulamıyorumdoktor bulamıyoruuummmm:84::84:
yarın gidecektim demekki kısmet değilmiş belki eşimle özele giderim sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?