Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Tamam üzülmek yok, ama sen de kendini dinle, bana dediklerini sen de uygula, olurmu? sen de üzülme, panikleme, rahat ol, bu ay süper haberler gelecek senden, eminim. ameliyatının üzerinden ne kadar süre geçti?

Tamam üzülmek yok, ama sen de kendini dinle, bana dediklerini sen de uygula, olurmu? sen de üzülme, panikleme, rahat ol, bu ay süper haberler gelecek senden, eminim. ameliyatının üzerinden ne kadar süre geçti?

Ayyy canım ya inşallah :)

ben 1 ocakta ameliyat oldum canım doktor 3 hafta ilişki yasağı koydu sonra tekrar anne olabilceğimi söyledi çok şükür tüplerimde ve yumurtalıklarımda problem yoktu zaten ameliyata ağlayarak girmiştim çıktığımda hala gözümden yaşlar akıyomuş annem dayanamamış ağlamaya başlamış :) çıktığımda ilk sorum tüplerimi aldılarmı? Rabbime çok şükür bi sorunum çıkmadı Allah bunu nasip etmediyse inanıyorumki bir hikmet vardı.
Nihalcim ben çok büyük konuşmuştum asla sezeryanla doğurmuycam hem sezeryan ameliyatı oldum hemde kollarım bomboşdu Allahım kimseye yaşatmasın inşallah yan odadan gelen bebek sesleri acımı ikiye katladı resmen şimdi bebeğim için o dikişlerin acısına ve tekrar sezeryan olmaya razıyım ve bir daha büyük konuşmak yok ne şekilde olursa doğumum razıyım Allahın izniyle :)

Çok çok geçmiş olsun! ALLAH tekrar aynı acıyı yaşatmasın, bundan sonra sadece gülümsemek var! hatta kahkaha atmak var! ama ağlamak yok, üzülmek yok! anlaştıkmı?

Bende de büyük konuştuğum için oldu diye düşünüyorum, ben de burcunu denk getirmek için ocak ayında hamile kalmayı planlamıştım, aslan-başak-terazi arası dönemde doğurmak istedim, 3 burçtan biri olsun istiyordum, ama ALLAH cezalandırdı beni, böyle şeyler planlanmamalı, burcudur, cinsiyetidir, hepsi boş! Önemli olan sağlıklı olsun! Tek dileğim bu! Bundan sonra planlamak yok! Burç falan düşünmek de yok. Yasakladım kendime.

:))) evet artık büyük konuşmak yok bol bol dua ediyoruz canım :)

Arkadaşlar merhaba bende mart ayında hamile kalmayı bekliyorum ama yarından sonra korunmayı bırakabilicem:))benim tekrarlayan düşüklerim var 3 kez düşük yaptım 9.haftalarda bebeklerimin kalp atışları olmadığı için mecburen kürtaj oldum...en son kürtajım 11 ağustos çok zordu ağrım falan hiç olmadı ama kalbim çok acıdıgereken bütün araştırmalarımı yaptırdım sadece prolaktin hormonum biraz yüksekmiş birde kanımda brucella diye bi hast varmış kimi dr düşük sebebi bu hast diyor kimisi düşükle alakası yok diyor ama ben her ihtimale karsı ikisininde ilacını kullandım tekrar test yaptırdım yarın sonuçları alıcam işallah temiz çıkar,,,,işallah RABBİM bizlerede anne olmayı nasip eder,,ben bu defa çok umutluyum kötü düşünmek istemiyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun işallah

İnş. bu ay Allahım hamile kalıp hayırlısıyla sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.

Merhaba, canım, öncelikle çok geçmiş olsun,ALLAH bir daha yaşatmasın aynısını! Düşüğün acısını biliyorum, hele 3 tane oldumu, ALLAH sabır versin, canım, ama sen içini ferah tut hep aynı şey olacak diye bir şey yok, sen bence doktorunu değiş, ona göre önlem alınsın, düşük engellensin. korunmayı bıraktıktan sonra da aklına kötü şeyler getirme sakın. Bu defa her şey yolunda gidecek de. Ve ALLAHA dua etmeyi unutma.

Ha bir de bu sitede bir yazıya rastladım, düşükleri engelleyen dua:
Hamile kaldıktan sonra eşine söyle parmağını koysun senin karnının üstüne ve 99 defa "Ya Mübdi" desin. Peygamber efendimiz (s.a.)'e Cebrail tarafından söylenmiş bu dua. ALLAH (c.c.) hamile kalamayanlar ayrı, düşük yapanlara ayrı dualar göndermiş Cebrail (a.s.)'la.
Ben böyle duaların şifaverici etkisine inanırım. Zaten inanarak yaptınmı mutlaka yardımcı olur.
ALLAH yar ve yardımcın olsun, hayatım!

Pınar ben...18 mart olması lazım düzensiz olmaya başladı benim düşükten sonra.

memnun oldum Pınarcım, 18 martsa, 3-4-5 mart tahmini ovulasyon günün sayılır. Hadi hayırlısı o günlerde aktif olmayı unutmayın

düşüğü ne zaman yaptın? kaç ya önce? ve kaç haftalıkken?

29 temmuzda düşük yaptım 8 haftalıkken kalbi durdu. Yani düşmeseydi şu an doğum için gün sayıyor olacaktım nasip değilmiş.
İnş. rabbim daha fazla bekletmeden tekrar hamile kalmayı nasip eder.
sen çalışıyormusun yoksa evde misin?

Şimdilik evdeyim, sınav hazırlıkları içindeyim, ama sınavdan çok bebeği düşünüyorum. Ben de 22 ocakta düşük yaptım. kimyasal gebelik. ben de aynı senin gibi hep şünü düşünüyorum, düşmeseydi şimdi 9+6 haftalık olacaktık. Tekrar hamile kalıncaya kadar da bu böyle devam eder bende, kendi huyumu biliyorum, hesaplar dururum. İnşallah ALLAHIM bu ay seni bebeişine kavuşturur, ben hamile olduğumu öğrendikten 4 gün sonra düşük yaptım, ama 4 günü karnımdaki daha bebek bile olmayan kan pıhtıcıımla tatlı tatlı konuştum, onu hissetmek güzel bir şey. İnşalah en kısa zaman da sen de hissedersin bebeğini içinde. Bana daha yasak var, dün regl başladı, bundan sonra 1 regl daha beklemem gerek, ufff, nasıl bekleyeceğim, bilmiyorum çok zoooooor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…