Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Saol canim sen gercekten herkesin sikintili aninda yorumlarinla pozitif enerji veriyosun nasip artik c. Tesi tekrar yaparim yoksada artik iki ay sonraya kalir cslismalar

allah allah kuppecimmm, sen de ne guzel belirtileri goruyorsun bir de uzuluyorsun..
ben kasik agrisi ceksem, hiccc sesimi cikarmam... bebegim geliyor ne guzel derim...

kuzu yaa, belkide üşütmenin belirtisidir bu hahaha
bi de senin verdiğin linke baktımda topikte şunu gördüm bu da hoşuma gitti hee

"bende donuyorum resmen 8 haftalık Hamileim bi yandan terliyorum bi yandan üşüyorum özellikle ayagımı bu sıcakda ısıtamadım çorapla gezşiyorum utanmasam patik giyecem :)
gece üşütme geliyor bazen uyandıgımda donuyo titriyor oluyorum" diyor arkadaşın biri hiiihuhu

geliyoooo muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızzz bizim bebişlerr yoksaa .. at bebeeemm taklanı bakeem

Saol canim sen gercekten herkesin sikintili aninda yorumlarinla pozitif enerji veriyosun nasip artik c. Tesi tekrar yaparim yoksada artik iki ay sonraya kalir cslismalar

sende sağol canım benimm..hepiniz mutlu olun istiyorum..Allah ne diliyorsanız versin..ben ümitliyim bu topikten mutlaka hepimizin yüzü gülecek, zaman önemli değil..

kızlar ayın 4 ünde adetim bitti ve şuan az da olsa akıntım başladı bugün.acaa yumurtlama dönemime mi giriyorum..sizce ne olabilir??

canım bu şekilde anlayamayız ki, üşütmüşte olabilirsin erken yumurtluyorda olabilirsin, adet siklüsün kaç gün sürüyor, yani adetten adete kaç gün geçiyor, normalde düzenliyse 28 günde bir oluyorsa adet gününden itibaren 14. gün gibi yumurtlaman gerçekleşiyor..senin bahsettiğin süre biraz erken geldi bana..:26:

evett ya 28 günde bir oluyorum..ama bende anlamadım neden acaba?

evett ya 28 günde bir oluyorum..ama bende anlamadım neden acaba?

böyle durumlarda evde ovulasyon testi bulunması çok iyi oluyorr :) yapıp hemen öğrenebilirsin ama..büyük ihtimal yumurtlama günün değildir canımm..ama emin olamıyorsan da, bu bir kaç günü boş geçirme en iyisi..başka çözüm yok :)

kuppe canım aynı belirtilerimi yaşıyoruz yoksa uyku bile tutmuyo beni ((
kasıklarıma ani ağrılar giriyo geriliyo gibi belimde öyle adet olacakmış gibi kasıklarımda ağrıyo ama hiç bu kadar erken belirmezdi göğüslerime dokunamıyorum bile

canım bu belirtiler ilişkiden ne kadar sonra hissedilmeye başlıyo :)

canım bu belirtiler ilişkiden ne kadar sonra hissedilmeye başlıyo :)

canım bak şöyle daha net anlarsın mesela ben 28 günde bir adet olurum 14. günüm yumurtlama günümdür ovulasyon testi yaparak çift çizgiyi görürüm ve bu şekilde ilişkiye girersen hamile kalabilrisin yumurtladığını daha iyi anlaman için akıntının şeffaf ve uzayan olduğunu görürsen bilgi yumurtlamışsındır hafif kasık ağrısıda yapabilir bu :)

teşekkürler canımda ben hamilelik belirtilerini sormuştum.yani ilişkiden ne kadar sonra göğüslerinizde şişme falan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…