aaay inanmıyorummmm :) bende mi alsammm kuzuuuuuuuuuuuuuuuu :) yaw heyecanlanmıycam diyorum yorumlarınızı okuyunca güp güpppppp atıyo kalbimmm öfffffffff
tamam canim, insallah hamilesindir..mutlu haberlerini bekliyorum...
al canim al... benim evde zaten bir test var.. gidip 2 farkli marka test daha aldim...
amma telas yaptim ben, daha bu kadar erkenden... hem de hic bir belirti yok...
kızlar burda feci kar var ve taksi bile gelmiyo buraya yarın kan tahlili yaptıracaktım fakat gidemicem hastaneye sağlık ocağında yapsalardı yakındı yol üzeri ama eşime yarın fortel gebelik testi aldırıcam çıkarsa inşallah kafayı yicem :)))))))))) adet günüme 4 gün kala yani
Canım şişli de oturuyorum.Önerilere açığım.Sağol şimdiden.cnmm nerde oturuyosun ? dr tavsiye edebilirim ben cok arastirmistim oncedn :)
dur dahaaa bakalımhenüz çok erken.. hem illa belirti olcak diye bir şey yokki..bak bi arkadaş belirtisi hiç olmadıı halde hamileymiş.. ya bi de ben bu forumda ovulasyon testinin hamileyken pozitif çıktığını duymuştum..acaba ovülasyon testi mi yapsam bende :) bi tane kalmışta :)
canım fortel heryerde bulunmuyor..genelde netten almak daha mantıklı..ben bayağı bi araştırdım bulamadım bulunduğum yerde..
offf sizi seviyorummmm..inşallah Allah gönlünüze göre versinn..şu topikteki herkess bebişlerini alsın kucağına..
valla arkadaşlar insanoğlu ne kadar garip.daha düne kadar aman bebeğim olsun tam aile olucaz artık diyen ben,şu an yok inşallah gebe kalmamışımdır diyorum.nedeni de öküz kocam!!!acayip sinirliyim şu an!!!gün aşırı ilişki yapcaktık çünkü bu ay istiyorduk(en azından ben öyle düşünmüşüm!!!!)bugün bazı belirtiler yaşadım ovülasyonla ilgili tabi heyecanlandım anlattım bunu ona da ama pek oralı olmadı,hatta beni stres yapmakla suçladı.''ben strese gelemiyorum akışına bırakalım vs vs''iyi de yumurta senin stresini bekler mi,12 saat ömrü kalıcak.gelen sperm de olmayınca fos!!!neyse ben sinir oldum baska odaya gectim.o da bilgisayarda işine döndü.az önce de geldi nedir senin problemin diyo,niye gıcıklık yapıyormusum?onun üstelemesi erekirken heralde ben üstelicem!!!ben de yok bi stres artık dedim.artık ben de oralı değilim düşünmüyorum da artık bebek felan dedim.''sen de o zaman durmasaydın cilve yapsaydın dedi,odun gibi duruyormusum !!''ilk defa böyle bir laf işittim eşimden!ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.KIZLAR BU ARADA REGLİM BİTER BİTMEZ BİR İLİŞKİ YASADIK SONRAKİ GÜN OLMADI AMA ONDAN SONRAKİ GÜN YİNE BİRLİKTE OLDUK.SİZCE HAMİLE KALIR MIYIM?ÖNCEDEN OLSA BU SORUNUN CVBINA EVET DUYMAK İSTERDİM AMA UMARIM HAYIRDIR!!!!(ADET BİTİMİNE 1.GÜN DERSEK 1.VE 3.GÜN İLİŞKİ OLDU) YARDIM KIZLAR YAAA...BERBAT HİSSEDİYORUM BERBAT! (((
valla arkadaşlar insanoğlu ne kadar garip.daha düne kadar aman bebeğim olsun tam aile olucaz artık diyen ben,şu an yok inşallah gebe kalmamışımdır diyorum.nedeni de öküz kocam!!!acayip sinirliyim şu an!!!gün aşırı ilişki yapcaktık çünkü bu ay istiyorduk(en azından ben öyle düşünmüşüm!!!!)bugün bazı belirtiler yaşadım ovülasyonla ilgili tabi heyecanlandım anlattım bunu ona da ama pek oralı olmadı,hatta beni stres yapmakla suçladı.''ben strese gelemiyorum akışına bırakalım vs vs''iyi de yumurta senin stresini bekler mi,12 saat ömrü kalıcak.gelen sperm de olmayınca fos!!!neyse ben sinir oldum baska odaya gectim.o da bilgisayarda işine döndü.az önce de geldi nedir senin problemin diyo,niye gıcıklık yapıyormusum?onun üstelemesi erekirken heralde ben üstelicem!!!ben de yok bi stres artık dedim.artık ben de oralı değilim düşünmüyorum da artık bebek felan dedim.''sen de o zaman durmasaydın cilve yapsaydın dedi,odun gibi duruyormusum !!''ilk defa böyle bir laf işittim eşimden!ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.KIZLAR BU ARADA REGLİM BİTER BİTMEZ BİR İLİŞKİ YASADIK SONRAKİ GÜN OLMADI AMA ONDAN SONRAKİ GÜN YİNE BİRLİKTE OLDUK.SİZCE HAMİLE KALIR MIYIM?ÖNCEDEN OLSA BU SORUNUN CVBINA EVET DUYMAK İSTERDİM AMA UMARIM HAYIRDIR!!!!(ADET BİTİMİNE 1.GÜN DERSEK 1.VE 3.GÜN İLİŞKİ OLDU) YARDIM KIZLAR YAAA...BERBAT HİSSEDİYORUM BERBAT! (((
dur dahaaa bakalımhenüz çok erken.. hem illa belirti olcak diye bir şey yokki..bak bi arkadaş belirtisi hiç olmadıı halde hamileymiş.. ya bi de ben bu forumda ovulasyon testinin hamileyken pozitif çıktığını duymuştum..acaba ovülasyon testi mi yapsam bende :) bi tane kalmışta :)
amin canım ya inşallah hepimizin yüzü güler :) fortel bugün sipariş edeyim dedim kız dediki kar dolayısıyla cuma gününü bulabilir kargo bende dedimki tamam ben burda mağdur kalayım ozaman dedim kızda gülüyo ya aceleciyim dedim kalsın bari dedim :)))) eşime aldırırım ben yarın okullar yine tatil
fıstığımm hiiiiiiiiii sakın öyle konuşma lütfen..sen şimdi çoook sinirlisinnn ondan böyle düşüyorsun..kocanın kusuruna bakma sen..erkekler biraz öyledir, boşver sen onu..bizim gibi herşeye ilgili olmalarını beklememelisin :) bence sen hiçç onla yumurtlama günü falan diye paylaşma, işve ve cilveyle olayı halletmelisin :) yumurtlama günümdeyim hade deyince mecburi hissetmek belki ona ters tepki yapıodur..hem ne güzel, eşin seninle sadece bebek için bir birliktelik istemiyor, gerçekten güzel bir ilişki sonrası bebiş sahibi olmak istiyor..hiç üzülcek birşey değil bu bence..hiççç bu yüzden gurur yapma hatta göster ona işve nası yapılırmış..lütfennnnnnn üzülmee ve sinirlenme..bugün inşallah olmaz diye dua edersin, yarın öbür gün çooook pişman olursunnnnnn..Allahım affet dersin..şimdiden töbee et ve dediklerimi uygula..kıyamammmmmm..ayrıca inşallah hamişsindirr de, ay ben ne dedim diee pişman olursun hihihi
Kuppecim iyi fikir valla bende onlarda var... secip secip kullancam artik...
49:
ayrıca olumsuzz düşünceeeeeee yokkkkbiz böle mi çıktık yolaa bat arkadaşım lütfennn.. olursa olur olmazsa mutlaka bi gün olurr dimiiii..şimdiden bunu düşünmeyelimmm veee sanki hamileymişiz gibi tadını çıkartalımm..
bugün eşime canım şunu istiyo canım bunu istiyo diyorumm..o da bana dio kiii, ohohoo her ay beni kandırıosunnhomini gırtlak yiyosunnnnn sonuçç yok .. alla alla ne biliim, canım çekiyo..illa hamile mi olmam lazım dimi ama
Canım bozma moralini ve de istemiyorum diye düşünme.Oluyor eşler arasında böyle.Söylediği şeyler hiç güzel değil tabi ama bu dönemlerde stres olup birbirimizi yıpratıyoruz bazen.Büyütmeyin olur mu?Bebişi de istemiyorum deme ne olur.O gelsin hayatımız daha güzel olacak.
CANIMMM çok sağol sözlerin için...ama ne olursa olsun ''odun gibisin''ne demek ya-ki ben tek kelimeyle bu sözü haketmiyorum.hem bakımıma çok önem veririm,hem işten gelirim hiç yorgunluğumu belli etmem yemeği salatası tatlısı hepsinı hazır bulmustur.ütüsü ev işleri vs vs vs.hepsi biz bayanların üzerinde değil mi.!ne olursa olsun ağzını kapatacaktı!(üstüne üstlük kendisi tahrikle ilgili hiçbişi bilmezken!!!)ahanda söyledim rahatladım valla :)) !!! odunmuşşşş ii bakalım !!!
SCREAMAWAY tşk ederim arkadaşım kurt yiyip bitiriyo beni ilk defa böyle hissediyorum kendimi hamile gibiyim sanki inşallah yanılmam üzülücem aslında çok fazla ama diğer aylara kalır artık sağlık olsun ahhh huyum kurusun işte aceleceyim
:) doğruuu o zamann haa..ne zaman yapsam acaba bi tane var bende :) huhiii..başkada birşey yok..şimdi kocamaa söledimmmm..nayırrrrrrr nalamayızzz..gününü bekleyeceksinn köleee dedi: 52: hahaha yürü git dedimmm..netten alırımm o zaman dedimmmm amaa hakkatten günümü mü beklesemm..sora üzülür müyüm ki? pöfff..iki ucu ... değenek yaw..
Canım sen dolmuşsun bayaa.Dök içini rahatla o zaman.CANIMMM çok sağol sözlerin için...ama ne olursa olsun ''odun gibisin''ne demek ya-ki ben tek kelimeyle bu sözü haketmiyorum.hem bakımıma çok önem veririm,hem işten gelirim hiç yorgunluğumu belli etmem yemeği salatası tatlısı hepsinı hazır bulmustur.ütüsü ev işleri vs vs vs.hepsi biz bayanların üzerinde değil mi.!ne olursa olsun ağzını kapatacaktı!(üstüne üstlük kendisi tahrikle ilgili hiçbişi bilmezken!!!)ahanda söyledim rahatladım valla :)) !!! odunmuşşşş ii bakalım !!!
Kuppecim, kacirmisim bu yazini... Cok tesekkur ederim canim... Moralimi duzeltiyorsun...
Haklisin, cok takmicam belirti yok diye...
ama naz yapacagim kimse yok.. zaten esimle de kavgaliyim.. konusmuyorum..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?