Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlar çok sağolun seviyorum siziii!!! ama gururum yaralandı görcek o!!! !

[screamaway:
lizzie seni anliyorum valla... bende esimde bu aralar baya kotuyum.. ovulasyon bitti.. ama insallah hamileyimdir...
bence sen zamana birak... madem bu sekilde tepki vermis, biraz daha vakit verin.. bugun olmadi, sonra denersiniz... kismet.. bazilarinda gec dollenme oluyor.. sen umidini yitirme..
hem onun lafina da aldiris etme.. sen cocuk istedigini, bu gunleri ona gore planladigini anlattinmiki ona?[/QUOTE]

canım senin neyin var??noldu?bnmki kadar rencide edici mi? değilse takma ...(alıntı yapmayı beceremedim kusra bakma canım )

Son düzenleme:
kuppecim, sen 19u oldugundan eminsen, bir hafta filan daha bekle bence...
Sonu guzel olacak bat arkadasim... 19unda listede bir suru bebek resimleri olacak..

ayyy inşallahhhh inşallahhhh yaa screamaway..valla kendimiii ayrı takip edicem, seni ayrı.. :) inşallahhh güzell sonuçlancak, olmassa aylar mı tükendiii..bak ne güzel muhabbet ediyoruz :)

ben eminim 19 u en fazla 1 gün şaşar..off off :) az kaldı ama kız 9 güncük ..

canım senin neyin var??noldu?bnmki kadar rencide edici mi? değilse takma ...(alıntı yapmayı beceremedim kusra bakma canım )

yok kizlar, bir konuda cok kizdirdi beni.... cocuk/hamilelik meselesiyle alakali degil...
bugun konusmuyorum zaten.. az once gelip barisalim filan dedi....
kuppecim, senin de dedigin gibi duramiyorum hemen barisiyorum genelde..
ama bu sefer süründürcem onu...
zaten ovulasyon filan gecti.. hemen barismaya ihtiyac kalmadi...:26:

mı acaba???? iddia ediyorum yarın biter bu küslük

lizzie.. hala burdamisin? esinin yanina gitsene.. bugunu kacirmasaniz iyi olur yine de...

barışş be arkadaşımmm..yarını gören kaç insan olcak şuan itibari ile bi düşünsene..sen beni dinlee barışş..sarıl kocisine öp öyle uyu bu gece..

kuppecim, bende istemem devam ettirmek, ama bazen bazi hatalarin tekrarlanmamasi icin boyle yapmak gerekiyor...

calisiyormusun sen kuppecim?

kuppecim, bende istemem devam ettirmek, ama bazen bazi hatalarin tekrarlanmamasi icin boyle yapmak gerekiyor...

calisiyormusun sen kuppecim?

tabi özelini sen bilirsin canımmmmmmm benimm..ben seni zorlamayım o zaman..evet çalışıyorummmmmmmmmmmmmmmm..sen çalışıomusun canımm

Kizlar bat im 12 yada 13 mart bugun idrar testi yaptim negatif ogleden sonraydi su an ne adet nede baska turlu belirti var sizce olsaydi silikde olsa cikarmiydi Nova marka bi testti

Kizlar bat im 12 yada 13 mart bugun idrar testi yaptim negatif ogleden sonraydi su an ne adet nede baska turlu belirti var sizce olsaydi silikde olsa cikarmiydi Nova marka bi testti

canımm hiç belli olmaz..geç döllenme olmuş olabilirr..yada adetin daha geç olacak olabilir yani..adetinin geçmesini bekle bence canım..moralini bozma..ben zaten bu yazılanlardan sonra adetimi bekliycem kesinlikle test yapmıycam ya..testlerin çok yanıltıcı olduğunu okudum cünkü..

bu arada yumurtlama gününü takip etmişmiydin hayatım, ve düzenli bir ilişki olmuş muydu?

Yumurtlama gununden bi gun once olmustu iliski daha sonrada olmustu ama olduysa o gun olmustur diye dusunuyorum esim tamda bat gunumde yani 13 unde yurt disina gidiyo varsa o gitmeden ogrenmek istiyorum yoksada cok uzulcem cunku onumuzdeki ayin ortasina geliyo yani baya ertelenecek bu bebek isi

kizlar, bende bu gece cok ani usume / titreme oluyor.. surekli degil ama... ara ara..

ustuste giydim ne bulduysam...

boyle birsey yasayan oldu mu aranizda?:26:

eğer ovulasyon testi ile yaptıysan, pozitif çıktığı gün yumurtlama günü olmuyor canım, 24-48 saat öncesinde pozitif gösteriyor, yani yakında yumurtlama olacak anlamında..keşke bir kaç gün daha deneseydiniz ama bu olmadığını da göstermez yani..aslında kan testi de yaptırabilirsin canım o daha güvenli çünkü..ayrıca olmazsa ki inşallah olur diyorum, hiç kafana takma, mutlaka ki senin için hayırlı zamanda verecektir Allah..buna kesinlikle yürekten inanmalısın..herşeyin bir nedeni var çünkü bu hayatta..mutlaka o güzel haberi alacağın gün yazılmıştır alnına :) telaşeye üzülmeye hiççç gerek yok..

kizlar, bende bu gece cok ani usume / titreme oluyor.. surekli degil ama... ara ara..

ustuste giydim ne bulduysam...

boyle birsey yasayan oldu mu aranizda?:26:

benim ayaklarımm çok üşüyorr bu ara..kalorifer yanmasına rağmen.. bi de heyecanlanınca ellerin terler ya ayaklarımda öyle terliyo... biz de herşeyi hamileliğe yorar olduk ha :)

benim ayaklarımm çok üşüyorr bu ara..kalorifer yanmasına rağmen.. bi de heyecanlanınca ellerin terler ya ayaklarımda öyle terliyo... biz de herşeyi hamileliğe yorar olduk ha :)

ben ilk defa boyle birsey yasiyorum.. dun gece de basladi.. baya usuyordum.. bu gece de titriyorum.. ama oyle bir titreme ki, icim gidiyor.. zor giyindim titremekten...
Bak bu topici buldum:
usume erken hamilelikbelirtisi mi.html

artik istedigimiz kadar bunu hamilelige yorabiliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…