Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

slm bir şey sorcam bu erken döllenme geç dölllenme ne demek nasıl oluyor nette araştırdım bir şey bulamadım.....yumurtalama döneminden önce veya sonra mı hamile kalınmış demek????

Son düzenleme:

daha cooookkk var gunune kuppecim...
bence bu kadari bile iyi...
insallah gittikce de artar belirtilerin.. ve hamilesindir insallah..

iyi akşamlar arkadaşlar...

yeni hamile haberlerini okudum listemiz çok güzelleşmiş.. hepinizi tebrik ederim.

Canlarım benim muhtemel yumurtlama günüm 4 marttı.. bugün akıntımın fazlalaştığını hissettim.. bu kadar çabuk akıntı artması olabilirmi acaba.. daha bat'a 8-9 gün var

slm bir şey sorcam bu erken döllenme geç dölllenme ne demek nasıl oluyor nette araştırdım bir şey bulamadım.....yumurtalama döneminden önce veya sonra mı hamile kalınmış demek????

Canim yumurtanin catlama suresi ile alakali bazen gec catlayabiliyor mesela ben bu ay bat a 12 gun kala dr a gittim iki yumurtan olmus biri catlamis ama digeri daha catlamamis dedi gec catladiginda o gunlere iliski denk geirse gec dollenme oluo yani bende bu ay ogrendim onun icin yumurtlama gunlerine takilmamak gerekiyo siklusun her donemi kadin icin gebelik ihtimali olabilirmis dr oyle diyor

hııııı ozaman erken döllenmede de yumurta erken çatlıyor vaktinden..... teşekkür ederim canım açıklaman için sağol

bencede takılmamak gerekiyor yoksa insan o dönemde daha bi stresli oluyor....

Son düzenleme:

amanda ne güzel listede bir sürü hamiş olmuş görmeyeli Arkadaşlar hepinizi çok tebrik ediyorum Rabbim hayırlısı ile kucağınızada almak nasip eder inşallah ve çok kolay bir hamişlik geçirirsiniz ....bende kızımı bir hafta önce öğrendim diye dahayanamadım test yaptım ama sonuç negatifti((( şimdi bide 14 ünü beklicem hayırlısı bakalım veren rabbim nasip edecekse eğer vardır bir vakti zamanı...

oo buraya gelmeyeli listemiz bebeklerle dolmuş Allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun bşze de nasip olur inşallah

kizlar, benim bat'im 17-19 arasi...

ve dun biraz kasiklarimda agrim varken, bugun hicbirsey yok...

dunden beri bir suru kotu olay yasadim... sizce bu etkiler mi?

ben bu ayi unutayim mi?

ben bu ayi unutayim mi?

cnm eger gebelik varsa yasadıgın stres bunu değiştirmez sadece belki etkilenebilir bebişin..kasık agrılarına da takılma bence bazılarında hiç agrı olmayabiliyor..inşallah hamişsindir.inşallah ben de hamişimdir son iki gün benim bata heyecanlıyım:26:

senin cok az kalmis... test yapsana... negatif ciksada denems olursun, 2 gun sonra tekrar yaparsin..

ben bugun gittim, 4-5 gun onceden belli olan testlerden aldim.. ama daha en az 8-9 gun var...

ben de fortel erken gebelik testi yaptım tek çizgi bana el salladı:))

senin cok az kalmis... test yapsana... negatif ciksada denems olursun, 2 gun sonra tekrar yaparsin..

ben bugun gittim, 4-5 gun onceden belli olan testlerden aldim.. ama daha en az 8-9 gun var...

cnm evet eger varsa cıkabılır ıdrarda..ama nedense bende ümit yok bu ay regl olucakmışım gibi ince ince sızlıyo kasıklarım iki gündür.bekleyim bakalım belki cuma günü yaparım test..gelmezse o zamana kadar

aaay inanmıyorummmm :) bende mi alsammm kuzuuuuuuuuuuuuuuuu :) yaw heyecanlanmıycam diyorum yorumlarınızı okuyunca güp güpppppp atıyo kalbimmm öfffffffff

ben bu ayi unutayim mi?

ayrıca olumsuzz düşünceeeeeee yokkkk biz böle mi çıktık yolaa bat arkadaşım lütfennn.. olursa olur olmazsa mutlaka bi gün olurr dimiiii..şimdiden bunu düşünmeyelimmm veee sanki hamileymişiz gibi tadını çıkartalımm..

bugün eşime canım şunu istiyo canım bunu istiyo diyorumm..o da bana dio kiii, ohohoo her ay beni kandırıosunn homini gırtlak yiyosunnnnn sonuçç yok .. alla alla ne biliim, canım çekiyo..illa hamile mi olmam lazım dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…