ben bu ay hamile olmassam şayet birdaha günüm geçmeden stres yapmıcam çok yıprattım kendimi(
ya bu ay karar verdik bebek yapmaya ..3 ay önceyi hatırlamıyoum ama bu ay 28 şubat bir önceki 31 ocak
inş hamişsindir canım...bizde bu ay karar verdik ama inş olur.yumurtlama günüm de geliyo inşş olurr yaaaa
canım 14.03.2011 yumurtlama günün olarak gözüküyor, o haftayı iyi değerlendirmelisin :)
kuppe canım aynı belirtilerimi yaşıyoruz yoksa uyku bile tutmuyo beni((
kasıklarıma ani ağrılar giriyo geriliyo gibi belimde öyle adet olacakmış gibi kasıklarımda ağrıyo ama hiç bu kadar erken belirmezdi göğüslerime dokunamıyorum bile
inşallah canım ya( yumurtlama gününde şeffaf akıntıyı görürsen uzayan akıntı yani :))) hemen çalışmalara geçin ve bacaklarını 2 saat havaya dik 3 gün üstüste çalışma olacak sonrasında günaşırı ilişki anladınmı tatlım
ya canım bende şimdi netten araştırdım, tek taraflı kasık ağrısı dış gebelik belirtisi yazıyor..biraz tırstım yani.. Allah korusun yaa..
bugün sağlık ocağına gidicem ama korkuyorumda bazı sağlık ocaklarında kan testi yapmıyolarmış ve benim adet tarihim 14 mart nekadar sabırsızım((
24 mart doğum günüm neolur bana doğum günü hediyem gelsin :)
git git kuşum ya..offffff o cümleyi bi okudumm şok oldum zatenn..ay dış gebelik varsa falan ben çk kötü olurum ama, şimdiden stres yapmiiim yani..benimde sağ tarafımda zonk zonk bişi var, tam kalca kemiğinin altında kasığımda, hey Allahım ya :) hayırlısını nasip et yarabbim
ay inşallahhh canımm yaa..hediyene en yakın zamanda kavuşman dileğiyle..
adet tarihin ne zaman tatlım
ayy Allah korusun dış gebelik hayal kırıklığı olur Allah nasip eder inşallah bu ay :)
19 mart adet tarihim hayatımmm.. öff ya şu ay bi geçse ne kadar stresliymiş yaaa..
kuppecim iyi geceler tatlım
git git kuşum ya..offffff o cümleyi bi okudumm şok oldum zatenn..ay dış gebelik varsa falan ben çk kötü olurum ama, şimdiden stres yapmiiim yani..benimde sağ tarafımda zonk zonk bişi var, tam kalca kemiğinin altında kasığımda, hey Allahım ya :) hayırlısını nasip et yarabbim
canım panik yapma ben dış gebelik geçirmiş biri olarak şunu söylim bebek 8-10 haftalık olana kadar hiç bir ağrı hissetmiyosun bitmek bilmeyen kanamaların oluyor kimisinde olmuyor beta hcg düzenli artmıyo siz niye korkuyosunuzki canım korkmayın boşuna asıl korkması gereken benim günüm 1 gün geçti ameliyat olduğum taraf şiddetle ağrıyor idrar testi silikde olsa ikinci bir çizgi beliriyor inşallah kan değerlerim düzenli artar tabi hamilelik varsa veee inşallah ultrasondada kese gözükür bide ayrıca şunu söylim dış gebelik ağrısı okadar hafife alınacak bi ağrı değil ben ağrıdan bayılmıştım gözümü hastanede açtım bebek 9 haftalık olmuş düşün tüpüme yerleşmiş Allahım korusun hepimizi inşallah aklınıza getirmeyin kızlar inşallah sağlıkla hamile olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?