kuppecim, sen 19u oldugundan eminsen, bir hafta filan daha bekle bence...
Sonu guzel olacak bat arkadasim... 19unda listede bir suru bebek resimleri olacak..
ne demek kuzu yaa..sen moral iste bende çooook var ondan :).. amann bu kocalarr var yaa..koca kafalarrbizde öyleyiz çok kavga ederizz ama çok çabukta barışırızz..uzatmıyorum ben genelde amann on günde geçse nası olsa barışmıycam mı diyorum, en azından o kadar moralsiz dolaşmam diyip hemen barışıyorum :) zaman geçmez ki kavgasız gürültüsüz.. sen bence barışş hemen ve işkenceni nazlarınla yaparsın :) küs olmakla elimize birşey geçmez.. öyle diil mi ama
kızlar çok sağolun seviyorum siziii!!!ama gururum yaralandı görcek o!!! !
canım senin neyin var??noldu?bnmki kadar rencide edici mi?değilse takma ...(alıntı yapmayı beceremedim kusra bakma canım )
yok kizlar, bir konuda cok kizdirdi beni.... cocuk/hamilelik meselesiyle alakali degil...
bugun konusmuyorum zaten.. az once gelip barisalim filan dedi....
kuppecim, senin de dedigin gibi duramiyorum hemen barisiyorum genelde..
ama bu sefer süründürcem onu...
zaten ovulasyon filan gecti.. hemen barismaya ihtiyac kalmadi...:26:
mı acaba???? iddia ediyorum yarın biter bu küslük
kızlar çok sağolun seviyorum siziii!!!ama gururum yaralandı görcek o!!! !
canım senin neyin var??noldu?bnmki kadar rencide edici mi?değilse takma ...(alıntı yapmayı beceremedim kusra bakma canım )
tamam o zaman, bitirdigim zaman haber vercem sana kuppecim...
barışş be arkadaşımmm..yarını gören kaç insan olcak şuan itibari ile bi düşünsene..sen beni dinlee barışş..sarıl kocisine öp öyle uyu bu gece..
kuppecim, bende istemem devam ettirmek, ama bazen bazi hatalarin tekrarlanmamasi icin boyle yapmak gerekiyor...
calisiyormusun sen kuppecim?
tabi özelini sen bilirsin canımmmmmmm benimm..ben seni zorlamayım o zaman..evet çalışıyorummmmmmmmmmmmmmmm..sen çalışıomusun canımm
evet bende calisiyorum canim...
Kizlar bat im 12 yada 13 mart bugun idrar testi yaptim negatif ogleden sonraydi su an ne adet nede baska turlu belirti var sizce olsaydi silikde olsa cikarmiydi Nova marka bi testti
canımm hiç belli olmaz..geç döllenme olmuş olabilirr..yada adetin daha geç olacak olabilir yani..adetinin geçmesini bekle bence canım..moralini bozma..ben zaten bu yazılanlardan sonra adetimi bekliycem kesinlikle test yapmıycam ya..testlerin çok yanıltıcı olduğunu okudum cünkü..
bu arada yumurtlama gününü takip etmişmiydin hayatım, ve düzenli bir ilişki olmuş muydu?
Yumurtlama gununden bi gun once olmustu iliski daha sonrada olmustu ama olduysa o gun olmustur diye dusunuyorum esim tamda bat gunumde yani 13 unde yurt disina gidiyo varsa o gitmeden ogrenmek istiyorum yoksada cok uzulcem cunku onumuzdeki ayin ortasina geliyo yani baya ertelenecek bu bebek isi
kizlar, bende bu gece cok ani usume / titreme oluyor.. surekli degil ama... ara ara..
ustuste giydim ne bulduysam...
boyle birsey yasayan oldu mu aranizda?:26:
benim ayaklarımm çok üşüyorr bu ara..kalorifer yanmasına rağmen.. bi de heyecanlanınca ellerin terler ya ayaklarımda öyle terliyo... biz de herşeyi hamileliğe yorar olduk ha :)
ya benim zonklama yine başladı..niye olur ki.. sağ kasığımda zonk zonk ağrı, sinirimi bozuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?